Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ben en son 25 inde beta yaptırdım 689 çıktı herqün 2 katına çıkıyosa daha fazla olmaz mı tatlım yalnış mıyım ???

Çokkk yenisin beklemen gerek kese için 10 gün falan 6degilsin kesin...iliskiden sonra yumurta rahme tutunmasi işlemleri geceli maximum 8-10 gün sürüyor. Var daha bekle

MERHABALAR,

B HCG değerleri ile ilgili bir sayfa olduğunu görünce çok sevindim. Bu konuda bana da yardımcı olursanız sevinirim. Beklenen adet tarihinden 2 gün önce yaptığım idrar testinde ( gün ortası) çok silik bir çizgi vardı. Adet gecikmesini bekleyip öyle kan testi yaptırmak istedim. Beklenen adet tarihinden 2 gün sonraki kan testi değeri 160 çıktı.

Bana bu değer düşük gelince korkmaya başladım. Buradaki yorumlardan da kişiye göre değiştiğini fark ettim. Fakat içim rahat değil. Eğer bu şekilde devam ederse ( lekenme kanama olmadan) cuma günü bir test daha yaptıracağım.

Sizin yorumlarınız neler?

Canım tebrik ederim..icin rahat olsun..onemli olan kan degerinin 2 gunde bir 2 ye katlanmasi senin o deger 10 lardan başladı. .allahin izniyle inşallah kucaginada almak nasip olsun. .

Canım tebrik ederim..icin rahat olsun..onemli olan kan degerinin 2 gunde bir 2 ye katlanmasi senin o deger 10 lardan başladı. .allahin izniyle inşallah kucaginada almak nasip olsun. .

Allah razı olsun. Teşekkür ederim. İnşallah olumlu ilerler. Allahım ben gibi bekleyenlerin dualarını kabul etsin olmayanlara da tez zamanda nasip etsin.

cnm bnm değerim 160'tan 4gün snra 1260 olduu sndee 3-4 gün snra tekrarlaa testiii hem merak etme geç döllenme diyee bişy varr pozitif ddüşünn pozitif olsn

cnm bnm değerim 160'tan 4gün snra 1260 olduu sndee 3-4 gün snra tekrarlaa testiii hem merak etme geç döllenme diyee bişy varr pozitif ddüşünn pozitif olsn

Canım tebrik ederim..çok guzel saglikli bir şekilde ilerlemiş ne güzel..benimkisi suan 6 haftalik oldu..keseyi gördük çok şükür. .insallah kalp atışını duymağı bekliyoruz allah nasip ederse insallah canım..sen gordunmu bebisini:)) allah saglikla kucagimiza almayida nasip etsin inşallah..

bende adetten 3 gün sonra kan testi yaptırdım 225.5 çıktı beta.bide cuma gidecm.ama kandan önce idrarda test yapmıştım silik çıkmıştı.dün yine idrar testi yaptım arttığından emin olmak için beta nın.hemen çift çizgi çıktı bide çok koyuydu anladımki beta artmış.onun için normalde iki günde bir betaya bakilması gerek ama ben cuma gidecem.insallah herşey yolunda gider.sende rahat ol.bi gebelik testi daha yap koyu çıkarsa anlaki artmış beta

benimde bir sorum olacaktı. pazartesi hamilelik varmı dıye kan tahlili verdim ama negatif çıktı. adetime 7 gün vardı. acaba gebelik kan testinde kaç günde belli oluyor.?? BU DURUMDA HAMİLE OLMA ŞANSIM BU AY DA MI YOK

canımmm cumartesi günü gitiimmm 1262'tı beta doktor göremedii haftaya gel dedii bakalımmm bu hfta gidicem ama çok heycanlıyıımmmm ve çok korkuorum allahım hayırlsııyla kucağımıza almayı nasip etsin inş..

Bugün benimde aklıma o gelmişti. takip etmek için kolay olacak galiba. dediğin gibi bende idrar testinden takip edeyim. İnşallah artar aynı dönem gebeleriyiz :)) idrar testi için yarın sabahı bekleyim en garanti o olacak galiba. Senin de her şey gönlünce olur inş

beklemene gerek yok o zaten ikiye katlamıştır kendini.hemen yap eger çift çizgi hemen çıkıyo bide çok koyuysa artmış demektir gidip boş yere kendini deldirmemiş olursun.ama ondan iki üç gün sonra git bende öyle yapacm ultursondan kontrol eder kese oluşmuş mu oluşmamış mı diye.inşallah hepimizinki yolunda gider sorunsuz olur herşey canmm:)

Daha cok kucuktur..benim 2000 den fazlaydi altdan gordu dusun..Bende çok heycanliyim..ayni korku keseyi gördüğüm halde bendede var..kalbi duymak için gidicem doktora düşün gidesim yokallah yardimcimiz olsun canim..bebislerimize can versin allah insallah..aminn nasip etsin kucagimiza almaya güzel allahım..

çok erken gitmişsin belli olmaz daha.hem beta herkesde çok değişik çıkıyo kiminde 20 ile başlıuo kiminde 400le.adetin geçtikten birgün sonra kesin net belli olur.önce öğrensende beta çok düşük çıkar bu seferde strese girersin acaba kimyasal gebelik mı düşükle mi sonuçlanacak yok kese görünmedi niye falan diye dert olur.en iyisi adetin geçtikten sonra yaptır rahat et.zaten doktorlar beta düşükse hemen heveslendirmiyolar şüpheli konuşuyolar takip edelim falan diye sen zaten strss oluyosun otomatik.bende öyle oldu yinede sen bilirsin.

sen kaç haftalık hamilesin cnm doktora gittin mi kese için ne zaman gitmem gerek sence ilk gebeliğim de son adet günüm 25 aralıktı seni de tebrik ederim :)

sen kaç haftalık hamilesin cnm doktora gittin mi kese için ne zaman gitmem gerek sence ilk gebeliğim de son adet günüm 25 aralıktı seni de tebrik ederim :)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Adetimden 10 geçti test yaptırdım ama ilkinde 0,2 ikincide 0 çıktı.Anlayamadım bi türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…