Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlar gebelik testim 0.5 cikti 6 gunum var sizce ihtimal var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar kan testinde gebelik en erken ne zaman cikar supeli iliskiden kac gun sonra ?

kızlar bugün verdiğim kan tahlilinde sonuç 2.39 bugün regl olmam lazım..sabahtan çok hafif kahverengi akıntım geldi..hala ne gelen var ne giden..klomen+çatlama iğnesi tedavisi olmuştum..hala ümi,t var mı sizce?

kızlar benim adetim geçeli 5. gün bugün kan verdim şimdi netten sonuca baktım hcg 66.550

Klomene adetin ilkgunumu basliyoduk

yüksek mi çıkmış canım bana düşük gibi geldi 66 değer
tsh 1,980 çıkmış bide
tutunur dimi kızlar kasıklarımda baya batma var ama

66.550 gördüm ben ondan yüksek dedim hiç korkma olacağı varsa oluyor yumurtlama zamanınla lgili beta değerleri benim günüm 3 gün geçtiğinde değer 4 tü çok şükür hala devam ediyoruz...tsh değerinde gayet iyi iki gün sonra testi tekrarla iki kat artarsa herşey yolundadır Allah ın izniyle

ilk 66500 gibi okuduğumda benim gözlerde faltaşı gibi açıldı valla:))
tahminim doktor gel kan ver değerin yükselecek mi diyecek..
dua edin tutunsun inşallah...

Ben de bu sabah testte silik cizgiyi gorunce tahlil yaptirdim.. bat 7 mayis hcg degerim 50,67ma henuz doktora gostermedim.. carsamba ve cuma da hcg baktirip bi aksilik olmazsa gitmeyi dusunuyorum. Simdi gitsem de bisey goremez, en fazla takip edergibi geliyor. Sizce degerim normal mi?

Bence değerin normal hamilesin, dediğin günlerde baktır bakalım kanda hcg hormonuna ikiye katlıcaktır mutlaka, hayırlı olsun hamileliğin

Kızlar adetin 28. Günü beta 21.62
30. Günü 59.83
32. Günü 157.74. 48 saat aralıklarla bu artışlar. 32. Güne göre değer düşük mü?

Cnm bnde yeni hamişim beklenen adet tarihine iki gun kala kan tahlili yaptrdm 41 çikti snra kadın dogumcuya gosterdim normal dedi yarın bnde gitcem ultrason kan bakılcak senn beklnn adet tarhndn oncemi sonrami tahlil yaptrdn

Cnm bnde yeni hamişim beklenen adet tarihine iki gun kala kan tahlili yaptrdm 41 çikti snra kadın dogumcuya gosterdim normal dedi yarın bnde gitcem ultrason kan bakılcak senn beklnn adet tarhndn oncemi sonrami tahlil yaptrdn

Pardon cnm bat 7 mayıs yazmişşn bn orayı okumamişim

Arkadaslar konuya bakıp çikmyn ltfn sizde yazın beklenn adet tarihinden oncemi sonrami kan tahlili yaptrdnz ve kaç çikti degeriniz beklyrm

Son düzenleme:
Beklenen adet tarihinden 2 - 3 gün önce tahlil sonucum 21 di Ya da birliktelikten 12 - 13 gün kadar sonra kan tahlil sonucum 21 di ona göre hesaplanabilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…