Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

sağol canım işşallah allahım kucağıma almayıda nasip etsin sağlıkla.ilk gebeliğim kalp atışı olmadığından bundada henüz rahatlayamadım.İşşallah bana dua et canım bende sana edicem hamilelerin duaları kabul olurmuş en kısa sürede hayırlısıyla sanada nasip olsun işşallah.

Inşallah canım saolasın benimde dualarım seninle Rabbim üzüntü yaşatmasın bebişini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah Allahım herkezin yardımcısı olsun çok zor

Canım peki bu ılk tutunamamadan sonra bır daha zorlanıyor dıyorlar dogru mu doktor ne dedı sana? Rabbım kısmet etsın saglıkla hepımıze

Canım peki bu ılk tutunamamadan sonra bır daha zorlanıyor dıyorlar dogru mu doktor ne dedı sana? Rabbım kısmet etsın saglıkla hepımıze

Valla canım onu bilemiyorum ama internette kimyasal gebeliğe baktım sonrasında gebe kalma şansın yüksek oluyormuş öle yazıyo ama ne kadarı doğru bilemiyorum canım doktorum bana olabiliyor dedi kimyasal gebelikler çoğu bayan anlayamıyor bile dedi geciktim diyor geçiyor dedi bende amh düşüklüğü olduğu için doktorum bunun bile çok iyi bir gelişme olduğunu söyledi rahim filmi çektirmiştim ben ondan sonraki ilk ayımda kimyasal gebelik yaşadım işte ama kan pıhtılaşması testi varmış belki ondan yaptırırım rahme tutunmasını önlüyormuş kan puhtılaşması düşüğe neden oluyormuş bide onu yaptırıyim de dedin tam olsun

Anladım canım benım kesın degıl zaten ıdrar testım de negatıftı de oyle acaba dedım bugünde adet basladı, geçen belkı yumurtlamayı tutturamamısımdır dedım. Bırkaç ay deneyeyım gıderım doktora olmazsa, rabbım tez zamanda saglıkla nasip etsın. Ben bı tek simir testi yaptırdım. Yumurtalıklara bakıldı, temız raporu yazdı doktor. Bakalım ınsallah yuzumuz guler

Amincanım inşallah

canım bnm adet döngüm 28-30 gün arası değişiyor son adetim 30 nisandı.

28inde adet olmadım 30unu bekledm 30u sabahı gördüğüm rüya sebebiyle uyanınca ilk idrarımla test yaptım evde çift çizgiyi gördüm. kan testini 2 haziranda verdim adetimi 28 i sayarsak 5 gün geçmiş oluo 30u sayarsak 3 gün geçmiş oluyor değerim 2890 çıktı.

inşAllah değerin giderek artar canım 2 günde bir, bir öncekinin 2 katı olması lazımmış değerin.
hayırlı haberlerini bekliyorum :)

Sagol canim amin sanada hayirli olsun kucagina almayi nasip etsin

Sa bende yumurta buyutme ve catlatma ignesi vurundum. Catlatma ignesinden iki hafta sonra test yaptim ikinci cizgi silik cikti iki gunde kan verdim 33 117 cikti doktor guzel bi artis dedi sonraki yaptirdigimda 24e dusmus doktor oncesinde progestron hormonu cok dusuk(5) diye dis gebelikten suphelendigi halde bu kan degerlerine gore dis gebelik degil dedi sagliksiz embriyoya tutunkus dedi. Bir hafta sonra kanaman baslar dusuk yaparsin dedi. Ve benim kafam karisik bi daha gel filanda demedi 2 ay korunun dedi sonra gelin. Ama ben bu arada ne yapcam duscekmi gercekten dış gebelik degilmi?? Yardimci olursaniz sevinirim

işşallah değerlerin yükselir canım bellimi olur adet tarihin geçtimiki?

Canım benimde değerde > 1000 çıktı. Dusuk riski vardi bende. Sonucu yeni aldım doktora sormadım. Bilgi alırsan banada söyler misin

işşallah değerlerin yükselir canım bellimi olur adet tarihin geçtimiki?

Evet gecti bi ebe arkadasim var trkrardan olctureyimmi hcgyi diyr yok dedi bunun bu kadar dusmesi gebeligin sonlandigini gosterir doktorda bi daha bakalim kana filan demedi zaten bastan beri kanamam vardi canim kabullenmem gerekiyo galiba durumu hayirlisi boyleymis

Neyse uzme kendini bi dahaki aya issallah

İki hafta yani 14 gün sonra yaptırmışsın testi 33.117 çıkmış betahcg. Oldukça yüksek çıkmış gebelik değerin, sonraki yaptırdığında 24 e inmiş, kimyasal gebelik bu. Bende senin gibi böylebi şey yaşadım, aşılama olduktan sonra kan testi 218 çıkmıştı iki gün sonra gene baktırdık kan değerim 300 küsüratlıydı tam hatırlamıyorum, iki gün sonra gene baktırdık o zaman 87 lere düşmüştü, doktor bana beta hcg değerin sıfırlana kadar her iki günde bir kan vericeksin dedi, sonrada kanaman başlıcak dedi, ama değerin sıfırlandığından emin olamız gerek,dış gebelik şüphesinden kurutulmamız gerek demişti...
Dua et ki dış gebelik falan olmasın Allah korusun.

Arkadaşlar.
Kan testinde. Değerim 450 çıktı. Kaç haftalık oluyor ?
Geçen Çarşamba yapıldı test.

33 ten 117ye cikti sonra 24e dustu. Sordum dis gebekik mi diye hayir dedi doktor bebek tutunamadu dusecek. Bu zor bi bekleyis Allah herkesin yardimcisi olsun insallah

Kızlar tahlil sonucunu en kısa sürede nereden alabiliriz sağlık ocağı tıp merkezi devlet hastanesi hangisi hastaneler kalabalık oluyo randevu alayım dedim 3 hafta sorasına veriyo benim en kısa sürede öğrenmem lazım babalar günü için sürpriz yapcamda özel tıp merkezlerinde kaça yapılıyor

Arkadaslar bir sorum var.. Beta hcg degeri 2gunde bir tam 2 kat mi artmali?.. Sizinki nasil olmustu?.. 58 olan betanin 6 gun sonra 350 olmasi normal mi? Tam iki kat artsaydi 460 olmaliydi ama simdi % 80 gibi artmis.. Bilen biri cevap versin lutfen..

33 ten 117ye cikti sonra 24e dustu. Sordum dis gebekik mi diye hayir dedi doktor bebek tutunamadu dusecek. Bu zor bi bekleyis Allah herkesin yardimcisi olsun insallah

Bilrim yaşadıklarını seni çok iyi anlıyorum,Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlad nasip etsin sana,bu acılarını en kısa zamanda unutmanı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…