Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba kızlar bende yeni anne adaylarındanım geçtiğimiz salı hcg testi yaptırdım yumurtlamadan 11 gün sonra 28.60 çıktı. normal mi 5. haftamı bekliyorum muayeneye gitmek için değer yükselir demi bir problem çıkmaz. hcg değerlerini önemsemiyordum burda dikkat ettim herkes önemsiyor

günaydınn kızlar benimde adetime 3 gün kala değerm 17 çıktı..şimdi adet günümü bekliyorum testi tekrarlıcamm inşş değerim katlanırrr:18::18:

günaydınn kızlar benimde adetime 3 gün kala değerm 17 çıktı..şimdi adet günümü bekliyorum testi tekrarlıcamm inşş değerim katlanırrr:18::18:
günaydın canım tebrikler allah hayırlı hamilelik geçirmeni nasip eder inşallah

yumurtlamadan 11 gün sonra yaklaşık olarak adet günlerin zaten herhalde..normal bence..2 günde bir baktır artıyormu katlanarak...

inşallah canımm..

ya kızlar neler yaptınız hamile kalmak için anlatsanıza :26:

canım tabiki anlatırım ben...
kuzum ben 8 aydır deniyordum olmuyordu..
bu ay doktorum klomen verdi..ama bende yumurta takibi falan olmadı..
adetimin 3. günü günde 2 kere içtim..adetimin 15. günüde duphastona başladım.10 günde onu içtim..
benim yaklaşık 10 gündür süren göğüs ucu acım var ondan şüphe ederek ve adetime 5-6 gün kala peçeteye çok az pembe kan gelmesi ve ardından kesilmesi ile test yaptım böle çıktı..

sağol canım..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

arkadaşlar ben bugün beta hcg testi yaptırdım ve değer <2 çıktı hemşire <5 altında hamilelik söz konusu değildir dedi ama içim rahat etmedi gebelik istemiyorum düğünüme daha 4 ay var =( bana son adet tarihimi sordular 18 ocakta adet başlangıc tarıhımı verdım acaba bir problem olur mu testi tekrarlatmam gerekir mi ? Bu arada geçen cuma 2 kere ultrasona girdim ve pko hastası çıktım, 5 gündürde adet görebilmek için tarlusal kullanıyorum doktorum ilaç bittikten 10 gün sonra adet görürsün dedi ama ilk defa bu kadar gecikme oldu ya =( Başka bir yere yazdığımda bir arkadaş gebelik olanilir yazmış =( Benim kafamı karıştıran son adet tarihi dediklerinde adetin başlangıç günü mü yoksa bitiş gününü mü demem gerekiyordu o oldu=( =( Bir de nette araştırdığımda beta hcg test sonuçları 1.78, 6.85 gibi küsüratlı çıkanlar var benim neden <2 ? Lütfen yardım edin =(=(=(

Son düzenleme:
merhaba ersintuba Allah yardımcın olsun inşallah. kötü düşünme sakın. senin tüp bebek mi kendiliğinden mi hamile canım

merhaba cnm allah razı olsun kendiliğinden cnm yani klomen aslında ama ailelerimizdede var rabbim nasip eder inşallah kucağımızada almayı, ben iyiyim aslında kanamam falan yok ama doktor ultrasonda gödü kanama alanı var dedi bakalım rabbime emanetizz

Lütfen yardımcı olabilir misiniz =(=(=(

canım 2 nin altında gebelik yok diyolar dediğin gibi..pko hastasıysan adetin 35-40 günde bir de olabilir.. son adet tarihi de adetin ilk gününden hesaplanıyor..

Inanmıyorum ikiz miymiş?? Yeni mi belli oldu?ultrasonda kaç hafta çıktı merakta bırakma beni.ben de yarın gidicem

evet kuzum ya sana derken benim başıma geldi ben mutluyum iama şu kötü günleride geçirirsem inşallah daha iyi olucam Rabbim dden hayırlısını dileyip tevekkül ettim RAbbime bıraktım cnm senden de haber bekliyorum, 6+4 ken öğrendim iki kese var büyük büyük :) diğer doktorum bir hafta önce tek demişti :)

canım 2 nin altında gebelik yok diyolar dediğin gibi..pko hastasıysan adetin 35-40 günde bir de olabilir.. son adet tarihi de adetin ilk gününden hesaplanıyor..

Canım cevabın için Allah razı olsun içim öyle rahatladı ki kesin bir değer yerine <2 şeklinde yazınca ve bir arkadaş hamilelik olabilir deyince çok korktum . Zaten öyle bir ey olsaydı 3.hafatnın sonu oalcaktı teste çıkakrdı çokkk teşekkür ederim canım

tabiki çıkardı canım..o kadar da değil..geç gebelik bile olsa çıkardı 18 ocaktan bu yana...sen bebek mi acaba diye kafana takıncada ertelemişsin adetini..

ayyyy inanmıyorum maşallahhh ne güzel kısmetliymişsiniz...inşallah sağlıkla ikisinide kucağınıza alırsınızz yakın çevreniz dışında çok söylemyin ikiz diye çok nazar değer..ve de moral bozucu yorumlar çok duyarsınız..bir kaç ay sonra söyleyin bence ikiz olduğunu...

tabiki çıkardı canım..o kadar da değil..geç gebelik bile olsa çıkardı 18 ocaktan bu yana...sen bebek mi acaba diye kafana takıncada ertelemişsin adetini..

herhalde öyle oldu canım bir de sanırsam tarlusal içtiğim dönemde ben de adet geciktirdi, doktorum bittikten sonra olursn dedi. Peki canım tarlusal beta hcg yi etkilemiş olamaz değil mi ? Ay çok soru sordum mazur gör lütfen, kaç gündür telaştan uyuyamıyorum bile

yok canım estf. sor tabikide ben o ilaçları bilmiyorum ama hcgye etki edeceğini de sanmıyorum varsa vardır bebek yoksa yoktur..2nin altında çıktığı içinde yok diye düşünüyorum çünkü çok zaman geçmiş kafana takma psiklolojik olmuş bence..

Sağ olasın canım ya bir de ilk defa bu kadar gecikme olunca çok korktum sanıyorum ki pkodan dolayı =( hatta doktor ilaçsız adet görebiliyosan sorun yok arada bir gecikmesi çok normal ilaçla dahi göremiyorsan sıkıntı dedi ama işte şüphe =) Ki zaten bebek olsa 4 haftalık olacak resmen illa çıakrdı ay içime su serptin cnm Allah razı olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…