4 mart 19.33
6 mart 49.38 adet gunum
11 mart 522.63
15 martta gittim dr a kesem erik kadardı
16 martta lekelenmem oldu az bir şey hastanede serum iğne verildi karnımdanda görüldü kese
21 martta gittim kesem mürdüm eriği kadardı çok ufak buyumuş
kesem buyumuyor yada geç döllenme olmuş olabilirmi fikri olan söylesin dünden beri canım çok sıkkın
6+2 olduk ama içinde bebek yok kesede ufacık
arada 10 gun var bebeğin görünmemesi kesenin büyümemesi normalmi dr 1 hafta sonra gel dedi
Ben de bgn doktora gittim 6+3bnm de allahıma binlerce şükür kalp atışlarını gördük çok mutlu olduk. Benim bi kalp durmasından kürtajın var çünkü.bnm tek:) valla bana derken sana çıktı bakkanaman fln mı var düşük tehlikesi demişin??
son adet tarihim 10 şubat değerim 1028 normal mi düşük geldi bana
merhaba; acil cevap veren olursa sevinirim.
en son adetim 17 şubat. adetim gecikti. 2 kere idrar testi yaptım çıkmadı. dün doktora gidip kan testi yaptırdım değerim 7,54 çıktı. doktor, buna gebelik diyemeyiz dedi. yumurtalıklarıma baktı kist yok sağlıklısın dedi. kan testi yaptırıyım mı dedim hayır. akışına bırak adet olursun olmazsan 10 gün sonra yine gel dedi. başka doktoru aradım, perşembe günü yine kan testi yaptır değer yükselirse hemen bana gel düşük olma ihtimalinin önüne geçelim dedi.
perşembeyi bekleyeceğim. fakat herkes sen hamilesindir diyor. bu gibi bişeyle karşılaşan varsa cevap verirse sevinirim. lütfen bi fikir verin. şuan hafif hafif kahverengi akıntılarım gelio. 4 gündür böyle. yerleşme yada üstüne görmemi diye araştırdım, belirtiler uyuyor. bebeğim 1 haftalık olabilir mi?. yumurtlama döneminde hamile kalmamış olabilir miyim. bu mümkün mü.
son adet tarihim 15 şubat, ortalama 33 günde adet oluyorum
dün bhcg yaptırdım 235 çıktı
çok mutsuzum, ben keseyi görmeyi hayal ederken çıkan değer beni çok üzdü
nedenki nolmuş değere ben 16'yla başladım :)
hesaplayınca 5+3 çıkıo düşük değil mi ve 5+3 te gebelik kesesini görüyorlar
aman tatlım ya geç döllenme işte apaçık :) yapma nolur değerin gayet iyi artışına bak zamanla 4-5 gün sonra görülebilir benim yumurtalama 17. gün oldu 5+3 ken görmüşüz senin ki 33 güne bir, aramızda 4 gün var yani (bir günde döllenmesi) bence 4-5 gün sonra görürsün, hatta 5+3 te bende tek kese gördü doktorum 1 hafta sonra gittik iki kese, yani ikinci tıfılım iki gün geriden geliyor :)) karışık oldu ama anladın dimi ??
ikiz olmasına rağmen mi bhcg düşüktüama bak sen de görmüşsün keseyi 5+3 te :)
Allah sağlıkla kucağında görmeyi de nasip inşallah
ya benm 3. gebeliğim bu2 hüsrandan sonra değer düşük geldi ağlıyorum akşamdan bu yana
bana yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim
cnm yarın yaptırırsan kesinleşir 2 katı ve üstü artmışsa hamilesindir. geç döllenme olabilir bende 16 küsür le başlamıştım doktorum bile gebelik yok ilerleyen zamana bakıcaz değer takibi yaPICAZ DEDİ, artış oldu, derdinin çaresi zaman o da yarın cnm... eğer istiyorsan Rabbim gönlündekini hayırlı kılsın.. haberdar et..
aynen betam ilk 16'ydı 2 gün sonra 80.. arttı gitti sonra sıkıntı yok yani, benim yumurtlamam seninkinden 4 gün önce ama, seninle aynı olan yumurtlamadaki tıfılı 1 hafta sonra gördüm :)yani ilk gittiğimde tekti, 1 hafta sonra çift :) üzülme nolur Rabbim her şeyin hayırlısını verir, sağlıksız bir gebelikse zaten düşüyor, her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır, sen artış düzenine bak boşver öncekileri ve üzülme Rabbim "ol der ve olur"
gülümseeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?