Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

inşaallah canım zaten tam 7 gün sonra kan tahlili oldu ve 0,28 çıktı. senin 0,100 ile 0,10 aynı şey mi canım yani benim ki çok mu düşük

inşaallah canım zaten tam 7 gün sonra kan tahlili oldu ve 0,28 çıktı. senin 0,100 ile 0,10 aynı şey mi canım yani benim ki çok mu düşük

Evet canım aynı 0-5 arası bütün değerler negatiftir. Yani 5'in altındaki değer kaç olursa olsun 0,40 bile çıksa negatif o değerlere takılma ve bekle 5 gün daha sabret bence :)

canım bakalım zaman ne gösterecek. ama adet dönemini geçmesini beklemek daha iyi olur sanırım öteki türlü bu iki gün bile zor geçti

Evet canım aynı 0-5 arası bütün değerler negatiftir. Yani 5'in altındaki değer kaç olursa olsun 0,40 bile çıksa negatif o değerlere takılma ve bekle 5 gün daha sabret bence :)

sağol canım bakalım ayın 10na kadar bekliycem artık

Kızlar kan tahlilini ne zaman yaptırmalıyım 5 nisanda adet olucam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ozaman çok zor birihtimal

Kızlar benim geçen ay ilk bebek denememdi, hemen olacak gibi düşündüm resmen kendimi hamile gibi hayal ediyordum:) renglime 4 gün kala 1.20 çıkmıştı günümde rengli oldum. Artık bu aya inşallah...
Bi arkadaşımın da 2.20 çıkmıştı o da rengli oldu...Moral bozmak istemem tabi ama bilin istedim..hayal kırıklığı üzücü oluyor. İnşallah bir an evvel bebişlerimize kavuşuruz..:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalr arkadaşlar, bu ay klomen kullandım. Ve ayın 19. nda çatlatma ignesi vuruldum. Bugün çatlatma ignesinin 10. günü doktorum kan testi yaptır demişti. Yaptım sonuç 4.76 sizce nedir ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim... Şimdide teşekkürler. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah..

Canım ilişkiden 7gün sonra kan tahlilim 0.28 çıktı. Ama 15gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi doktor ama ben 6nisan reglimi bekliycem artık😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…