Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

rutin kontrol için dr dan randevu aldım.ertesi gün randevuya gidecektim o gün iç çamaşırımda kahve rengi leke gördüm peçeteye de geldi sonra kayboldu o leke hamilelikten şüphelendim yerleşme kanamasını duymuştum.dr a gittim ertesi gün durumu anlattım smear kültür alcam dedi spekulummu dersiniz yumurtalıklarıma bastırmakmı dersiniz ağlıyacaktım sonra vaginal muayene zaten içimden varsada düşecektir dedim muayenesi gayet sertti ve canımçok yandı .için rahat etsin dedi beta hcg de bakalım dedi ve cuma günkü ilk sonuç 87.dr a gösterdim pzt yine kan ver dedi hafta sonu kanaman olrsa hemen gel dedi.son adet tarihim 11 şubat cuma günü 24.gündü yani ve sonuç 90 100 arası olması lazım dedi progestan verdi sabah akşam
umutsuz konuşmasından yaptığı sert muayeneninde etkisi olduğunu düşünmeden edemiyorum çünkü araştırmalarıma göre 24.gün 87 beta hcg normal güvenim sarsıldı.en ufak kanama bile önemliymiş ama yerleşme kanaması diye bir şeyde var.düşüğe hazırlıyor hemen beni düşerse kendinden atacak durumu böyle sert muayene ile karşılaşan varmı kanamam olmadı sonra hiç yarın yine gitcem bakalım.
sat 11 şubat 30 günde bir adet oluyorum tahmini ovulasyon 26 27 siydi.ilk beta hcg ovulasyondan sonraki9.gün e denk geliyor normal değilmi arkadaşlar.

cnm çok saol zaten hamile değilmişim her ay hüsran ( hayırlısı

4 mart akşam devlet hastanesi 230
6 mart sabah özel hastane 784,5 (kese görüldü)
9 mart akşam devlet hastanesi 1238((
artış çok mu düşük???

güzelim ne yaptın ? nasıl gidiyor hamilelik. benim 1 ay oldu düşük yapalı daha yenii toparlandım kendime geldim dedim girip bir sorayım merak ettim. umarım hersey yolundadır? . ben bir süre ara verdim korunacam bir kaç ay zaten daha 21 yasındayım önümde uzun zaman var. umarım bende bir kaç ay sonra tekrar hamile kalırımda bebegmi kucagma alırım.

kızlar yardıımmmmm cuma 87 olan sonucum pzt ve sonuç 19 olamazzzzzzzz....neden böyle oldu bebeğimin tutunamamasında dr un cuma günü yaptığı o sert muayenenin etkisi varmıdır yukarıda anlattığım gibi mahvetti beni o gün eğer 1 gram bile etkisi varsa vebali boynuna allaha havale ediyorum onu...

hamile olduğunu söylemedin mi

hamile olduğunu söylemedin mi
Bebek planliyoruz bu gune kadar olmadi ama dunde kahverengi leke geldi dedim peceteye belki dedim masaya gec dedi sonrada olan oldu arkadasim o kadar kotuyumki aklima geldikce nasil izin verdim bu duruma smear kultur aldi rahmime var gucuyle basti yumurtaliklarima da kalcami kaldiriyom acidan bu islem herkesi biraz rahatsiz edrr kaldirma diyor ama oldum masada sonra spancla forsepsi koydu kurcaladi lezyonun var dedi bak kan dedi gosterdi o gun bana... bu gun gittim sonucla kultur temiz o zaman smearda temiz gelir sonucu enfeksiyon yok dedi utanmadan bana kimyasal gebelik dedi madem lezyonum var hani tedavi yok ben soyluyorum sormuyor hafta sonu kanamam olmadu diye,meger ben o gun kurtaj masasina yatmisim haberim yokmus daha fazla anlatamiyorum aglamaktan bi hal oldum goremiyorun yazdiklarimi

canım bnm ne desem boş biliyorum ama Rabbim tekrar nasip eder, bak hamile kalabiliyorsun çok şükür ki, ne olur üzülmemeye çalış, Rabbim en yakın zamanda iki taneyle ödüllendirsin inşallah seni :) sen de bnm gibi şaşkın gez iki hafta :) insan bazen boş bulunuyor nsıl sonuçlandığını bilemiyor senin hiç bir suçun yok, zamanı değilmiş Rabbim yerini ve zamanını biliyordur... Rabbim sana ve eşine sağlık versin gerisi boş cnm bnm şimdi gülümse ve yeniden anne olabileceğini ve bunun çok yakınd olduğunu düşün.. Rabbim yardımcın olsun..

Kızlar ben erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetim 3 gün gecikti hala da bi belirti yok. Yalnızca çok sık idrara çıkıyorum ve kasıklarımda hafif şiddette ağrım var. Olsa bile hamilelik 17 günlük falandır. Sizce kan testi yaptırsam çıkar mı?

3 gün gecikti ise çıkar benim 4 gün kala 16 ydı sonra 81, 1842 vs derken ikiz olduğunu öğrendik, iştiyorsan Rabbim sana da nasip etsin cnm

Merhaba arkadaşlar, benim son adet tarihim 5 şubat ve yumurtlama dönemim 21 şubat. Bu ay 8 martta adet görmem gerekirdi ancak olmadım. 3 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hiçbir adet belirtim yok kasıklarım ara ara ağrıyor ve çok sık idrara çıkıyorum. Normalde adetten 3-4 gün önce göğüs ağrım ve şişkinliğim olurdu gerginlik falan olurdu şişerdim ama şimdi hiçbir belirtim yok göğüslerim gayet normal. Sizce idrar testindeki negatife rağmen kan testini ne zaman yapmalıyım?

3 gün gecikti ise çıkar benim 4 gün kala 16 ydı sonra 81, 1842 vs derken ikiz olduğunu öğrendik, iştiyorsan Rabbim sana da nasip etsin cnm

Amin :) inşaallah sende Bebişlerine kavuşursun sağlıkla.. bakalım akşam dayanamicam sanırım doktora gidicem çünkü kasık ağrılarım ara sıra şiddetleniyor.

Canim benim ya((cok üzüldüm.Rabbim sabır versin inşallah(insallah en kısa zamanda hamile kalırsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm arkadaslar, iki yıldır bebek sahibi olmayi istiyorum,5 haftalik bir tane düşügüm var,28 subatta 3 cü asilamami yaptirdim, bugun 12 ci günüm ve adet olacak gibi ates gelio bel agrisi var, ama dün ozellikle kasigimda cok batma ve gerilme oldu, aslinda düşük yaptigim gebeliği düşünüyorum ondada adet olacak gibi olmustum ama hamileydim, ya kafam cok karışık, bana akil verin lutfen

Bi kac gin sabredebilirsen bekle canin.direk kanda baktir

2.bebeğimi bekliyorum:)

Merhaba arkadaşlar,

Pazar günü pembe çıkan (bat günüm) ikinci çizgi sonrası p.tesi kan testi sonucumda bhcg 163'tü, doktora kan sonucunu telefonda sordum daha dogrusu sekreterıne (kendısı o ara baska hastalara bakılıyor) ıkı gun sonra yıne gelsın dedı, bugun kan verdım, işe geldim, telefonla sonucu sordum 357'idi ve iki gün sonra tekrar çağırdılar, telefonla konuştuğum için çok detay birşey soramıyorum. Anlam veremedim çağırmalarına. Tecrübelilere danışmak istedim, neden 2 günde bir bakmak istiyor?? 2 günde iki katına çıktı sonuçta, sizlerde de böyle bir durum oldu mu hiç?

Yardımcı olursanız sevirinim

Teşekkür ederim.

Sevgiler..

Cok sagol arkadasim keske hayir muayene olmayacam deseydim hayir diyebilmeyi erken ogrenseydim simdi belkide.. :``((
Aglamaktan gozlerim sisti dolu doluyum kimse olmadimi yalniz kaldimmi dokuluyor yine ...
toplamaliyyim kendimi toplamaliyim ....
Allah bagislasin yavrularini canim benim darisi benim basima insaallah arkadasim

Canim benim ya((cok üzüldüm.Rabbim sabır versin inşallah(insallah en kısa zamanda hamile kalırsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ozgulgulece bana dedin sanirim arkadasim berbat durumda oldugum icin ustume aldim cok sagolasin.cuma gunune donebilsem keske.

Son düzenleme:

beklemeden yaptırabilirsin gebelik varsa çıkması lazım

Ozgulgulece bana dedin sanirim arkadasim berbat durumda oldugum icin ustume aldim cok sagolasin.cuma gunune donebilsem keske.

canım bence muayeneden kaynaklanmamıştır. içini rahat tut.tutunacağı olsa tutunurdu zaten.lekelenmen olduğu için alttan bakmıştır dr. zaten böyle anormal durumlarda vajinal ultrasonla bakmak zorundalar. tabi canını yakması sert davranması kötü olmuş ama belki canının yanması da içerdeki lezyondan kanamadan dolayı olmuştur. bence zaten sağlıksız bir gebelik olacakmış. benimde ilk gebeliğim kanamlı falan oldu 10. haftada hala bebek yoktu ve kürtaj oldum. ve her muayenemde vajinal ultrasona girdim. onun etkisi değildir kendini heba etme.Bazen bizim şer sandığımız şeylerde de hayır vardır.Allah en hayırlısını bilir. belki o muayeneyi olmasaydın gebeliğin devam ederdi ama belki özürlü belki sakat bi bebeğin olacaktı bunu mu tercih ederdin.sakın ağlama isyan etme.Allah en kısa zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin.dua et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…