Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bebeğim tutunamadı. vardıysa bile gitti. şuan adet sürecine girdim.
allahım hayırlısını versin. çok üzüldüm ama bu 2. denememizdi. inş önümüzdeki aylarda olur.

cnm üzülme, napalım sağlıksız bir gebelikse Rabbim zaten vermiyor, ne kadar güzel, daha sağlıklı bir gebeliğe hazırlıyor seni.. Rabbim eşine ve sana sağlık sıhhat versin, biz 2 yıl denedik :/ sonra dualarımı ettim ( salavat okuttum 4444 kere, 7 gün oruç tuttum, dualar ettim) iki tane ile ödüllendirdi inşallah, Rabbim dileyen isteyen herkese versin canım.. ilerleyen zamanlarda da haberlerini bekliyorum..

aminnnnnn aminnnnnn :)

son adet tarihim 15 şubat, ortalama 33 günde adet oluyorum

dün bhcg yaptırdım 235 çıktı

çok mutsuzum, ben keseyi görmeyi hayal ederken çıkan değer beni çok üzdü

arkadaşlar yardım edin lütfen bir hafta önce gebelik tesi yaptırdım bthcg 44 çıktı üç gün sonra yine yaptırdım 287 oldu ama cumartesi akşam bi kanam oldu durdu sonra kahve reng akıntım oldu dün doktora gittim kese falan yok dedii kan değerim 258 e düşmüştü düşük yapıyosun dedii ama hala kanamam yok kahve rengi akıntım var daha öncede bi düşük ve dış gebelik yaşadım dış gebelikte ölümden döndüm yine dış gebelik olcak diye korkuyorumm dün ölmeyi bile düşündüm bnim istediğim bi bebeğim olsun çok mu şey istiyorum psikolojim çok bozuldu böyle bişey yaşayan var mı aranızda

bebeğim tutunamadı. vardıysa bile gitti. şuan adet sürecine girdim.
allahım hayırlısını versin. çok üzüldüm ama bu 2. denememizdi. inş önümüzdeki aylarda olur.

üzülme bak ben 2011 de 7 haftalık düşük, 2013 de artmayan bhcg, ve dün akşam yaptırdığım ve 235 değerin düşük olduğu için ağladığım 3. gebeliğim
Rabbim tez zamanda doldursun kucağımızı üzme kendini bu kadar

3 testide aynı yere mi yaptırdın?

ölüm falan lütfen yaa Rabbim gerçekten zamanını biliyordur, böyle dedikçe isyan etmiş oluyorsun, benimde iki yıl olmadı napalım biliyor musun bnm yaptığım duaları ve yöntemleri paylaşayım bide öle dene en son cümlen şu olsun " RABBİM SANA TEVEKKÜL ETTİM" yani elinden geleni yap ALLAHA bırak olur mu ??

1 sakin ol kanaman yoksa hala umut var demektir ayrıca bildiğim kese 1500 lerde görünüyor
2 dinlen ve özellikle progestanını kullanmayı aksatma
3 eğer sorun varsa zaten ne yaparsan yap sonlanıyor değerin yavaş yavaş düşüyor kanamayla sıfırlanıyor

ama en önemlisi 1.madde

evet. inş gelecek ay istediğim gibi sağlıklı bi gebelik yaşarım. çok üzgünüm. bi taraftan çalışmaya çalışıyorum, bi taraftan göz yaşlarımı zor tutuyorum
en azından adet döngüm geri döndü kısa zamanda tekrar çalışmaya başlarız diye de kendimi teselli ediyorum.
hayırlısı artık. elbet olur. kontrollerimde kist yada ona benzer bişey çıkmadı. işte kendimi teselli ediyorum böyle böyle

her adet döneminin ilk günü kendini yıpratma günüdür bebek isteyen ailelerde ama sonraki günler umut doğar içine ilk defa deneyecekmiş gibi yenilenirsin, umudunu kaybetme eğer sağlık sorunu yoksa mutlaka çalacaktır kapını

dört gözle bekliyorum :)

kızlar bazen okuyunca kızıyorum size eskiden ultrasonmu vardı bhcg mi vardı vallahi bu teknoloji insanı daha çok strese koyuyor oğlum var 15 yaşında bir hamileliğimi öğrendiğimde gittim doktora birde 2 aylıkken sonrada doğuma biraz Allaha bırakın Herşey ondan gelir ona gider o yüzden korkmayın stres ana daha çok etki eder sabırla bekleyin:).....

ama düşen beta hcg yükselmez kii bnim bthcg önce yükseld sonra düştüü ve doktor keseyii görmeden progestan veremem dedii vermedii

yaa ne yapsamda olmuyor sanki bnim için herşey bitmiş gibi toparlayamıyorum kendimi biliyorum raharlamamın tek yolu allaha sığınmam yaptığın duaları bnimle paylaşırsan çok memnun olurumm çok teşekkür edirim canım

evet 3 testide aynı yre yaprıdım bnhatane personeliyim kendi hastanemde yaptım

Arkadaslar merhaba dun doktara gittim 5+2 gunluk hamileyim.17 marta hcg 1136 idi 22 yani dun gittigimde 9457 cikti hgc. karindan yapilan muayende keseyi zar zorda olsa gordu cok cok kucuk altan baktirmadim. Degerin cok iyi artmis dedi. Hersey iyi dedi. 5+2 gunlukken ve deger bu kadar iyiken kesenin bu kadar zor gorunmesi normalmi karindan muayene tabi. Doktor cok guzel dedi yinede sormak istefim 2 hafta sonra kalb atimi be bebegi gormek icin cagirdi

Herkese slm surekli takip ediyorum hamole kalinca yazmak istedin benim kan testim adet 3.gunu 7 cikti beta hcg dr umursamadi dusuk diye sonra ben budaha test yaptim 15 çıktı kimyasal gebelik dendi
sonraki 63
sonraki 133
Sonraki 248sonraun 623
Cikti ben anlamadim normal adet oldum gecen ay klomen kullandim yumurta cok buyumustu 25.gun dr olmaz dedi tarlusal kullandım adet oldugum gun sabahi iliski olmustu gece adet oldum o gun yumurtam çatlamis ama adetim 1 gun cok tu sonra kesildi ben simdi kac haftalik gebeyim dıs gebelikten korkuyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar 5 gündür takipteyim bugün test sonucum çıktı ama sanırım erken kan testi yaptırdım. ilişkiden 8gün sonra kan testi yaptırdım ve hcg sonucum 0,28 bilmiyorum adet dönemimin geçmesini bekleyemedim. ama şimdi beklemek durumundayım sanırım sizinde böyle bir durumunuz oldu mu ? sevgiler

tatlım benim baaşta 20 diydi ona bile şüpheli diyolar hamilelik için 100 üstü olmalı hcg inşallah hamiş olursun

tatlım benim baaşta 20 diydi ona bile şüpheli diyolar hamilelik için 100 üstü olmalı hcg inşallah hamiş olursun

canım seninde 0,20 olarak mı geçiyordu yani daha reglime de var ben acele ettim ama bi ümit bakalım 0,28 ümidi....

Canım ben ilişkiden 5 gün sonra yaptırdım test tertemiz 0.100 çıktı negatif sonra ilişki üzerinden 10 gün geçince tekrarladım 7,85 çıktı ve zamanla artmaya devam etti. Yani 1 hafta daha bekle henüz döllenmemiş olabilir. İnşaallah bebişin seninledir :)

canım seninde 0,20 olarak mı geçiyordu yani daha reglime de var ben acele ettim ama bi ümit bakalım 0,28 ümidi....
yok ilk 7 çıktı ama geç döllenmeydi benimki biraz bekle öyle kan testi yap geç döllenme olmusssa güne çıkar

gün arayla katı çıktı benim hatta yazdım 7 /15/30/63/138/248/623 olarak arttı inşallah olur umut et moral bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…