Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar geçen gün gün kan tahlili yaptırdım 22.50 çıktı 2 haftalık hamileyim normal mi sizce
cnm iki haftalıkken zaten yumurtlama oluyor bu imkansız ucuncu haftada bellımolur ve doktprum ilişkiden on gun sanra hcg hormonu yukselmeye baslar dedı. Yanı muhtemel uc haftalıktır tahmınen

cnm iki haftalıkken zaten yumurtlama oluyor bu imkansız ucuncu haftada bellımolur ve doktprum ilişkiden on gun sanra hcg hormonu yukselmeye baslar dedı. Yanı muhtemel uc haftalıktır tahmınen

Canım ben 17 şubatta çatlatma iğnesi vurdurdum muhtemelen 20 sinde döllenme olmuş dedi doktor geç döllenmeden olabilirmi yarın tekrar kan testi yapılacak artış varmı diye (

kızlar salı akşam 230 du değerim bugün sabah 784,5 çıktı ve dr çok küçük de olsa keseyi bugün gördü.darısı herkesin başına inşallah.dua ed,n inşallah benim için de

Canım ben 17 şubatta çatlatma iğnesi vurdurdum muhtemelen 20 sinde döllenme olmuş dedi doktor geç döllenmeden olabilirmi yarın tekrar kan testi yapılacak artış varmı diye (

Hmm ymm o zaman cnm şöyle hesapla ki döllendiğinde zaten iki haftalık oluyor. Yani sen dört haftalıksın aşağı yukarı yani değerin haftama göre normal. İki gun sonra tekrarla bakalım yukselmesi nasıl tebrikler bu arada.

kızlar salı akşam 230 du değerim bugün sabah 784,5 çıktı ve dr çok küçük de olsa keseyi bugün gördü.darısı herkesin başına inşallah.dua ed,n inşallah benim için de

Tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin tatlım? Darısı bizlere inşallah. Hamişsin bana da bdua et lütfen yedi de kan tahlili sonucumu alacağım. İnşallah müspet olur sonuç.

Sağol canım inşallah herşey normaldir. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Sağol canım inşallah herşey normaldir. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Amin cnm inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bel ağrın varmı bende bel ağrısı var ya adetten iki gun once gıbı olur ya onun gıbı bır bel agrısı

Amin cnm inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bel ağrın varmı bende bel ağrısı var ya adetten iki gun once gıbı olur ya onun gıbı bır bel agrısı

Benim adet günüm 27 şubattı ağrım vardı uyuyamazdım ağrıdan şimdi kalmadı o ağrı öyle herkesin dediği gibi sık tuvalete gitme uyku hali göğüs ucundaki değişiklik hiç biri olmadı canım daha yeni yeni idrara çıkma başladı :)

Her insanda farklı belirtiler olabiliyor tabi cnm

Rabbim inşallah nasip eder canım 5 gün kalmış inşallah gelir inatçı bebiş ben çok bekledim en son iğne vurdu doktor pkoluyum bide

İnşallah cnm iki aydır istiyoruz bşzde geçen ay salladık çok dikkat etmedik bu ay ayaklar hep tavandaydı dört yaşında da oğlum var. Rabbim ol derse olur oğlum bekletmeden gelmişti hemen bakalım bu ne olacak. Hakkında hayırlısı cnm bak gelmiş bebişin ne güzel rabbim sağlıkla kycağına almayı nasip etsin

Amin canım bundan sonra allaha emanetim :)) inşallah prensine arkadaşlık edecek bi bebiş daha gelir :))

Amin canım bundan sonra allaha emanetim :)) inşallah prensine arkadaşlık edecek bi bebiş daha gelir :))

Allah razı olsun canım inşallah karnıma dokunup kardeş var burda diyor ona oyuncak alırken kardesıme de alalım gelınce verırız dıyor kuzum rabbim onundileklerini boşa çevirmez inşallah. Bende de rahim tersliği vardı doğumda düDü doğumdan sonra tekrar döndü doktor dönerken tüpler kapananilir yaşadığımız bir durum bu dedi ama altı ay berdi bakalım olmazsa rahim çevirtcem ama o ay hamile kalmam gerekiyor o zamanda hakkımızda hayırlısı

biliyorum canım olsun o duyguları yaşamak önemli...

hadi hayırlı olsun inşallah darısı başımıza

11mart ama bu ay çok düzenli dikkatli çalıştık kısmet tabi

ayy benimde 11 mart yum. dan sonra tek tük oldu ama kısmet artık...

biliyorum canım olsun o duyguları yaşamak önemli...

hadi hayırlı olsun inşallah darısı başımıza

ayy benimde 11 mart yum. dan sonra tek tük oldu ama kısmet artık...

Hakkımızda hayırlıs canım hayırlı cumalar bu arada. Rabbim dualarımıza kabul buyursun inşallah.

Amin :) allahın izniyle kucağına alırsın inşallah sağlıklı sıhhatli amiiiin :)

Tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin tatlım? Darısı bizlere inşallah. Hamişsin bana da bdua et lütfen yedi de kan tahlili sonucumu alacağım. İnşallah müspet olur sonuç.
Çok saolun kizlar.Rabbim herkesin gönlünden geceni versin insallah.benin kafamm cok bulanik hala keseyi hemen gördük ama sağlıklı mı bunu görmem icin cok vaktim var((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…