Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hamileliğiniz hayırlı olsun Allah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin
adetinin ilk günü ne zamandı?
ona bakarak kaç haftalık olduğunu hesaplayabiliriz

hamileliğiniz hayırlı olsun Allah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin
adetinin ilk günü ne zamandı?
ona bakarak kaç haftalık olduğunu hesaplayabiliriz

sağolun çok tşk ederim amin.son adetim 1 mayısta oldu ben de 1 haziranda gittim doktora beta hcg 2433 tü kaç haftalık olduğunu söylemedi ayrıca kesede görünmüyor dedi.

Kızlar öncelikle merhaba Allahım isteyen herkeze evlat nasip etsin bende dahil sizden fikir istiyorum cevaplayan olursa çok sevinirim ben sat a 9 gün varken kab tahlili yaptırdım 2,39 çıktı bugünde daha 5 gün varken kahverengi leke geldi heh dedim adet oluyorum ama sabahtan beri leke dışında vede bel ağrısından başka bişi yokk😳 oysa benim adetim hiç böyle olmazdı 1-2 saate hemen kırmızılar gelirdi tabi yoğun bi karın kasık ağrısıyla bi fikri olan varmı acaba doktora gitsemmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağolun çok tşk ederim amin.son adetim 1 mayısta oldu ben de 1 haziranda gittim doktora beta hcg 2433 tü kaç haftalık olduğunu söylemedi ayrıca kesede görünmüyor dedi.

bugün itibariyle 6 haftalık hamile olman gerekir ama doktor hamile demediyse benim bir şey demem doğru olmaz ama hcg değerlerin çok yüksek bence bi kadın doğuma görünmende fayda var

9 haziran pazartesi beta hcg 15 cıktı 11 hazıranda 13 e düşmüş . .çatlatma iğnemi 23 mayısta vurdurmustum normalde catladıktan 14 15 gun sonra regl olması lazım reglde olamadım . . .beta hcg önce düşüp sonra artan oldumu hiç duydunuzmu regl olamadıkca hala içimde bı umut var belki artar dıye

bugün itibariyle 6 haftalık hamile olman gerekir ama doktor hamile demediyse benim bir şey demem doğru olmaz ama hcg değerlerin çok yüksek bence bi kadın doğuma görünmende fayda var

doktorum hamilesin dedi ama kaç haftalık olduğunu kesin olarak söyleyemem dedi ve kesede görünmedi yarın gidicem tekrar bakalım gözükecek mi

Aynı durumu bende yaşamıştım bende artmadı inşallah senin artar

pazartesi gunu beta hcg : 23.7
carsamba gunu beta hcg :93.7
sızce değerler nasıl ?
çocuk duşunuyorum dıye kontrole gıtmıştım suprız oldu bana. daha gecen ay basladık çalışmalara 5 yıllık evlıyım.
regly olmama da henüz 1 hafta var...doktor benı gerim gerim gerdi..hamılelık gorunuyor ama dış gebelık-dusuk de olabılır dıye 50 kere soyledı ...sayesınde bebek değil düşük yada dış gebelik beklıyorum..yarın hastanede değil normal aıle hekımınde kanımı olçturup regly tarıhıme kadar hıc bışey yapmayacağım.. moralim o kadar bozuldu ki..kesın olana kadar hamıle demıyolar anladık da sureklı kanaman var mı dıye soruyo kadın..bu arada da doktor bakarım kendıme adam akıllı ...:44:

Doktorun tam bi slakms.resmen hamilesin.ya iyide adete bi hafta kala ne kdrda yuksek ckms.heralde cok once gebe kaldn.bn 4 gun kala yaptrdm 11.3 cikti.regl olmazsam hamileyim

Bu doktorları anlamak mümkün değil, elbette saygım sonsuz ama, betahcg de hızlı bir atış söz konusu, keseyi görmek için belki çok erken, ama dış gebelik veya düşük olucak demekte çok erken, şu an bi embiriyo bebek denemez canlanmadı çünkü, kalp atışı yok daha. Ama düşük ıçin zaten ilerleyen zamanlarda kanamalar olucaktır, dış gebelik demek içinde erken çünkü daha keseyi görmedi.
Yaa arkadaşım en iyisi sen Allaha havale et onun dediğin olur... İki günde bir baktır gene sen kanda ki değerlerine...
Hayırlısı olsun.

moralinizi yüksek tutun ... Benim ilki böyle olmuştu ama banada dediler dedim bende içimden millet neler yaşıyor sürekli kanaması olan bile var ...
Bir iş yapmayın stres bebeği çok etkiliyor maalesef ...
Herşey allahtan ben hala buna sığınıyorum ol derse yaşa derse herşey mümkün ...
Ve iyi artmış bence 3 günde 2 katı oluyormuş beta doktorum dedi bana
sonucu yazınız lütfen ve doktor doktor gezmeyin bi doktor belirleyin o da bir stres :44:

Çok Teşekkürler..içim rahatladı en azından ..
Bugun aıle hekımınde kan ölçtürecektim ama sistem bozukmuş kan veremedım.Yine aynı hastaneye gideyim ama diğer kadın doğumcudan alayım randevuyu diyorum.Onun uslubu nasıl olacak bakalım...nasıl olsa aynı makınadan çıkmış olacak sonuç..size bildiririm durumu..Şuan hamıle kalmış olmam bile içimi rahatlatıyor..Çunku 5 yıl korunmak için çok uzun bir süre..Bu kadar kısa surede kalmış olmam da şans bi yerde..olur olmaz o allahın takdiri..Bizimle kalmazsa yine deneriz..Kalırsa da ne mutlu bize

sonucu buraya yazın lütfen

Kızlar şimdi kan sonucumu aldım 2262 :) doktor olmadığı için gösteremedim ama değer aralıklarına göre 2-3 haftalık hamileyim bebiş geliyoooo :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…