Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

herkese merhaba. bende 13 şubatta dondurulmuş embriyo transferi oldum.(tek embriyo)
24 şubatta hcg değerim 223.3 çıktı
26 şubattaki değerim 804.1 sizce iyi midir.
lütfen bilgisi olan varsa bişeyler yazsın.

transfer konusunda bilgim yok ama artış gayet iyi :) benimde ilk artışım 4 katıydı korktum ikiz mi diye ama tek kese görüldü. Rabbim kucağımızada almayı nasip etsin inşallah..

merhaba arkadaşlar ben bugün katıldım aranıza bişey sormak istiyorum benim son adet tarihim 17 ocak 19 şubatta beta hcg 13.27 çıktı ertesi gün 20 sinde 22 ye yükseldi 4. gün sonra 24 ünde 73 e yükseldi doktor 4 haftalık gebeliğin war 1 hafta sonra gel keseyi görelim dedi. aynı günün akşamına tuvalete girdiğimde iki damla kırmızı kan geldi peçeteye hemen en yakın hastaneye koştuk orda hiç bişey yapmadılar saatlerce ayakta beklettıler daha küçük ultrasonda görünmez dediler progestan verin dedim siz nerden duyuosunuz böle seyleri die kızdılar o 2.5 aydan sonrakı gebeliklere verilir die sabah kadar hıc bısey yapmadan bekletıp sabah kan aldılar kan değerin 42 ye düşmüş düşük yapıosun eve git biz bişey yapamayız kendılığınden düşer diyip gönderdiler ve kanamam cok azdı öğlene doğru toparlanıp özel hastaneye gittik kanamam coğalmasına ragmen bı sans var kurtulabılır belki die progestan verdi ilk gun oraya gitsek kurtulucakmıs 2 gün kullan sürekli yat 2 gün sonra kan değerıne bıda bakalım dediler bugun tekrar kan verdım 24 e düşmüş artık bebek için bişi yapamayız ilacı kes düşüğün dewam etsın içinde parça kalmasın dediler ilacı kestim ama bugün inadına kanamam durdu gelmiyo napıcagımı bilemedım değerlerim tekrar yükselebilirmi böle bı ıhtımal varmı yada kanamamın kesılmesı ne anlama gelio hıc parca falan düşmedi benden napıcam bilemedım

canım çok üzüldüm senin adına, beklemek tek çare inşallah yükselir tekrardan, haberdar et mutlaka, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah..

zeyno ne yaptın tekrar görüşemedik cnmm

slm hanımlar anneler ve anne adayları bana da yardım ederseniz sevinirim benim 6 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz bu ilk ayım 3 şubat adetimin başlama tarihi kan tahlili yaptırdım sonuç 1.20 negatif dişçiye gittim negatif diye film çektirdim şimdide pişman oldum 4günüm var sancı falan yok bulantım var aşırı gazvar. acaba yükselir mi lütfen cevap yazarsanız beni biraz rahatlatırsınız

canım çok üzüldüm senin adına, beklemek tek çare inşallah yükselir tekrardan, haberdar et mutlaka, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah..

çok teşekkür ederim kanamam hala çoğalmadı 4+3 gün de olsa parça şeklinde atarsın demişti doktorum ama ne gelen var ne giden. azda olsa kanamam war değerlerim de düştü umudumda kalmadı ama hala sanki içimdeymiş gibi gelio

herkese merhaba. bende 13 şubatta dondurulmuş embriyo transferi oldum.(tek embriyo)
24 şubatta hcg değerim 223.3 çıktı
26 şubattaki değerim 804.1 sizce iyi midir.
lütfen bilgisi olan varsa bişeyler yazsın.

Semaname merhaba senle aynı gün transferlerimiz olmuş.Benim de 13 ünde 2 tane blast transferim oldu.
18 şubatta 14,7
19 şubatta 29,22
22 şubatta 231
25 şubatta 848,4 çıktı
Sen ne zaman kontrole gideceksin,Kalp ve kese için?Bizim 10unda ilk randevumuz ve değerden bi şey anlamıyorum ama çoğul gebelik gibi kafam karıştı

Canim Bende senden pek farkli degilim ama bana 3 hafta sonra gel dediler keseyle kalp atisi icin. Seni daha erken cagirmislar. Bu arada bana tek embriyo blast kondu. Sen benden daha once gideceksin kontrole sorar misin biz ne kadarlik hamileyiz diye. Nasil hesaplaniyo.

merhaba kızlar...
ben de perşembe günü kan testi yaptırdım sonuç 313 çıktı.2 gün sonra yani bugün tekrar et 600 lerde olması gerekiyo dedi dr.bugün gittiğim hastanedeki cihazın ağrızalı olduğunu öğrenince farklllı bir hastenede yaptırdım testi sonuç da 461 çıktı.son adet tarihim de 26 ocak.yani daha 4+6 da falanım.bu haftaya göre değerim nasıl sizce?bir de 2 günde 2 kat artmamış oluyo bu durumda bi sorun olur mu?testi farklı hastanede yaptırdığım için sonuç farklı çıkmış olabilir mi?
lütfen yardımcı olun çok endişeliyim....

Canım şuan hesaplarıma göre bugün tam 5 haftalığız.Ama keseye göre söyleyecek dr kaç haftalık olduğumuzu.usg de belli oluyormuş tam hafta

Canım şuan hesaplarıma göre bugün tam 5 haftalığız.Ama keseye göre söyleyecek dr kaç haftalık olduğumuzu.usg de belli oluyormuş tam hafta

Hadi bakalim hayirlisi. Doktora gidince haber vermeyi unutma. Bide benim ayakarim cok usuyo kolay kolay isinmiyo, seninde oyle oluyo mu. Vucudunda herhangi bir belirti falan varmi

Hadi bakalim hayirlisi. Doktora gidince haber vermeyi unutma. Bide benim ayakarim cok usuyo kolay kolay isinmiyo, seninde oyle oluyo mu. Vucudunda herhangi bir belirti falan varmi

Benim mide bulantılarım var yesemde bulanıyo yemesemde,sağ kasığıma yerleşti sanırım yavrum orası fena,göğüslerim inanılmaz sanki yara da tuzlu su basılıyo gibi,birde akşama doğru saat 5 gibi ellerim ayaklarım buz donuyorum ama gün içinde genel itibariyle ateş basıyo.Birde koku hassasiyeti var.halsizlik baş ağrısı ve akıntım var...bildiğin defolu oldum

Ohh masallah sen simdiden baslamissin
Ben Normalde de usuyen biriyim ama bu sefer elim ayaklarim daha cok usuyo.ara ara kasik ve bel agrim oluyo. Goguslerimin uclarida her zaman acimiyo.acaba Bende mi anormallik var anlamadim

Ohh masallah sen simdiden baslamissin
Ben Normalde de usuyen biriyim ama bu sefer elim ayaklarim daha cok usuyo.ara ara kasik ve bel agrim oluyo. Goguslerimin uclarida her zaman acimiyo.acaba Bende mi anormallik var anlamadim

İşte 9 ay nasıl geçecek bakalım evet biraz belirtilerim yoğun ama olsun ben onu elde etmek için çok bekledim Allahıma şükür ilk seferde de oldu

Calisiyomusun evde misin. Hareketlerin nasil. Yatiyo musun gun icinde

Ben transferden 3 gün sonra işe başladım çalışıyorum çok ani hareket etmemeye çalışıyorum gün içinde yatamıyorum ama ayaklarım şişiyor akşam en geç 8 dedi mi uyuyorum gün içinde öğleden sonra uyku çok sıkıştırıyor ama alışıyorum ama akşam çok kötü oluyor 1 haftadır akşam hiç bir program yapamıyorum

bilgisi olan biri bana yardım etsin bacaklarım çok ağrıyo sanki olack mışım gibi ya acaba yükselir mi

canım ilçenin köyündeyim ilçede kan testi yok diş filmine girdim bir günüm kaldı onun için endişeliyim. ALLAH hakkımızda hayırlı neyse onu versin beklemekten başka çarem yok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…