Kızlar dün beta hcg testi yaptırdım. Değer aralığı 0-5 ve benim değerim 7, 85 çıktı. Bu durumu yaşayan var mı lütfen yardım!! Hamile miyim?
adet günün geçtimi ??
Tam 12 gün geçti.
canım geç döllenmeyse bir umut olabilir ama değerin düşük kimyasal gebelik de olabilir bende kasım ayında yaşadım
adetim 1 gün geçmişti dğerim 12.83 çıktı düşük dedi dr. 2 gün sonra tekrar hcg alındı değerim düşmüş 3.43 e akşamına adet oldum 12 gün sürdü kanamam inş değerlerin yükselir cnm dr. gitmedin mi tekrar beta hcg alsınlar
Gittim doktor değer pozitif ama kesin hamilesin diyemem 1 hafta sonra yeniden test yapmamız lazım o zaman kesinleşir. Sakın ilaç falan kullanma dedi.
Eğer hamilelik kesinleşirse bi mucize yaşamış olucam. Hem kondomla korunup hemde geç döllenme ile hamile kalmış olucam. Çok büyük bi süpriz oldu şuan bu durum bize. Ama inşaallah gebelik devam eder :)))
Kızlar benim adetim geçikti kan testi yaptırdık negatif çıktı, tarlusal ilaç içtim 8 gün geçti hala gelmedi adetim bu gün doktor gene beta hcg istedi sonucum 1.20 çıktı, bi ihtimal var mıdır sizce ?
arkadaslar bugün doktora gittim iltihap için kan tahlili yaptık beta-hcg 17,31 cıktı doktor net bişey demedi carsamba tekrar geldedi böyle emin olmadan durmak cok zor gebemıyımdır cok istiyoruz
0-5 arası negatif 5 üstü hamile ..bence hamilesin canım Dr.kesin olmadan dememiştir...keseyi görene kadar hamilesin demiyormuş çoğu Dr..inşallah hamilessindir...Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar değerim 39,14 çıktı 2 gün önce 7.85 ti :)
Gayet güzel yükseliyor hep böyle gitsin.. Benim de sat 20 şubattı, adetlerim de malesef düzensiz. Bugün kan testi yaptırdığımda 25.5 çıktı. Doktor haftaya kadar kanaman olmazsa ultrasonla bakalım dedi..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tahminen kaç haftalıktır bebişin?
Sat a göre hesaplayınca 4+1 oluyor ancak geç döllenme vb durumlar olabiliyor net birşey söylemek mümkün değil.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4 mart 19.33
6 mart 49.38 adet gunum
11 mart 522.63
15 martta gittim dr a kesem erik kadardı
16 martta lekelenmem oldu az bir şey hastanede serum iğne verildi karnımdanda görüldü kese
21 martta gittim kesem mürdüm eriği kadardı çok ufak buyumuş
kesem buyumuyor yada geç döllenme olmuş olabilirmi fikri olan söylesin dünden beri canım çok sıkkın
6+2 olduk ama içinde bebek yok kesede ufacık
arada 10 gun var bebeğin görünmemesi kesenin büyümemesi normalmi dr 1 hafta sonra gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?