Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kocaman tebrikler darısı başıma diyeyim o zaman pazartesını bekleyemeyeceğim gidip ozel polıklınıkte bı yaptırsam mı ?

Tebrk ederm cnm.allah tamamina erdirsn.adetin gecmis miydi

Adetim geçmişti olması gereken günden 3 gün sonra yaptırdım testi. İlişki de 19 gün önce olmuştu canım. Teşekkür ederim =)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kocaman tebrikler darısı başıma diyeyim o zaman pazartesını bekleyemeyeceğim gidip ozel polıklınıkte bı yaptırsam mı ?

Teşekkür ederiiimmm =) darısı başına canım, ben de özel poliklinikte yaptırdım tahlili

Adetim geçmişti olması gereken günden 3 gün sonra yaptırdım testi. İlişki de 19 gün önce olmuştu canım. Teşekkür ederim =)

Adete 4 gun kala yaptm bunu sonra hemen kan 11.3 cikti dokor adet plmazsan hamilesin dedi.bat yarn sence hamilemiyim

KıZlar yarın adet gunum az önce aldım sonucu 6,27 cıktı doktoru bekliyorum sonuc düşük sanırım dimi ;(

Adete 4 gun kala yaptm bunu sonra hemen kan 11.3 cikti dokor adet plmazsan hamilesin dedi.bat yarn sence hamilemiyim
Eki Görüntüle 1156607

Tatlım 5 üzeri hamilelik zaten sadece değerlerinin yünselmesini izleyecekler 2 günde bir falan kan verirsen değerlerin ne yol izlediğini görebilirsin yani şuan hali hazırda hamişsin sen zaten canımcım tebrik ederiiimmm :))

Saol cnm insallah.kan vereli 4 gun oldu bat yarn iste onu bekliyrm.ama hergun test yapyrm artk ikinci cizgi cok net degerm yukseldi galiba

Arkadaslar bende anne.olmak istiyorm...bi sorm olacak ben bu ay adtm 3 gun gecikti diye kan testi yaptm sonc 2.0 cikti fakat iki gun sonra adt oldum ama kesik kesik az az ve kisa surdu 6 gunken 3 gunde bitti sizce ne anlama geliyo

Arkadaslar bende anne.olmak istiyorm...bi sorm olacak ben bu ay adtm 3 gun gecikti diye kan testi yaptm sonc 2.0 cikti fakat iki gun sonra adt oldum ama kesik kesik az az ve kisa surdu 6 gunken 3 gunde bitti sizce ne anlama geliyo

Canım tez zamanda hamile kalırsın, ama bu değerin hamilelik göstermiyor, inşallah önümüzde ki ay

Kizlaaaaaar hamileym.bgn adetin.ilk gunu.olmadm.deger bu
Eki Görüntüle 1157840

tebrikler canım hamilesin işte, Maşallah iki günde bir baktır kandaki değerlerine hayırlısı olsun

Merhaba bayanlar yorumu olanlar bana yardim edebilirmi nolur bugun adet gecikmemin 3 ya da 4. Gunu adetim pek duzenli degildir idrarda silik çıktı kan verdim 9.90 cikti cok mu dusuk
gec yumurtladigimi dusunuyorum 34-35 gun adet döngüm hamileyim diye cok sevindik esimle ama cok korkuyorum fikri olan var mi?

Saol cnm.daha adet gecmdi.doktorlar degern cok iyi dio

Cnm 5 uzeri gebelik diolar.bn bat e 4 gun kala yaptrdm.11.3 ckmsti.bgn bat.olmadm.gittim 145 cikti.belki gec dollenmedr.bi kac gun sonra tekrar yap

Cnm 5 uzeri gebelik diolar.bn bat e 4 gun kala yaptrdm.11.3 ckmsti.bgn bat.olmadm.gittim 145 cikti.belki gec dollenmedr.bi kac gun sonra tekrar yap

Senin bat gununde 145 cikmis cok iyi masallah Allah saglikla devamini getirsin canm. Benim de tek umudum gec dollenme olmasi inaallah artarak devam eder benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…