Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaslar bir sorum var.. Beta hcg degeri 2gunde bir tam 2 kat mi artmali?.. Sizinki nasil olmustu?.. 58 olan betanin 6 gun sonra 350 olmasi normal mi? Tam iki kat artsaydi 460 olmaliydi ama simdi % 80 gibi artmis.. Bilen biri cevap versin lutfen..

benim değerim 73 çıktı dr dedi ki 2 gün sonra yaptır ama 2 ye katlamak zorunda değil erken dönemde bazen 2 ye katlamaz artış olması yeterli dedi rahat ol

benim değerim 73 çıktı dr dedi ki 2 gün sonra yaptır ama 2 ye katlamak zorunda değil erken dönemde bazen 2 ye katlamaz artış olması yeterli dedi rahat ol

Cok teaekkurler canim.. Doktorla gorustum yarin tekrar test yapicaz.. İnsallah yukselmistir..

Sağlık ocaklarında da yapabilirsin birkaç saat içerisinde alırsın sonucunu veya herhangi bir hastaneden sadece hamilelik için kan testi yapabilirsin randevu alıp beklemene gerek yok.İnşallah iyi haberler alırsın

Kızlar mrb benim de bi sorum olucakti benim ayın 4unde adet olmam gerekiyodu 6sinda kan tahlili verdim b-hcg 180.20 çıktı dr. hamilesin dedi ama ultrasonda kese falan görünmüyordu ptesi tekrar kan vericem ama değerin kac olmasi gerekiyo dış gebelik kimyasal gebelik durumları nasıl oluyo acaba daha yeniyim her şeyi yeni yeni öğreniyorum da bilenler cevap yazarsa cok sevinirim :)

Hamis haberlernzi okuyrm ve cok heveslnyrm.masllah kizlar.bnde 7 aydr deniyrm.sizlere sormak istdgm bsy var.gecen pazr bni kene isirmsti.dun aksam kontrol icin kan verdm.idrarda alip gebelige baktlar ama negatf.bnm yumurtlama tarhm 30 mays ve bat 15 haziran.olsa cikar mydi kzlar.yoksa umidimi kesmeli miyim

Canim deger 1600 civari olunca alttan muayenede minicik keseyi görebilirsin

Canim bata daha var o yüzden bu sonuca itibar etme

Merhaba kızlar ben bu ay çatlatma iğnesi oldum 8 gün önce az önce test yaptım cok silikte olsa ikinci çizgiyi idrar testinde gördüm acaba hamile olabilir miyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım çatlatma iğnesinin etkisi 11-12 gün sürüyor.bende hep silik çizgi görüyordum ama maalesef negatif olmuştu kan sonucum.sen moralini bozmadan az daha dayan

canım çatlatma iğnesinin etkisi 11-12 gün sürüyor.bende hep silik çizgi görüyordum ama maalesef negatif olmuştu kan sonucum.sen moralini bozmadan az daha dayan

bir sürü yumurtam çatlamış bi tanesi tutar en azından inşallh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim daha erken, 8 gün olmuş vücudunda hala çatlatma iğnesinin hormonu devam etmekte ve sonucu pozitif gösterebilir, ben 15 gün sonra yaptırmıştım testi, nasıl dayanmadım bende bilmiyorum ama Rabbim vermiş sabrını...
Allaha sıgın ve benim geç döllenme olmuş, hiç belli olmaz bu işler,ilişkiyi sakın bırakma devam et

selaam ,

son adetimden 12 gün geçti ve c.tesi günü kan tahlili yaptırdım sonucum 5 çıktı hafta sonu olduğu için bi doktora gösteremedim sizce hamişmiyim ay çok istiyorum inşallah vardır:18:

kızlar nolur akıl verın cokmu düşük çarsamba tekrarlamamı istedi doktorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…