Kızlar şimdi kan sonucumu aldım 2262 :) doktor olmadığı için gösteremedim ama değer aralıklarına göre 2-3 haftalık hamileyim bebiş geliyoooo :) Eki Görüntüle 1156577
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tebrk ederm cnm.allah tamamina erdirsn.adetin gecmis miydi
kocaman tebriklerdarısı başıma diyeyim o zaman pazartesını bekleyemeyeceğim gidip ozel polıklınıkte bı yaptırsam mı ?
bende haftamı gördüm :))))
o zaman bende 3.cü haftama giriyorum herhalde :44:
evet senin de değerlerin yaklaşık çıkar muhtemelen :)))
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adete 4 gun kala yaptm bunu sonra hemen kan 11.3 cikti dokor adet plmazsan hamilesin dedi.bat yarn sence hamilemiyim
Eki Görüntüle 1156607
Tatlım 5 üzeri hamilelik zaten sadece değerlerinin yünselmesini izleyecekler 2 günde bir falan kan verirsen değerlerin ne yol izlediğini görebilirsin yani şuan hali hazırda hamişsin sen zaten canımcım tebrik ederiiimmm :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar bende anne.olmak istiyorm...bi sorm olacak ben bu ay adtm 3 gun gecikti diye kan testi yaptm sonc 2.0 cikti fakat iki gun sonra adt oldum ama kesik kesik az az ve kisa surdu 6 gunken 3 gunde bitti sizce ne anlama geliyo
Kizlaaaaaar hamileym.bgn adetin.ilk gunu.olmadm.deger bu
Eki Görüntüle 1157840
Canım tez zamanda hamile kalırsın, ama bu değerin hamilelik göstermiyor, inşallah önümüzde ki ay
tebrikler canım hamilesin işte, Maşallah iki günde bir baktır kandaki değerlerine hayırlısı olsun
Merhaba bayanlar yorumu olanlar bana yardim edebilirmi nolurbugun adet gecikmemin 3 ya da 4. Gunu adetim pek duzenli degildir idrarda silik çıktı kan verdim 9.90 cikti cok mu dusuk
gec yumurtladigimi dusunuyorum 34-35 gun adet döngüm hamileyim diye cok sevindik esimle ama cok korkuyorum fikri olan var mi?
Cnm 5 uzeri gebelik diolar.bn bat e 4 gun kala yaptrdm.11.3 ckmsti.bgn bat.olmadm.gittim 145 cikti.belki gec dollenmedr.bi kac gun sonra tekrar yap
Senin bat gununde 145 cikmis cok iyi masallah Allah saglikla devamini getirsin canm. Benim de tek umudum gec dollenme olmasi inaallah artarak devam eder benim de
Cnm sakin ol.olmasa o kdr yuksek olmazdi seninde.bi kac gun sonra tekrrla
Tekrarlicam canim bana da dua et lutfen hersey guzel gitsin
Dualarm tum bebegi olmasi isteynlerle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?