Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri

Arkadaşlar bugun doktora gitmek zorunda kaldım kasıklarm da batma ve agrı vardı 1 saat gecmedi ve hala agrılarm var nasıl geccegni bilmiyorum tahll yaptılr ve bega hcg sonucu pozitifmş ama deger dusuk 38mş diş gebelik de olabilr dedi 2 gun sonra tekrr gidicem sizce diş gebelk olabilr mi ve regli gunume daha 1 hafta var sizce erken farkedildigi için deger dusuk olabilir mi bi de diş gebelik yasanlarn belirtilerini ogrenebilirmıyım hamile olmayı cok istiyorum insallah Allah herkeze nasip eder

Arkadaşlar kanda gebelik yaptırdım 22 çıktı 5 gün sonra 114 çıktı neden degerlerim yükselmiyor endişeleniyorum normal mi😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bence değerin düşük değil betanın iki günde iki katına çıkması lazım. Senin 22-44-88 gibi gitmesi lazım. Yani normal görünüyor.. Doktorunuza gösterdiniz mi?

Adetine bir hafta kalan çıkan değerin bence gayet iyi. Benim arkadaşımın adeti 10 gün geçtikten sonra değeri 21 çıktı. Geç döllenme de değildi. Ona da dış gebelik vs dediler ama şimdi bebeği kucağında. . Yani içini ferah tut bol bol dua et. Inşallah değerin güzelce yükselirse sağlıklı bir gebeliğin başlamış olur. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. .

arkadaşlar adetime 3 gün kala kan değerim 15 çıktı ve adet günümde tekrar yaptırdım 24 çıktı. sizce ümit varmı..yorumlarınızı bekliyorum lütfen...

Canım bence değerin düşük değil betanın iki günde iki katına çıkması lazım. Senin 22-44-88 gibi gitmesi lazım. Yani normal görünüyor.. Doktorunuza gösterdiniz mi?

Doktor 160 olması gerekiyordu dedi cuma tekrar bakcak degerimee dış gebelik faln mı acaba

Doktor 160 olması gerekiyordu dedi cuma tekrar bakcak degerimee dış gebelik faln mı acaba

Öyle hemen en kötüsünü düşünme. Duanı et gerisini Rabbime bırak inşallah senin için en hayırlısı nasip olur.

arkadaşlar bana cevap veren olmadı.5.6 sizce yükselebilecek bi değer mi.geç döllenme olabilir mi

Burda daha önce çok yükselen değerler gördük canım. Inşallah senin ki de yükselir.. Aşılamada geç döllenme olabiliyor. Sakin ol ve iyi şeyler düşün. Rabbim nasip ettiyse bebeğin annesini bırakmaz sıkıca tutunur..

Merhaaba arkadaslar begun evde test yaptim adete 3 gun kala 2 dk icinde acik renk cikti sonra acilde kan testi yaptirdik 31,31 cikti daha 3 gun var adete sizce nasil acildeki doktor negatif degil dedi heycandan pozitifmi die soramadi
SiZce nasil degerim ya dusukmu

Gercekten mi suan cok mutlu oldum tesekkur ederim :) inşallah hersey yolunda gider.

canım adetime 11 gün var ben dayanamayıp dün idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı. ama sağ yumurtalığımda batma belimde ağrı var acaba nasıl erken öğrenirim çok sabırsızım

esranurp malesef çok erken yapmışsın canım testi.belki hala yumurtlama döneminde bile olabilirsin.çünkü adetten 14 gün önce yumurtlama oluyormuş genelde.belki de şikayetlerinde o sebeptendir.en azından bir hafta daha bekleyip kan testi yaptır bence.umarım bebişin seninledir.

Kızlar adetime 4 gün kala kan tahlilim 0.4 çıktı acaba erken olduğu içinmidir.önceki tahlillerim hep 0 çıkardı.bu 0.4 olunca merak ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar adetime 3 gün kala kan değerim 15 çıktı ve adet günümde tekrar yaptırdım 24 çıktı. sizce ümit varmı..yorumlarınızı bekliyorum lütfen...bu şekilde olup değeri sonradan yükselen var mı acaba ???

kızlar adetim 2 gün geçikti kan değerim 1013 çıktı normal mi sizce bana yüksek geldi

kaç haftalıktır ki acaba

muhtemelen beş haftalıktır canım.kan testi sonucuna göre gebelik haftası hesaplayan siteler var ordan hesaplatabilirsin.ama normal bence.erken döllenmedir belki.

Kızlar bu durumda olanınız varmı

Kızlar bu durumda olanınız varmı

cnm negatif demek 0-5 arası negatif yani yinede bir kaç gün sonra tekrarlat istersen, çünkü bnm adete 4 gün kala 16 küsürdü Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…