Canım ilişkiden 7gün sonra kan tahlilim 0.28 çıktı. Ama 15gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi doktor ama ben 6nisan reglimi bekliycem artık😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Testi yaptınmı😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki gebelik varmı dedi dr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yapmadım sabah ilk idrarla yapılan daha sağlıklı oluyormuş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlaaarr ne olursunuz biriniz cevap versin.. Çok merak ediyorum doktorumla görüşemedim bugün aldım kan testi sonucumu 4.76 bilen varsa lütfen yazsın?
Canım normalde 0-5 aralığı negatiftir. Ama genelde negatif en yüksek 1.20 gibi çıkar. Senin değerin 5 yakın pozitif olabilir ama birde şöyle birşey var çatlatma iğnesi vücuttan tam atılmadığı zamanda pozitif görürsün. Yani bu durumu net anlaman için yapman gereken iki gün sonra yeniden kan testi yaptırırsın ve değerin iki katı çıkarsa gebeliğin başlamış demektir. Inşallah pozitifle sonuçlanır. Bol bol dua et..
Kızlaaarr ne olursunuz biriniz cevap versin.. Çok merak ediyorum doktorumla görüşemedim bugün aldım kan testi sonucumu 4.76 bilen varsa lütfen yazsın?
sonuç negatif demek yanlış olur bence, iki gün sonra tekrar baktır beta hcg, artış olmuşsa gebelik kesindir.
kızlar mrhaba ben ayın 21 de çatlatma iğnemi vuruldum kaçıncı günü kan testi yaptırıyım lütfen verin
arkadaşlar mrb , lütfen bilgisi olan yardımcı olsun , çok tedirginim, geçen hafta adetim 4 gün geçmişti tahlil yaptırdım 28 çıkmıştı, 2 gün sonra 59 , 4 gün sonrasında kanamam başladı ve 22 çıktı , dr. düşük yapıosun dedi metiler verdi , 48 saatte beta yeniledim, 2 gün sonrasında 18 oldu , 2 gün sonra 29 :44:
kısacası ilk 28 - 59 - 22 -18 - 29 çıktı tekrar yükselmesinden çok tedirgin oldum korkuyorum inş. dış gebelik değildir, dr. yatış vermişti ama kürtaj olmak istemedim doğal yolla düşürebileceğim bi yol varsa onu yapalım dedim ilaç verdi 5 gün aldım baya bi kanamam oldu sürekli parçalar düşürdüm kullandıkça dün bırak dediler bıraktım ama hiç bişy anlamadım , sabit kalırsa yada çıkarsa mutlaka gel demişti dr. gittim bu kezde olabilir normal diyor, kafayı yicem,ben dedim ki kimyasalmı , dış gebelik mi dedim, kimyasalda olabilir , dış gebelikte olabilir , normal gebelikte olabilir diyor, o kadar kanamaya parça düşürmeye bebek kalırmı ki :18: kanamam 6 gündür dvm ediyor, düşük yaparken böyle beta görenler oldumu ? inş. dış gebelik değildir , geçen yılda karnımda ölmüştü bi tane , tüplerim zarar görmez inş.
lütfen bi fikri olan bilgisi olan önerisi olan yardımcı olsun
Çok geçmiş olsun öncelikle. Bildiğim kadarıyla değerin düzensiz artması ve adet gibi düşük yapılması kimyasal gebelik. Değerin bir anda sıfırlanmaz düşüklerde azar azar düşer. . Ama sıfırlanıncaya kadar kan testi yapılır. Dış gebelik olup olmadığı konusunda bilgim yok. Inşallah en yakın zamanda rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder.
Bana doktorum vurulduktan sonra 10. günü dedi fakat tam sonuç çıkmadı bence en az 13-15 gün sonra kanda baktırmak dogru olur arkadaşım.. Yani 3-4 nde baktır ignenin etkisi de geçmiş olur hem. Benim degerim 4.76 çıktı 10. gününde, Pazartesi tekrar yaptrcm bakalım hayırlısı hepimiz için inş..
nagihan cevap verdiğin için tsk ederim 4.76 pozitif demekmi benim bugün 10.günüm şimdiye kadar akıntım yoktu bugün akıntım olmaya başladı tutmt olasılığı varmı buarada benim 8 yıldan sonra asılama bi oğlum oldu şımdı tekrar tedaviyi görüyorum iğneden test yapıldığını bilmiyordum burda öğrendim RABBİM hepimize nasıp etsin inşalllahhhhhhhhhh
Evet benimde 12. Günüm akıntım yoğun 4.76 vallahi doktoru aradım tutunuyor olabilir dedi iki gün sonra tekrarlamamı istedi.. Hayırlısı olur inş canm.. Bizim daha ilk ve eşimde 3. Derece varikosel var dua edelim birbirimize inş.. Rabbim gönlümüze göre versin..
varikosel ne demek inşallah ciddi bişey değildir sen bugün test yapacakmısın inşallah tutunmuştur güzel haberlerini bekliyorum ben aşılamada 13.günü öğrenmiştim idrar testiyle 14.günde kanda çıkmıştı buda asılama gibi 13. günü inşallah güzel haberler alırız önce evde test yapacam çıkarsa kan yapacam hastanede negatif çıkarsa orda ağlamıyım yine hazırlıklı olayım
Varikosel sperm sayısını azaltıyor sol yumurtalıkta oluyor genelde damar toplanması canım.. Hareketlilikte de sıkıntı yapıyor. O yüzden bu dönemimiz daha stresli normalde doktorlar ameliyat dedi fakat sayısı sınırda ondan ameliyat öncesi şansımızı deneyelim dedik normal yolla.. Çünkü ameliyat sonrası sayının düşebilme gibi bir durumuda var sıkıntı yani.. Ben yarın yaptırcm kuzum hayırlısı bakalım ama göğüslerim çok hassas belim ağrıyor ve kasıklarımda batmalar var..
Hayırlısı inş canım Rabbim ne güzel bir tane evlat vermiş benim tek duam şuan ilkinin olması gerisini henüz düşünemiyorum çok yıpratıcı bir dönem gercekten her anlamda.. Sen üzme tatlı canını negatif çıkmaz inş ikimizinde mutlu haberleri yazariz.. Rabbimden başka sığınağımız yok...!
canım benim eşimdede sperm sayısı düşüktü keçi boynuzu pekmezı içirttim ona tabi asılamadan önce ve değerleri bir ay içinde inanılmaz yükseldi RABBİM benden önce sana nasıp etsin inşallah çok zor bir dönem 7 yılım hiçde kolay geçmedi birde böyle düşün RABBİM kabul etmeyeceği duayı dile düşürmez umarım seninle ilgili çok güzel haberler alırım en kısa zamanda bebişin göbişine yerleşir inşallahhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?