Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Mrb kizlar.dun test yaptim pozitif cikti.hastaneye gittim hcg 230 çıktı.adetim 4 gün geçmisti.normal mi? Yarın k.doguma gitcm

arkadaşlar beta hcg 0.505 çıktı hamilemiyim acaba

Doktorumdan öğrendiğim kadarıyla söylüyorum canım ben de bugünlerde yaptırdım bnm de sonucum <2 çıktı ve <5 altında hamilelik söz konusu değildir dedi. Ama adetinin ne kadar geciktiği de önemli kesin sonuç için canım

kızlar bir şey sorabilir miyim beta hcg sonuçlarının <2, <5 yahut 0.78, 3.46 vs şeklinde farklı değerler almasının sebebi nedir ?

KIZLAAAARRRRRRRRRRR ACİL CEVAP YAZIN

ben 26 gunde bı adet oluyordum 5 ocakta asılama tedavısıne basladık 20 ocakta asılamam yapıldı tutmadı ılaclar yuzunden gecıktım 7 subatta adet oldum dun adet olmam gerekıyordu olmadım daha sızce hamilemiyim asılama sonrası erken mı gec mı adet olunuyor

arkadaşlar 4 martta test yaptırmıştım 19.33 çıktı 6 mart bugun kan verdim sonuç 49.38 çıktı adet gunum bugun değerim ıyı degilmi:44::44:

arkadaşlar 4 martta test yaptırmıştım 19.33 çıktı 6 mart bugun kan verdim sonuç 49.38 çıktı adet gunum bugun değerim ıyı degilmi:44::44:

Cok guzel cnm adet donemı bıtımınden sonra daha da yuvkselecek. Doktora gıdersen keseyı bıle gorebılır ıkı uc gune hakkında hayırlısı.

Mrb kizlar.dun test yaptim pozitif cikti.hastaneye gittim hcg 230 çıktı.adetim 4 gün geçmisti.normal mi? Yarın k.doguma gitcm

normal tabi canım 2 günde bir baktır artıyormu iki katına çıkması lazım ya da bir hafta daha bekleyip k.doğuma git keseye baksın..

bende dün akşam yaptım adetime 5 gün var aynen negatif gördüm..gününün gelmesini bekle bence...
hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum cnm :) bu gün kontrolüm vardı kalp atışını gördük birinin ama diğeri geriden geliyormuş 3 gün daha duyamadık Rbbim hayırlısını versin

hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum cnm :) bu gün kontrolüm vardı kalp atışını gördük birinin ama diğeri geriden geliyormuş 3 gün daha duyamadık Rbbim hayırlısını versin

yok canım ya hiç sanmıyorum bu ay da olduğunu bir dahaki aya artık...
kıyamammm annesi 3 gün mü varmış aralarında yenir ya onlarr
inşallah darısı başıma bende ikiz olsun çok istiyorum ama kısmet..ailede doğal yoldan üçüz var ama bakalım

kuzum ya ikizde bile bir hoş oldum 3ü düşünemiyorum :) Rabbim gönlüne göre versin cnm bnm dua et bol bol bende edicem senin için... mide bulantın, istigfarın başdönmen, halsizlik isteksizlik bunlar had safhada oluyor bunlrıda düşünerek et dualrını :) hadi hayırlısı haberdar et tmm mı cnm

Kan tahlili verdim bakalım yedide alacağım sonucu hayırlısı artık. Bir uyku hali var oğlumda da sürekli uyurdum her boş vaktimde ama şimdi de hep uyku gözümde tabi oğlumla mümkün değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…