- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
ayy tabiki söylerdi geçmişolsun canım hamile değilsin...
arkadaşlar beta hcg 0.505 çıktı hamilemiyim acaba
arkadaşlar 4 martta test yaptırmıştım 19.33 çıktı 6 mart bugun kan verdim sonuç 49.38 çıktı adet gunum bugun değerim ıyı degilmi:44::44:
Kızlar adetıme bes gun var kan tahlılı yaptırabılır mıyım
Mrb kizlar.dun test yaptim pozitif cikti.hastaneye gittim hcg 230 çıktı.adetim 4 gün geçmisti.normal mi? Yarın k.doguma gitcm
Yaptım ama az önce yaptım sabah degıl kocamaaann bır tek cızgı gordumidrar testi yaptın mı?
Yaptım ama az önce yaptım sabah degıl kocamaaann bır tek cızgı gordum
Cok guzel cnm adet donemı bıtımınden sonra daha da yuvkselecek. Doktora gıdersen keseyı bıle gorebılır ıkı uc gune hakkında hayırlısı.
arkadaşlar beta hcg 0.505 çıktı hamilemiyim acaba[/UOTE]
canım üzgünüm galiba negatif sonuçlarda 0.298 pozitif sonuçlarda 298.56 gibi rakamlar çıkar bunlar örnekti yani uzun lafın kısası önünde 0 olduğu süre içinde sonuç negatiftir bende doktordan öğrenmiştim rabbim hepimize nasip etsin
hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum cnm :) bu gün kontrolüm vardı kalp atışını gördük birinin ama diğeri geriden geliyormuş 3 gün daha duyamadıkbende dün akşam yaptım adetime 5 gün var aynen negatif gördüm..gününün gelmesini bekle bence...
hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum cnm :) bu gün kontrolüm vardı kalp atışını gördük birinin ama diğeri geriden geliyormuş 3 gün daha duyamadıkRbbim hayırlısını versin
kuzum ya ikizde bile bir hoş oldum 3ü düşünemiyorum :) Rabbim gönlüne göre versin cnm bnm dua et bol bol bende edicem senin için... mide bulantın, istigfarın başdönmen, halsizlik isteksizlik bunlar had safhada oluyor bunlrıda düşünerek et dualrını :) hadi hayırlısı haberdar et tmm mı cnmyok canım ya hiç sanmıyorum bu ay da olduğunu bir dahaki aya artık...
kıyamammm annesi 3 gün mü varmış aralarında yenir ya onlarr
inşallah darısı başıma bende ikiz olsun çok istiyorum ama kısmet..ailede doğal yoldan üçüz var ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?