Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Gec döllenme olabilir canim. ICini ferah tut kotu dusunme. 1 hafta sonra kesin gorursunuz.

kızlar sonucum 4096,9 6+2 de normalmiiiii kesemiz ufaktı gelişmemiş olsa bu kadar çıkmazdı sanırımmm degilmiiii

Yumurta geç çatladığından geç döllenmiştir muhtemelen.. Dert edip üzmeyin kendinizi..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kuğu görüşemiyoruz nber cnım

Arkadaslar merhaba dun doktara gittim 5+2 gunluk hamileyim.17 marta hcg 1136 idi 22 yani dun gittigimde 9457 cikti hgc. karindan yapilan muayende keseyi zar zorda olsa gordu cok cok kucuk altan baktirmadim. Degerin cok iyi artmis dedi. Hersey iyi dedi. 5+2 gunlukken ve deger bu kadar iyiken kesenin bu kadar zor gorunmesi normalmi karindan muayene tabi. Doktor cok guzel dedi yinede sormak istefim 2 hafta sonra kalb atimi be bebegi gormek icin cagirdi.

]Arkadaslar merhaba dun doktara gittim 5+2 gunluk hamileyim.17 marta hcg 1136 idi 22 yani dun gittigimde 9457 cikti hgc. karindan yapilan muayende keseyi zar zorda olsa gordu cok cok kucuk altan baktirmadim. Degerin cok iyi artmis dedi. Hersey iyi dedi. 5+2 gunlukken ve deger bu kadar iyiken kesenin bu kadar zor gorunmesi normalmi karindan muayene tabi. Doktor cok guzel dedi yinede sormak istefim 2 hafta sonra kalb atimi be bebegi gormek icin cagirdi.[/QUOTE]

merhaba; acil cevap veren olursa sevinirim.

en son adetim 17 şubat. adetim gecikti. 2 kere idrar testi yaptım çıkmadı. dün doktora gidip kan testi yaptırdım değerim 7,54 çıktı. doktor, buna gebelik diyemeyiz dedi. yumurtalıklarıma baktı kist yok sağlıklısın dedi. kan testi yaptırıyım mı dedim hayır. akışına bırak adet olursun olmazsan 10 gün sonra yine gel dedi. başka doktoru aradım, perşembe günü yine kan testi yaptır değer yükselirse hemen bana gel düşük olma ihtimalinin önüne geçelim dedi.

perşembeyi bekleyeceğim. fakat herkes sen hamilesindir diyor. bu gibi bişeyle karşılaşan varsa cevap verirse sevinirim. lütfen bi fikir verin. şuan hafif hafif kahverengi akıntılarım gelio. 4 gündür böyle. yerleşme yada üstüne görmemi diye araştırdım, belirtiler uyuyor. bebeğim 1 haftalık olabilir mi?. yumurtlama döneminde hamile kalmamış olabilir miyim. bu mümkün mü.

son adet tarihim 15 şubat, ortalama 33 günde adet oluyorum

dün bhcg yaptırdım 235 çıktı

çok mutsuzum, ben keseyi görmeyi hayal ederken çıkan değer beni çok üzdü

cnm yarın yaptırırsan kesinleşir 2 katı ve üstü artmışsa hamilesindir. geç döllenme olabilir bende 16 küsür le başlamıştım doktorum bile gebelik yok ilerleyen zamana bakıcaz değer takibi yaPICAZ DEDİ, artış oldu, derdinin çaresi zaman o da yarın cnm... eğer istiyorsan Rabbim gönlündekini hayırlı kılsın.. haberdar et..

hesaplayınca 5+3 çıkıo düşük değil mi ve 5+3 te gebelik kesesini görüyorlar

aman tatlım ya geç döllenme işte apaçık :) yapma nolur değerin gayet iyi artışına bak zamanla 4-5 gün sonra görülebilir benim yumurtalama 17. gün oldu 5+3 ken görmüşüz senin ki 33 güne bir, aramızda 4 gün var yani (bir günde döllenmesi) bence 4-5 gün sonra görürsün, hatta 5+3 te bende tek kese gördü doktorum 1 hafta sonra gittik iki kese, yani ikinci tıfılım iki gün geriden geliyor :)) karışık oldu ama anladın dimi ??

ikiz olmasına rağmen mi bhcg düşüktü ama bak sen de görmüşsün keseyi 5+3 te :)

Allah sağlıkla kucağında görmeyi de nasip inşallah

ya benm 3. gebeliğim bu 2 hüsrandan sonra değer düşük geldi ağlıyorum akşamdan bu yana

bana yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim

aynen betam ilk 16'ydı 2 gün sonra 80.. arttı gitti sonra sıkıntı yok yani, benim yumurtlamam seninkinden 4 gün önce ama, seninle aynı olan yumurtlamadaki tıfılı 1 hafta sonra gördüm :)yani ilk gittiğimde tekti, 1 hafta sonra çift :) üzülme nolur Rabbim her şeyin hayırlısını verir, sağlıksız bir gebelikse zaten düşüyor, her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır, sen artış düzenine bak boşver öncekileri ve üzülme Rabbim "ol der ve olur"

gülümseeeee

bebeğim tutunamadı. vardıysa bile gitti. şuan adet sürecine girdim.
allahım hayırlısını versin. çok üzüldüm ama bu 2. denememizdi. inş önümüzdeki aylarda olur.

bende "her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır" diip susuyorum ve bekliorum ne yazık ki elimizden hiçbir şey gelmiyor
benim teyzeminde doğal 3 üzleri var tedavisiz şimdi 17 yaşındalar,Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…