çok saol , allah razı olsun cvbın için, inş. inş. inş . kimyasal gebeliktirde düşmüştür yaahiç böyle dua edeceğim aklıma gelmezdi ama herşeyin hayırlısı beterin beteri varmış , ilacı kullandığım sürece baya bi kanamam oldu parçalarda düşürdüm ama bunlara rağmen tekrar yükselince aklım karıştı, 48 saate bir beta baktırıyorum zaten , yarın sabah yine gidicem inş. düşmüştür, ilacı bırakınca kanamada durdu , dün civan perçemi içmiştim bi işe yaramadı galiba tık yok , geçen yılda kürtajdan sonra içmiştim içim temizlensin diye baya bi sökütmüştü , hayırlısı olsun inş. rabbim beterinden saklasın inş. içimde hiç bişy kalmamıştır ve değerim bir an önce sıfırlanır da rahat nefes alırım inş.
dün kk da okudukça içim daraldı dua edin lütfen inş. bişy yoktur
Evet canım Pazartesiyi bekliyorum umarım artar.. Rabbim her isteyene en güzelinden nasip eylesin inşallah.. Gerçekten zor bir süreç dua etmekten başka çaremiz yok..
ne yaptın cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz..
canım benim eşimdede sperm sayısı düşüktü keçi boynuzu pekmezı içirttim ona tabi asılamadan önce ve değerleri bir ay içinde inanılmaz yükseldi RABBİM benden önce sana nasıp etsin inşallah çok zor bir dönem 7 yılım hiçde kolay geçmedi birde böyle düşün RABBİM kabul etmeyeceği duayı dile düşürmez umarım seninle ilgili çok güzel haberler alırım en kısa zamanda bebişin göbişine yerleşir inşallahhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Çok sağol canımmm hala inanamıyorum şoktayım testi yaptırdım ve değerim 7.89 olmuş yani iki gün önceye göre yükselmiş. Hemen doktoruma gittim hamilelik VAR dedi.. ❤️ Hala şoktayım ne hissettiğimi bir tek Rabbim bilir... Bunu duymak ve öğrenmek harika bir mutlulukmuş... Hiç tahmin etmezdim aylarca takip ettiğim bu foruma hamileyim yazmayı..Rabbim herkese tattırsın.. Evime geldim ve ilk işim Rabbim'e dua ettim verdiği dünyalara değişilmez güzellik için ve diğer tüm isteyen arkadaşlarım için.. Umudunuzu sakın kaybetmeyin.. Ben yoktur diye gittim hatta dün eşimle bu ay rahim filmi çektirip aşılamayı düşünüyorduk.. Şunu söyleyebilirim tek ilaç Rabbim.. O'na sığındık ve yüzümüzü güldürdü.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...🙏
Kızlar adet günüme 4 gün var kan testi versem cıkarmı acaba.aranızda böyle olan varmıı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah maşallah maşallah cnm bnm çok seivndim:) bnmki gibi çifter çifter olsunlar hayırlısıyla inşallah :)) çok sevindim Rabbim kimsenin evini kucağını boş bırakmasın, isteyen dileyen herksi hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah...
çıkar canım.. bnm 16 küsürdü 4 gün kala
çıkar canım.. bnm 16 küsürdü 4 gün kala
Yarın sabah gidip vereyim kalbim yerinden çıkıcak heycandan
Heycanlandım şimdii
adetime 4 gün kala 16, 2 gün kala 80 diye arttı gitti keseyi görmeye gittiğimizde ikiz demişti :) Rabbim sanada nasip etsin cnm bnm hayırlısıyla
Çok sağol canımmm hala inanamıyorum şoktayım testi yaptırdım ve değerim 7.89 olmuş yani iki gün önceye göre yükselmiş. Hemen doktoruma gittim hamilelik VAR dedi.. ❤️ Hala şoktayım ne hissettiğimi bir tek Rabbim bilir... Bunu duymak ve öğrenmek harika bir mutlulukmuş... Hiç tahmin etmezdim aylarca takip ettiğim bu foruma hamileyim yazmayı..Rabbim herkese tattırsın.. Evime geldim ve ilk işim Rabbim'e dua ettim verdiği dünyalara değişilmez güzellik için ve diğer tüm isteyen arkadaşlarım için.. Umudunuzu sakın kaybetmeyin.. Ben yoktur diye gittim hatta dün eşimle bu ay rahim filmi çektirip aşılamayı düşünüyorduk.. Şunu söyleyebilirim tek ilaç Rabbim.. O'na sığındık ve yüzümüzü güldürdü.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...🙏
Çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. . Rabbim bütün isteyenlere bekleyenlerede nasip etsin inşallah. .
Canıımmm. Bugün testi yaptırdım ve hayırlı haberler ile döndüm darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah... 🙏❤️ Âminnnnn.. En kısa zamanda tüm isteyenlere Rabbim nasip eylesin tek dileğim bu.. Belirtilerim halen devam ediyor bu arada göğüslerim ve uçları çok hassas, kasıklarım çatlatma iğnesinin 13. Gününde olmama rağmen belimle beraber fazla ağrıyor ve batıyor.. Bir de 2-3 gündür çok üşüyorum..
Dileğim Rabbimden burada ki ve tüm isteyenlerin duasını duysun ve en kısa zamanda kabul eylesin.. 🙏❤️❤️
nagihan havalara uçtum RABBİM tamamına erdırsın inşallahhhhhhhhhhh kucağına almayı nasıp etsın bugün benimde 11,günüm kan testi yaptırdım 1.20 çıktı yani negatif yarım saat önce aldım sonucu moralim çok bozuldu ama senin yazını görünce geçti canım kendine çok çok dikkat et ALLAH A EMANET OL teyteyteyteyteyinşallah ikiz olur aminnnnnnnnnnn
Sağlık olcağı sabah alıyor kan tahlili o yüzden sabah gidicem.sonucu alınca yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?