Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

amin cnm bnm ama gülmezsen o iş olmaz diim sana gülünce, mutlu olunca oluyor, hadi iyi haberlerini bekliyoruz :)

cnm her ihtimale karşı artışını kontrol ediyorlar bende de öyle olmuştu artık annem delik deşik oldun yaptırma demişti :) 4 kez yaptırdım bende.. artması ne güzel işte belli bir sayıya ulaşıncada keseciğini görürler :) hadi hayırlısı cnm

Son düzenleme:

Nehirdeniz ve ersintgb arkadaslarim size nasil tesekkur edeyim ben desteginiz icin .ilk beta hcg yuksek gorunce ve birden boyle olunca once gokyuzune sonra yerin dibine girmek nasil olurmus gordum saglikli dusunemedim ve gucsuZ cabuk yikilan biri oldugumu anladim.bebegim affet affet diye beynim zonklayana kadar parcaladim kendimi simdi hastalandim ve dusen her parcanin bebegimin bir parcasi oldugunu bilmek cok kotu belki kimyasal gebelik oncedende geciriyordum bilmiyordum bilince cok kotu oldum bi taraftanda bu ogrenmeme vesile oldu o yonden bakayim bilmeseydim hic olmuyor cocugum diye dusunecektim dimi

Tabiki canim.hem kimyasal gebelikte bebekte olmuyor ki.yani bende boş gebelik geçirdim bebeğim hiç olusmamisti.kaybettigimiz bişey yok yani.ben bunu düşünerek daha kolay atlattım.tabiki üzüldüm ama kendimi hasta etmedim.ayakta kaldim. Ben toparlanmadigim sürece yeniden bebek hayali kuramam diye düşündüm. Insanlar bi daha ayni seyi yeniden yasarmiyim korkusuyla aylarca gebelik istemiyor.ben ilk aydan korunmadim. Allahim hayirli zamani bilir dedim.ona biraktim. Sende toparla kendini canim.Allah hayirlisini versin.ya çok ilerki zamanda kaybetseydin bebegini? doğumda bebegini kaybedenler var Allah korusun onlari düşün.

merabalar hanımlar ben bu ay ıkı kez test yaptırdım ve ılk yaptırdıgımda degerım 0,52 çıktı doktor olabılır hafataya tekrar yaptır dedı bı hafta sonra tekrar yaptırdım 0,58 cıktı bu seferde doktor dırek yok dedı kafam çok karısıtı bana yardımcı olabırmısınızz???

0,52 ye nasıl olabilir demiş çok ilginç, 16 küsüre doktorum emin olamayız tekrar yaptır demişti.. hamile değilsin bu değerlere göre.. 0-5 arası negatif, sonrada iki katı ve üstü şeklinde artması gerekiyor hakkında hayırlısı inşallah cnm

bana da tuhaf geldı canım da acılden gorunmustum hatta hayırlısı olsun ama olmasınıı cok ıstıyorumm:)

bana da tuhaf geldı canım da acılden gorunmustum hatta hayırlısı olsun ama olmasınıı cok ıstıyorumm:)

canım o doktor saçmalamış. o değerle nasıl hamile olabileceğini söylemiş ki sana :) hamile olsaydın 1 günde 2 katına çıkması lazımdı değerin zaten. inşallah bir sonraki ay güzel haber alırısn :)

Ben daha ultrasona girmedim,yurtdisinda oldugum icin bu tur seyler genellikle yavas ilerliyor. degerlerimi yaziyorum sizce bir daha tahlil yaptirmalimiyim?

Bhcg
06/03/14: 41
08/03/14: 131
12/03/14: 832

sizde bu degerler iyi mi?

kızlar dün akşam kan testi yaptırdım bhcg 0,168 çıktı..ama adet günüm pazartesi yani 3-4 gün vardı..
normalde negatif olunca değer 0,100 ve altı çıkmıyomu????
çok merak ediyorum

arkadaşlar 3 kat artmasının anlamı nedir?

bnm 136-357-1034

iyi birşey mi bu, yoksa normal mi sadece

kızlar dün akşam kan testi yaptırdım bhcg 0,168 çıktı..ama adet günüm pazartesi yani 3-4 gün vardı..
çok merak ediyorum

bnm yaptırdığım teste 25 ve altına bile şüpheli gebelik, üzerine pozitif gebelik diyor, 5 in altı zaten negatif

slm ben üstüne görmeden şüphelendim ve bugün gebelik testi yaptırdım beta sonuç 0,160 çıktı. ancak bu negatifmiş yani bu sonuç normalmi pazartesi gidecegim ama bilginiz varsa yardımcı olun lütfenn.... :18:

çok merak ediyorum

benimde bugün yaptırdım. 0,160 çıktı ve sinirim bozuk bu ne ben anlamadım pazartesi dr. gidecegim ama kafam karışık bende negatifi 0,100 biliyorum fakat bunada negatif diyolar sanırım..

Kızlar benim bata 4-5 gün kala beta hcg 1.20...ümit yok de mi bi de geç döllenme varsa en erken ne zaman belli olur?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…