Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım inşallah senin için en hayırlısı nasip olur. Bu süreçte sakin ol ve çok fazla araştırma yapmamaya çalış. Kafanı bulandırma. Strese girme. Dua ve tevekkül et. Rabbim yardımcın olsun. Dualarım seninle..

Kızlar adet günüme 4 gün var kan testi versem cıkarmı acaba.aranızda böyle olan varmıı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne yaptın cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Çok sağol canımmm hala inanamıyorum şoktayım testi yaptırdım ve değerim 7.89 olmuş yani iki gün önceye göre yükselmiş. Hemen doktoruma gittim hamilelik VAR dedi.. ❤️ Hala şoktayım ne hissettiğimi bir tek Rabbim bilir... Bunu duymak ve öğrenmek harika bir mutlulukmuş... Hiç tahmin etmezdim aylarca takip ettiğim bu foruma hamileyim yazmayı..Rabbim herkese tattırsın.. Evime geldim ve ilk işim Rabbim'e dua ettim verdiği dünyalara değişilmez güzellik için ve diğer tüm isteyen arkadaşlarım için.. Umudunuzu sakın kaybetmeyin.. Ben yoktur diye gittim hatta dün eşimle bu ay rahim filmi çektirip aşılamayı düşünüyorduk.. Şunu söyleyebilirim tek ilaç Rabbim.. O'na sığındık ve yüzümüzü güldürdü.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...🙏

Canıımmm. Bugün testi yaptırdım ve hayırlı haberler ile döndüm darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah... 🙏❤️ Âminnnnn.. En kısa zamanda tüm isteyenlere Rabbim nasip eylesin tek dileğim bu.. Belirtilerim halen devam ediyor bu arada göğüslerim ve uçları çok hassas, kasıklarım çatlatma iğnesinin 13. Gününde olmama rağmen belimle beraber fazla ağrıyor ve batıyor.. Bir de 2-3 gündür çok üşüyorum..
Dileğim Rabbimden burada ki ve tüm isteyenlerin duasını duysun ve en kısa zamanda kabul eylesin.. 🙏❤️❤️

maşallah maşallah maşallah cnm bnm çok seivndim:) bnmki gibi çifter çifter olsunlar hayırlısıyla inşallah :)) çok sevindim Rabbim kimsenin evini kucağını boş bırakmasın, isteyen dileyen herksi hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah...

Âmin güzel arkadaşım inşallah.. Sevincime ortak olduğunuz için çok sağolun inşallah değerim hergün ikiye katlar ve keseyi görmeyi nasip eder Rabbim... İnşallah herkesi böyle mutlu eylesin... Bu siteden çok şeyler öğrendim ve ilk buraya yazıyorum sevincimi.. Tüm isteyenlere az önce dua ettim inş herşey gönüllerince olur.. ❤️😘😘

Yarın sabah gidip vereyim kalbim yerinden çıkıcak heycandan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adetime 4 gün kala 16, 2 gün kala 80 diye arttı gitti keseyi görmeye gittiğimizde ikiz demişti :) Rabbim sanada nasip etsin cnm bnm hayırlısıyla

Çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. . Rabbim bütün isteyenlere bekleyenlerede nasip etsin inşallah. .

nagihan havalara uçtum RABBİM tamamına erdırsın inşallahhhhhhhhhhh kucağına almayı nasıp etsın bugün benimde 11,günüm kan testi yaptırdım 1.20 çıktı yani negatif yarım saat önce aldım sonucu moralim çok bozuldu ama senin yazını görünce geçti canım kendine çok çok dikkat et ALLAH A EMANET OL teyteyteyteyteyinşallah ikiz olur aminnnnnnnnnnn

Çok sağol kuzumm güzel dileklerin için şimdiki duamız keseyi görmek hayırlısı ile inşallah.. Üzüldüm senin adına ama sakın takma kafana sadece dua et bol bol... Ben bugün çok dualar ettim hepimiz için yılmak yok Rabbim büyük.. Sende Allah'a emanetsin hayatım en önemlisi herşeyin hayırlısı.. 😘😘😘

Mrb arkadaslar bende araniza yeni katildim 3bucuk yillik evliyim bebek istiyorum bu ay adetim 22gun gecti gebelik testi yaptim ve beta hcg 1.20cokti gebelik olabilir dediler ama test tekrarlansin 3gun sora tekrar yaptirdim yine ayni cikti hamile deilmiyim yardim edin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…