Canım ben ilişkiden 5 gün sonra yaptırdım test tertemiz 0.100 çıktı negatif sonra ilişki üzerinden 10 gün geçince tekrarladım 7,85 çıktı ve zamanla artmaya devam etti. Yani 1 hafta daha bekle henüz döllenmemiş olabilir. İnşaallah bebişin seninledir :)
inşaallah canım zaten tam 7 gün sonra kan tahlili oldu ve 0,28 çıktı. senin 0,100 ile 0,10 aynı şey mi canımyani benim ki çok mu düşük
yok ilk 7 çıktı ama geç döllenmeydi benimki biraz bekle öyle kan testi yap geç döllenme olmusssa güne çıkar
gün arayla katı çıktı benim hatta yazdım 7 /15/30/63/138/248/623 olarak arttı inşallah olur umut et moral bozma
Evet canım aynı 0-5 arası bütün değerler negatiftir. Yani 5'in altındaki değer kaç olursa olsun 0,40 bile çıksa negatif o değerlere takılma ve bekle 5 gün daha sabret bence :)
hayır tatlımcanım seninde 0,20 olarak mı geçiyorduyani daha reglime de var ben acele ettim ama bi ümit bakalım 0,28 ümidi....
hayır tatlım
normal 20 0 lı olmaması lazım 0.20 1 biile değil demek
moral bozma ama çok ümitlenip sonra üzülmesi benim kesem görünmedi görünene kadar herşeye hazırlıklyım olmaya çalışıyorum en azındanozaman çok zor birihtimal
ozaman çok zor birihtimal
Kızlar kan tahlilini ne zaman yaptırmalıyım 5 nisanda adet olucam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bende 6nisanda ama heyecanlıyım işte ne zaman yaptırsam neolur merak içindeyim
Valla dayanamayıp erken olan testten alıcam ya
canım mutlaka yaz bana çünkü ben yaptım 0,28 çıktı ama 7.günde
canım mutlaka yaz bana çünkü ben yaptım 0,28 çıktı ama 7.günde
Kızlar kan tahlilini ne zaman yaptırmalıyım 5 nisanda adet olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?