seninde sağ tarafında batma ağrı falan varmı bide belinde canım
Mrb arkadaslar bende araniza yeni katildim 3bucuk yillik evliyim bebek istiyorum bu ay adetim 22gun gecti gebelik testi yaptim ve beta hcg 1.20cokti gebelik olabilir dediler ama test tekrarlansin 3gun sora tekrar yaptirdim yine ayni cikti hamile deilmiyim yardim edin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım yazdıkların aynen bendede var.beyaz kremsi akıntıda var iki gebeliğimdede oldu.inşallah bebiş vardır.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne yaptın cnm haberdr et
ne yaptın cnm haberdr et
bende dün yaptım 1.20 negatif dediler gecikmen çok olmuş dr git normal değil adetin düzenlimi yoksa herzaman böyle geçmi oluyosun
Polikistik overim var iki kez daha olmustu ama bukadar yukari cikmamisti dr gittim dr negatif dedi ama deger dusmuyo bi kac saglikci arkadasima sordum gebelik olabilir dedi sen yinede adet sokturucu killanma dedi cok sıkıldım bi durumda����
cnm benimde 3 tü çok önce pko luyum bende. banada olabilir demişlerdi 2 gün sonra yine yaptırdım yine 3 çıktı gebelik yok dediler sonuç olarak ve tarlusal kullanıp doktora gitmiştim.. şimdi ikizlerimi bekliyorum Rabbim nasip ederse.. umutlanacak bir sayı değil ama 2 gün sonra yinelet yinede sen artış olursa hamilesin inşallah..
Normal yoldanmi gebe kaldiniz ben artik tup bebege baslamayi dusunuyodum ama bu ayki bu belirsizlik kotu oldu benim icin😔
yumurta takibi ile klomen ile
Ben iki kere asilama yaptirdim olmadi bu ay boyle olunca umutlandim ama kismet😔
Rabbim en kısa zamanda sanada yaşatsın cnm benim.. düşününce Yüce Rabbim çok aratmadı ama yinede o süre çok uzunmuş gibi geldi, Rabbim vereceği zamanı o kadar iyi biliyor ki;
bak biz eşimle tayin sıkıntısı dolayısıyla ayrı yaşıyorduk yani farklı illerde, ben o zaman çok istedim bana yoldaş olsun dedim, olmadı... neyse tayin aldırdım eşimin yanına bu kez yine olmuyor aklımda hep ew almak vardı, evim olsun çocuk rahat etsin falan, ben eşimin yanına geldim 5 ay sonra ev aldık, evi aldık ayına hamile kaldım Rabbimin işi işte, bi şeylerin yoluna girmesini bekliyor, bu arada boş durmadım tabi tefriciyelerimi okudum (4444 kez), oruç tuttum (7 gün) dualarımı ettim ona sığındım, çok dua ettim... hep derdim eğer bebeğim olursa dualarla geliyormuş demekki derdim :) işte nasip kısmet... inan bir kere bile isyan etmedim, neden onun oluyor benimki olmuyor demedim, bebek görünce içim cız eder ağlardım hep, çok severdim tüm çocuklara güler yüzlü davranırdım ben inanıyorum bununda çok etkisi var.. kısmet tatlım hiç üzülme, o kadar büyük ki Rabbim her şeyin vakti saati var.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah düşmanımın bile..
Çok zor dediginiz gibi bende cocuklari cok seviyorum birini bebegi olmus diye duyunca icim sizliyo😔bende inanssiz biri deilim bende cok dua ediyorum tefriciye bende cektim daha bi suru sey ama kismet iste rabbim vermedimi napsam bosa😔bu ay unutlandim ama bosuna galiba😔
yo estagfururullah inançsız olarak düşünmedim sizi asla ne haddime.. inşallah sizde bir gün yaşarsınız bu mutluluğu. doktor sıkıntı olarak sadece PKO mu diyor??
Evet baska bi sıkıntı o sekildede cocuk oluyo yani de oyle diyo normal yoldan olur ama ben daha fazla beklemek istemiyorum 3bucuk yillik evliyim😔
bende pko vardı kesindi o fakat doktorum eşimin test sonucuna baktı (başka doktora yaptırmıştık sonra doktor değiştirdim) pko yu çözeriz dedi yumurtlama ilaçları var dedi, eşimin değerleri için bu değerlerle aşılama olur demişti, bir de bizim hastanede yaptırın dedi, değerler iki katı çıktı, doktor aşılamaya gerek yok seni takip edicez dedi nitekim Rabbim verdi, aşılama sperm azlığında yapılıyor diye biliyorum ben yani sağlam sağlıklı spermleri bayana enjekte ediyorlarmış.. doktor önemli ben en ufak şeyde bile kafama yatmadığı an değiştiriyorum hiç düşünmeden, 8 ayda 6 doktor düşün yani, gebe kaldığım doktoru değiştirdim şimdi gebelik başlangıcından beri gittiğim var ondan da sıkılmak üzereyim :) çok kısa baktırıyor bebeklerime..
yani doktorunu değiştirmekle başlayabilirsin, prof. doç. yrd. doç. bunların hiç bir önemi yok ben profa gittim yöntem aynı, tarlusal, tarlusal bitince adet oluyorsun adetin 5. günü klomen, klomen bitiyor takibin başlıyor bu sıralama 4 doktorumdada değişmedi :/ artık en son kimse söylemeden tarlusalımı klomeni içip öle gitmiştim doktora :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?