Arkadaslar bir sorum var.. Beta hcg degeri 2gunde bir tam 2 kat mi artmali?.. Sizinki nasil olmustu?.. 58 olan betanin 6 gun sonra 350 olmasi normal mi? Tam iki kat artsaydi 460 olmaliydi ama simdi % 80 gibi artmis.. Bilen biri cevap versin lutfen..
Bilrim yaşadıklarını seni çok iyi anlıyorum,Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlad nasip etsin sana,bu acılarını en kısa zamanda unutmanı diliyorum
benim değerim 73 çıktı dr dedi ki 2 gün sonra yaptır ama 2 ye katlamak zorunda değil erken dönemde bazen 2 ye katlamaz artış olması yeterli dedi rahat ol
Kızlar tahlil sonucunu en kısa sürede nereden alabiliriz sağlık ocağı tıp merkezi devlet hastanesi hangisi hastaneler kalabalık oluyo randevu alayım dedim 3 hafta sorasına veriyo benim en kısa sürede öğrenmem lazım babalar günü için sürpriz yapcamda özel tıp merkezlerinde kaça yapılıyor
Kızlar mrb benim de bi sorum olucakti benim ayın 4unde adet olmam gerekiyodu 6sinda kan tahlili verdim b-hcg 180.20 çıktı dr. hamilesin dedi ama ultrasonda kese falan görünmüyordu ptesi tekrar kan vericem ama değerin kac olmasi gerekiyo dış gebelik kimyasal gebelik durumları nasıl oluyo acaba daha yeniyim her şeyi yeni yeni öğreniyorum da bilenler cevap yazarsa cok sevinirim :)
Hamis haberlernzi okuyrm ve cok heveslnyrm.masllah kizlar.bnde 7 aydr deniyrm.sizlere sormak istdgm bsy var.gecen pazr bni kene isirmsti.dun aksam kontrol icin kan verdm.idrarda alip gebelige baktlar ama negatf.bnm yumurtlama tarhm 30 mays ve bat 15 haziran.olsa cikar mydi kzlar.yoksa umidimi kesmeli miyim
Canim bata daha var o yüzden bu sonuca itibar etme
Ole mi dersin cnm.o kdr moralim bozlduki anlatamam.cok agladm.snce iliskiye dvm ediyim mi
Merhaba kızlar ben bu ay çatlatma iğnesi oldum 8 gün önce az önce test yaptım cok silikte olsa ikinci çizgiyi idrar testinde gördüm acaba hamile olabilir miyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım çatlatma iğnesinin etkisi 11-12 gün sürüyor.bende hep silik çizgi görüyordum ama maalesef negatif olmuştu kan sonucum.sen moralini bozmadan az daha dayan
ilişkiye devam moralini bozma lütfen
Merhaba kızlar ben bu ay çatlatma iğnesi oldum 8 gün önce az önce test yaptım cok silikte olsa ikinci çizgiyi idrar testinde gördüm acaba hamile olabilir miyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?