Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

teşekkürler :) yarın gideceğim ilk kontrolüme doktorum ne diyecek bakalım biraz rahatladım bugünde bir arkadaşımın doktorunu arayıp sordum ferahladım :)

Ben de bgn doktora gittim 6+3bnm de allahıma binlerce şükür kalp atışlarını gördük çok mutlu olduk. Benim bi kalp durmasından kürtajın var çünkü.bnm tek:) valla bana derken sana çıktı bak kanaman fln mı var düşük tehlikesi demişin??

yok cnm kanamam flan, ama kanama alanı varmış düşük riski yani ilaç verdi..mide bulantım var sadece yemek yiyorum yapıyorum sıkıntım yok çok şükür ama rapor verdi doktor istirat verdi

Son düzenleme:
Ben de progestan fln kullanıyorum düşük riskine karşı.bulantılar bende de biraz biraz başladı özellikle hazımsızlık ve mide ekşimesi çok fazla var başka forumda da var mısın ekim anneleri 2014 var

tmm cnm sölediklerini yapcaağım, biz mutlu olduk açıkcası ama dediğin gibi tüp bebek mi diyor ilk duyan :)) kısmet cnm Rabbim hayırlısıyla kucağımada alırım inşallah tıfıllarımı :) senin var mı cnm

Ben de progestan fln kullanıyorum düşük riskine karşı.bulantılar bende de biraz biraz başladı özellikle hazımsızlık ve mide ekşimesi çok fazla var başka forumda da var mısın ekim anneleri 2014 var

ewet cnm 2014 ekim annelerinide kullanıyorum arada :) bu arada çok sevindim kalp atışlarını duymuş olmana bnm tıfılın biri canlanmış biri 2 gün geriden geliyormuş, biz duymadık daha kalplerini duyarız inşallah, perşembe bi daha gidicem iyi de doktorumu değiştirmişim..

Ay cnm Bnm inş duyarsınız çok güzel bi duygu.çift yumurta galiba senin. Maşallah Allah bağışlasın. Ben doktorumu çok seviyorum her şeyi anlatıyor çok ilgili

Ay cnm Bnm inş duyarsınız çok güzel bi duygu.çift yumurta galiba senin. Maşallah Allah bağışlasın. Ben doktorumu çok seviyorum her şeyi anlatıyor çok ilgili

maşallah sübhanallah cnm ewet çift yumurtaa seviniyorum cnm ya inşallah duyarız bizde..

kızlar İstanbul-Avrupa yakasında hormon tahlillerini en ucuz yapan bir yer var mı?

şu anda yok malesef canım istiyoruz bizde çalışıyoruz bakalım kısmet

evet bencede çıkardı bi kaç güne adet olmazsan mutlaka doktora git ama...hem ulrtrasondan da baktırırsın kesin emin olursun..

şu anda yok malesef canım istiyoruz bizde çalışıyoruz bakalım kısmet

inşallah kuzum bende çok istedim Rabbim iki taneyle ödüllendirdi inşallah Hayırlısıyla devamıda gelir, Rabbim sanada en yakın zamanda nasip etsin tatlım

merhaba kızlar sabah test yaptırdım 19.33 çıktı adetime 2 gun var daha ben 5 mart sanıyordum ama 6 martmış sizce nasılll

merhaba kızlar sabah test yaptırdım 19.33 çıktı adetime 2 gun var daha ben 5 mart sanıyordum ama 6 martmış sizce nasılll

Canim.deger hic onemli degil onemli olan dizenli artisi arkadasin adet 5 gin gecmis degeri 19 du saglilla gebeligi devam etti
Tebril ederim arkadasimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…