kızlar nolur akıl verın cokmu düşük çarsamba tekrarlamamı istedi doktorm
benim abimin eşindede aynı değer çıkmıştı 2 sene önce daha sonra 2 günde bir tahlil yaptırarak değerin yükseldiğini gördüler bence endişe etmeyin bol bol dua edin kendinze dikkat edin
kızlar beta hcg değerlerim
29.05.2014 - 58,
04.06.2014 - 350,
06.06.2014 - 476,
09.06.2014 - 886
doktor dış gebelikten şüpheleniyor.. çarşamba günü bir daha ölçtürelim.. belki rahim içinde sağlıksız bir gebeliktir dedi.. var mı böyle bir şey yaşayan?..
aynı şeyleri daha öncede yasadıgım için korkuyorm inşallah yukselir inşallah
Canım benim rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bizde abimle yengemden biliyoruz kendine çok dikkat etmen gerek en önemlisi o birde kısmet rabbim herşeyin hayırlısını bizden daha iyi bilir Allaha sığın canım inşallah ve inşallah gebeliğin sağlıklı birşekilde devam eder
artışlar bana cok garip gelmedi gayet normal geldı 2 düşük 1 hamılelık gecırmıs bırı olarak korkmayın bence 886 cok guzel sorn olsa hıc artmazdı
kızlar beta hcg değerlerim
29.05.2014 - 58,
04.06.2014 - 350,
06.06.2014 - 476,
09.06.2014 - 886
doktor dış gebelikten şüpheleniyor.. çarşamba günü bir daha ölçtürelim.. belki rahim içinde sağlıksız bir gebeliktir dedi.. var mı böyle bir şey yaşayan?..
selaam ,
son adetimden 12 gün geçti ve c.tesi günü kan tahlili yaptırdım sonucum 5 çıktı hafta sonu olduğu için bi doktora gösteremedim sizce hamişmiyim ay çok istiyorum inşallah vardır:18:
kızlar bişey danışacam benim adetimden bir gün sonraki beta hcg 189 çıktı bana düşük bi değer gibi geldi tedirgin oldum çünkü kızımda adetime bir gün kala değerim 400 lerdeydi fikri olan varmı
teşekkür ederim canım.. ben normal hamilelikten umudu kestim.. şimdi korkum dış gebelik olup tüplerin zarar görmesi.. doktor da hiç normal hamilelik ihtimaline dayanmadı.. 350 olan değer 2 gün sonra 476 olunca umudu kesti benden.. çarşamba bir daha ölçtürücem eğer kendiliğnden değer düşmezse müdahale edeceklermiş.. ben de ilk bebeğimi de kaybetmiştim.. bu 2. gebelikti..
allahım yar ve yardımcın olsun cok zor bır duygu benm 7 haftalık bebegımde aynı sekılde dusmustu söylenıcek söz bulamıyorm yarn insallah guzel haberlerle gelırsın benmde yarn artıs varmı yokmu bellı olucak bnmkı daha cok kucuk deger 15 dı artarsa kısmet artsada kısmet dıerı 7haftalık dsunce gebelıge sevınemıyorum kı hem daha olacagıda mechul
sana da çok geçmiş olsun canım.. inşallah bu sefer her şey yolunda gider.. ben de ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybetmiştim.. 2. de böyle olunca zor oldu.. ama insan her şeye alışıyor.. hakkımızda hayırlısı olsun.. sen inşallah yarın iyi haberlerle gelirsin..
selaam ,
son adetimden 12 gün geçti ve c.tesi günü kan tahlili yaptırdım sonucum 5 çıktı hafta sonu olduğu için bi doktora gösteremedim sizce hamişmiyim ay çok istiyorum inşallah vardır:18:
arkadaşlar bişey sorcam, dün doktora gittim genel kontrol için bhcg de istedi doktor bi bakalım dedi , dün sonuç çıktı bhcg 0,119 çıktı adetime daha 2 hafta var netten baktım bu tür küçük değerlerde gebelik şüphesi düşünülebilir diyor . bu kadar erken belli olur mu ki gebelik varsa ? hiç yaşayan var mı böyle bişey. bebekte istediğimiz için heyecanlandım ama daha adetime onca gün varken bekleyemiyorum da :)))
arkadaşlar bişey sorcam, dün doktora gittim genel kontrol için bhcg de istedi doktor bi bakalım dedi , dün sonuç çıktı bhcg 0,119 çıktı adetime daha 2 hafta var netten baktım bu tür küçük değerlerde gebelik şüphesi düşünülebilir diyor . Bu kadar erken belli olur mu ki gebelik varsa ? Hiç yaşayan var mı böyle bişey. Bebekte istediğimiz için heyecanlandım ama daha adetime onca gün varken bekleyemiyorum da :)))
senin değerin sıfırın altında bir değer canım bende aynı heycanı yaşadım değerimi 5 zannediyordum sakin kafayla sonuç kağıdıma tekrar baktımki 0,5 miş sıfırın altındaki değerler hamilelik belirtisi olmuyor malesefTecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama bi kaç gündür benimde araştırmadığım bakmadğm eyr kalmadı ebe ye bile sordum yani
arkadaşlar 5 in altındaki değerler negatiftir.ayrıca adet gecikmesi yaşamadan test yapmayın üzülürsünüz.darkdays heleki sana 2 hafta var daha yumurtlamamışsın bile kuzucum..rabbimden hayırlısını dileyelim her zaman..
yok ben tsh kontrolü için gitmiştim doktora gebelik düşünüyorum artık deyince şimdide bir bakalım dedi yani özellikle bhcg yaptırılmadı :)) ama insan bekleyince işte herşeyden nem kapıyor daha 2 hafta bekleyecem bakalım ne olacak bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?