herkese merhaba. bende 13 şubatta dondurulmuş embriyo transferi oldum.(tek embriyo)
24 şubatta hcg değerim 223.3 çıktı
26 şubattaki değerim 804.1 sizce iyi midir.
lütfen bilgisi olan varsa bişeyler yazsın.
merhaba arkadaşlar ben bugün katıldım aranıza bişey sormak istiyorum benim son adet tarihim 17 ocak 19 şubatta beta hcg 13.27 çıktı ertesi gün 20 sinde 22 ye yükseldi 4. gün sonra 24 ünde 73 e yükseldi doktor 4 haftalık gebeliğin war 1 hafta sonra gel keseyi görelim dedi. aynı günün akşamına tuvalete girdiğimde iki damla kırmızı kan geldi peçeteye hemen en yakın hastaneye koştuk orda hiç bişey yapmadılar saatlerce ayakta beklettıler daha küçük ultrasonda görünmez dediler progestan verin dedim siz nerden duyuosunuz böle seyleri die kızdılar o 2.5 aydan sonrakı gebeliklere verilir die sabah kadar hıc bısey yapmadan bekletıp sabah kan aldılar kan değerin 42 ye düşmüş düşük yapıosun eve git biz bişey yapamayız kendılığınden düşer diyip gönderdiler ve kanamam cok azdı öğlene doğru toparlanıp özel hastaneye gittik kanamam coğalmasına ragmen bı sans var kurtulabılır belki die progestan verdi ilk gun oraya gitsek kurtulucakmıs 2 gün kullan sürekli yat 2 gün sonra kan değerıne bıda bakalım dediler bugun tekrar kan verdım 24 e düşmüş artık bebek için bişi yapamayız ilacı kes düşüğün dewam etsın içinde parça kalmasın dediler ilacı kestim ama bugün inadına kanamam durdu gelmiyo napıcagımı bilemedım değerlerim tekrar yükselebilirmi böle bı ıhtımal varmı yada kanamamın kesılmesı ne anlama gelio hıc parca falan düşmedi benden napıcam bilemedım
canım henüz gidemedim test yapmaya ama hiç bir belirtim yok hiç ama sadece arada sancım oluyor adet olacakmışım gibi hafifte göğüslerimde şişkinlik ve ağrı var bugün çok hafif ama hiç umudumda yok son bi kaç aydır böyle gecikmeli oluyorum dr lar sebep bulamıyorlar geçen ay hormon testlerim yapıldı herşey normal bu ay adet ol gel yine yapacam dedi psikolojikmidir nedir dedi doktor anlamadım dedi çok moralsizim ya hiç bir sebep yoksa neden olmuyor peki bu ay farklı olan tek şey akıntım çok aşırı günlük ped kullanmıyorum kağıt havlu bi kaç kat koyuyorum günde bi kaç kez değiştiriyorum çok çok açık sarı bir akıntı koku yok bazen çok hafif koku alıyor gibi oluyorum ama değişince geçiyor
canım çok üzüldüm senin adına, beklemek tek çare inşallah yükselir tekrardan, haberdar et mutlaka, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
herkese merhaba. bende 13 şubatta dondurulmuş embriyo transferi oldum.(tek embriyo)
24 şubatta hcg değerim 223.3 çıktı
26 şubattaki değerim 804.1 sizce iyi midir.
lütfen bilgisi olan varsa bişeyler yazsın.
Semaname merhaba senle aynı gün transferlerimiz olmuş.Benim de 13 ünde 2 tane blast transferim oldu.
18 şubatta 14,7
19 şubatta 29,22
22 şubatta 231
25 şubatta 848,4 çıktı
Sen ne zaman kontrole gideceksin,Kalp ve kese için?Bizim 10unda ilk randevumuz ve değerden bi şey anlamıyorum ama çoğul gebelik gibi kafam karıştı
Canim Bende senden pek farkli degilim ama bana 3 hafta sonra gel dediler keseyle kalp atisi icin. Seni daha erken cagirmislar. Bu arada bana tek embriyo blast kondu. Sen benden daha once gideceksin kontrole sorar misin biz ne kadarlik hamileyiz diye. Nasil hesaplaniyo.
Canım şuan hesaplarıma göre bugün tam 5 haftalığız.Ama keseye göre söyleyecek dr kaç haftalık olduğumuzu.usg de belli oluyormuş tam hafta
Hadi bakalim hayirlisi. Doktora gidince haber vermeyi unutma. Bide benim ayakarim cok usuyo kolay kolay isinmiyo, seninde oyle oluyo mu. Vucudunda herhangi bir belirti falan varmi
Benim mide bulantılarım var yesemde bulanıyo yemesemde,sağ kasığıma yerleşti sanırım yavrum orası fena,göğüslerim inanılmaz sanki yara da tuzlu su basılıyo gibi,birde akşama doğru saat 5 gibi ellerim ayaklarım buz donuyorum ama gün içinde genel itibariyle ateş basıyo.Birde koku hassasiyeti var.halsizlik baş ağrısı ve akıntım var...bildiğin defolu oldum
Ohh masallah sen simdiden baslamissin
Ben Normalde de usuyen biriyim ama bu sefer elim ayaklarim daha cok usuyo.ara ara kasik ve bel agrim oluyo. Goguslerimin uclarida her zaman acimiyo.acaba Bende mi anormallik var anlamadim
İşte 9 ay nasıl geçecek bakalımevet biraz belirtilerim yoğun ama olsun ben onu elde etmek için çok bekledim Allahıma şükür ilk seferde de oldu
Calisiyomusun evde misin. Hareketlerin nasil. Yatiyo musun gun icinde
slm hanımlar anneler ve anne adayları bana da yardım ederseniz sevinirim benim 6 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz bu ilk ayım 3 şubat adetimin başlama tarihi kan tahlili yaptırdım sonuç 1.20 negatif dişçiye gittim negatif diye film çektirdim şimdide pişman oldum 4günüm var sancı falan yok bulantım var aşırı gazvar. acaba yükselir mi lütfen cevap yazarsanız beni biraz rahatlatırsınız
bilgisi olan biri bana yardım etsin bacaklarım çok ağrıyo sanki olack mışım gibi ya acaba yükselir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?