bebeğim tutunamadı. vardıysa bile gitti. şuan adet sürecine girdim.
allahım hayırlısını versin. çok üzüldüm ama bu 2. denememizdi. inş önümüzdeki aylarda olur.
bende "her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır" diip susuyorum ve bekliorum ne yazık ki elimizden hiçbir şey gelmiyor
benim teyzeminde doğal 3 üzleri var tedavisiz şimdi 17 yaşındalar,Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
son adet tarihim 15 şubat, ortalama 33 günde adet oluyorum
dün bhcg yaptırdım 235 çıktı
çok mutsuzum, ben keseyi görmeyi hayal ederken çıkan değer beni çok üzdü
bebeğim tutunamadı. vardıysa bile gitti. şuan adet sürecine girdim.
allahım hayırlısını versin. çok üzüldüm ama bu 2. denememizdi. inş önümüzdeki aylarda olur.
arkadaşlar yardım edin lütfen bir hafta önce gebelik tesi yaptırdım bthcg 44 çıktı üç gün sonra yine yaptırdım 287 oldu ama cumartesi akşam bi kanam oldu durdu sonra kahve reng akıntım oldu dün doktora gittim kese falan yok dedii kan değerim 258 e düşmüştü düşük yapıyosun dedii ama hala kanamam yok kahve rengi akıntım var daha öncede bi düşük ve dış gebelik yaşadım dış gebelikte ölümden döndüm yine dış gebelik olcak diye korkuyorumm dün ölmeyi bile düşündüm bnim istediğim bi bebeğim olsun çok mu şey istiyorum psikolojim çok bozuldu böyle bişey yaşayan var mı aranızda
arkadaşlar yardım edin lütfen bir hafta önce gebelik tesi yaptırdım bthcg 44 çıktı üç gün sonra yine yaptırdım 287 oldu ama cumartesi akşam bi kanam oldu durdu sonra kahve reng akıntım oldu dün doktora gittim kese falan yok dedii kan değerim 258 e düşmüştü düşük yapıyosun dedii ama hala kanamam yok kahve rengi akıntım var daha öncede bi düşük ve dış gebelik yaşadım dış gebelikte ölümden döndüm yine dış gebelik olcak diye korkuyorumm dün ölmeyi bile düşündüm bnim istediğim bi bebeğim olsun çok mu şey istiyorum psikolojim çok bozuldu böyle bişey yaşayan var mı aranızda
üzülme bak ben 2011 de 7 haftalık düşük, 2013 de artmayan bhcg, ve dün akşam yaptırdığım ve 235 değerin düşük olduğu için ağladığım 3. gebeliğim
Rabbim tez zamanda doldursun kucağımızı üzme kendini bu kadar
evet. inş gelecek ay istediğim gibi sağlıklı bi gebelik yaşarım. çok üzgünüm. bi taraftan çalışmaya çalışıyorum, bi taraftan göz yaşlarımı zor tutuyorum
en azından adet döngüm geri döndü kısa zamanda tekrar çalışmaya başlarız diye de kendimi teselli ediyorum.
hayırlısı artık. elbet olur. kontrollerimde kist yada ona benzer bişey çıkmadı. işte kendimi teselli ediyorum böyle böyle
her adet döneminin ilk günü kendini yıpratma günüdür bebek isteyen ailelerde ama sonraki günler umut doğar içine ilk defa deneyecekmiş gibi yenilenirsin, umudunu kaybetme eğer sağlık sorunu yoksa mutlaka çalacaktır kapını
aynen betam ilk 16'ydı 2 gün sonra 80.. arttı gitti sonra sıkıntı yok yani, benim yumurtlamam seninkinden 4 gün önce ama, seninle aynı olan yumurtlamadaki tıfılı 1 hafta sonra gördüm :)yani ilk gittiğimde tekti, 1 hafta sonra çift :) üzülme nolur Rabbim her şeyin hayırlısını verir, sağlıksız bir gebelikse zaten düşüyor, her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır, sen artış düzenine bak boşver öncekileri ve üzülme Rabbim "ol der ve olur"
gülümseeeee
1 sakin ol kanaman yoksa hala umut var demektir ayrıca bildiğim kese 1500 lerde görünüyor
2 dinlen ve özellikle progestanını kullanmayı aksatma
3 eğer sorun varsa zaten ne yaparsan yap sonlanıyor değerin yavaş yavaş düşüyor kanamayla sıfırlanıyor
ama en önemlisi 1.madde
3 testide aynı yere mi yaptırdın?
ölüm falan lütfen yaa Rabbim gerçekten zamanını biliyordur, böyle dedikçe isyan etmiş oluyorsun, benimde iki yıl olmadı napalım biliyor musun bnm yaptığım duaları ve yöntemleri paylaşayım bide öle dene en son cümlen şu olsun " RABBİM SANA TEVEKKÜL ETTİM" yani elinden geleni yap ALLAHA bırak olur mu ??
yaa ne yapsamda olmuyor sanki bnim için herşey bitmiş gibi toparlayamıyorum kendimi biliyorum raharlamamın tek yolu allaha sığınmam yaptığın duaları bnimle paylaşırsan çok memnun olurumm çok teşekkür edirim canım
arkadaşlar 5 gündür takipteyimbugün test sonucum çıktı ama sanırım erken kan testi yaptırdım. ilişkiden 8gün sonra kan testi yaptırdım ve hcg sonucum 0,28 bilmiyorum adet dönemimin geçmesini bekleyemedim. ama şimdi beklemek durumundayım sanırım sizinde böyle bir durumunuz oldu mu ? sevgiler
tatlım benim baaşta 20 diydi ona bile şüpheli diyolar hamilelik için 100 üstü olmalı hcg inşallah hamiş olursun
arkadaşlar 5 gündür takipteyimbugün test sonucum çıktı ama sanırım erken kan testi yaptırdım. ilişkiden 8gün sonra kan testi yaptırdım ve hcg sonucum 0,28 bilmiyorum adet dönemimin geçmesini bekleyemedim. ama şimdi beklemek durumundayım sanırım sizinde böyle bir durumunuz oldu mu ? sevgiler
yok ilk 7 çıktı ama geç döllenmeydi benimki biraz bekle öyle kan testi yap geç döllenme olmusssa güne çıkarcanım seninde 0,20 olarak mı geçiyorduyani daha reglime de var ben acele ettim ama bi ümit bakalım 0,28 ümidi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?