- 7 Şubat 2014
- 261
- 3
- 118
Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri
Arkadaşlar kanda gebelik yaptırdım 22 çıktı 5 gün sonra 114 çıktı neden degerlerim yükselmiyor endişeleniyorum normal mi😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar bugun doktora gitmek zorunda kaldım kasıklarm da batma ve agrı vardı 1 saat gecmedi ve hala agrılarm var nasıl geccegni bilmiyorum tahll yaptılr ve bega hcg sonucu pozitifmş ama deger dusuk 38mş diş gebelik de olabilr dedi 2 gun sonra tekrr gidicem sizce diş gebelk olabilr mi ve regli gunume daha 1 hafta var sizce erken farkedildigi için deger dusuk olabilir mi bi de diş gebelik yasanlarn belirtilerini ogrenebilirmıyım hamile olmayı cok istiyorum insallah Allah herkeze nasip eder
Canım bence değerin düşük değil betanın iki günde iki katına çıkması lazım. Senin 22-44-88 gibi gitmesi lazım. Yani normal görünüyor.. Doktorunuza gösterdiniz mi?
Doktor 160 olması gerekiyordu dedi cuma tekrar bakcak degerimee dış gebelik faln mı acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öyle hemen en kötüsünü düşünme. Duanı et gerisini Rabbime bırak inşallah senin için en hayırlısı nasip olur.
arkadaşlar bana cevap veren olmadı.5.6 sizce yükselebilecek bi değer mi.geç döllenme olabilir mi
Burda daha önce çok yükselen değerler gördük canım. Inşallah senin ki de yükselir.. Aşılamada geç döllenme olabiliyor. Sakin ol ve iyi şeyler düşün. Rabbim nasip ettiyse bebeğin annesini bırakmaz sıkıca tutunur..
çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.sürekli adet olacakmış gibi sancılar çekiyorum ama gelen giden yok umarım olmaz da:)allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah bebişlerle:)
Adetine bir hafta kalan çıkan değerin bence gayet iyi. Benim arkadaşımın adeti 10 gün geçtikten sonra değeri 21 çıktı. Geç döllenme de değildi. Ona da dış gebelik vs dediler ama şimdi bebeği kucağında. . Yani içini ferah tut bol bol dua et. Inşallah değerin güzelce yükselirse sağlıklı bir gebeliğin başlamış olur. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. .
Merhaaba arkadaslar begun evde test yaptim adete 3 gun kala 2 dk icinde acik renk cikti sonra acilde kan testi yaptirdik 31,31 cikti daha 3 gun var adete sizce nasil acildeki doktor negatif degil dedi heycandan pozitifmi die soramadi
SiZce nasil degerim ya dusukmu
Kızlar adetime 4 gün kala kan tahlilim 0.4 çıktı acaba erken olduğu içinmidir.önceki tahlillerim hep 0 çıkardı.bu 0.4 olunca merak ettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bu durumda olanınız varmı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?