Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar 5 ay önce 3 aylık bebeğimi kalp atışının durduğu için kaybettim. şimdi tekrar düşünüyoruz.Sat 21 mayıs adet tarihim 19 haziran 14 haziranda kanda beta hcg yaptırdım negatif ama göğüslerimde inanılmaz bi şişlik var ve sağ kasığımda sancılarım sizce hamile değil miyim test yaptırdığımda yumurtlama günümden 9- 10 gün sonra

Bnm regliye 6 gün kala orta sırt ağrısı kasık ağrısı karında şişkinlik ve hafif mide bulantısı sikayetim vardı hcg 1,1 çıktı deger yukselırmı

Bnm regliye 6 gün kala orta sırt ağrısı kasık ağrısı karında şişkinlik ve hafif mide bulantısı sikayetim vardı hcg 1,1 çıktı deger yukselırmı

yok canim en azindan 75 falan olmasi gerekirdi bal corek otu tarcin karisimini dene onumuzde ki ay

Kızlar ben ayın 13 Haziran'da kan testi yaptırdım 8.84çıktı 15 Haziran'da tekrar yaptırdım 9.20 çıktı doktor gebelik ihtimali var yarın yine yaptır dedi yaptırdım 9.83 çıktı bu seferde doktor dış gebelik olabilir dedi bilgisi olan var mı acil cevap verir misiniz ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sonucu buraya yazın lütfen

Selam arkadaslar...Bugun yenıden kan verdım
son durum söyle;
09.06.2014 beta 23
11.06.2014 beta 93
16.06.2014 beta 891 olmuş...
regly tarıhıme 3 gun var henuz..bu değerler bana çok yuksek geldı doktor normal dedı..
bu arada gerçekten doktr o adar buyuk onem taşıyor ki...gönlumden hep devlet hastanesı gecerdı,özelde resmen otomatıge bağlamışcasına sezeryan yapıyolar ben normal doğum ıstıyorum ısrarla..sırf bu yuzden devlet hastanesı ıstıyordum ama eşim haklı çıkacak ve galıba ozele gıdeceğız...

bu sonucu aldıktan sonra doktora dedım kı ne zaman geleyım nasıl bı yol ızleyeceğız.dınlemeden bana dedıkı agustosta gel bebeğı görelim..dedım hepınız gerızekalısınız galıba..doğuracağımda geleyım ben sana öle çok bakmaya gerek yok dedım çıktım gıttım hastaneden..pes...sayelerınde ne sevınebılıyorum ne ağız tadıyla bu zamanların tadını çıkarabılıyorum..sureklı tedırgınım noluyo acaba dıye...

arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra kan tahlili yaptırdım 0.99 çıkmıştı yani negatif doktor tarlusal verdi 8. günüm ama hala adet olmadım sizce bi ihtimal hamile olabilir miyim

Artışlar sağlıklı bir gebeliği göstermiyor canım, dış gebelikte hızlı yükselir kandaki değer öyle biliyorum ben, hakkında hayırlısı olsun canım...
Eminim şu an karmakarışık duygular içindesin seni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcın olsun...

4-5 gün içinde hızlı bi artış olmuş ama bence normal... Hayırlısı olsun...
Doktor ve hastane işi çok büyük şans valla, bende hala kararsızım. Özel hastanelerden nefret ediyorum, gereksiz yere testler yaptırdılar geçen gittiğimde 350 tl para ödettiler, devlet hastanesine gittim doktora gösterdim sonuçları ne gerek vardı ki yaptrırdın bunları dedi...
İşin içinden çıkamadık biz, ne derlerse onu yapıyoruz mecbur bilmiyoruz ki bi şey...
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım,tekrardan hayırlı olsun bebeğin

arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra kan tahlili yaptırdım 0.99 çıkmıştı yani negatif doktor tarlusal verdi 8. günüm ama hala adet olmadım sizce bi ihtimal hamile olabilir miyim

tarlusal ilacını bitirdikten sonra 10 gün bekle canım, gelmezse doktora başvur.. Ben beklemiştim hala gelmeyince iğne yapmıştı doktor, öyle gelmişti adetim. geçmiş olsun canım

Dış gebelik olsaydı değerlerin hızlı yükselirdi büyük ihtimal kimyasal gebelik korkma inş birşey yoktur

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha çok yeni daha henüz kalbi bile armıyordur doktor doğru demiş biraz uzatmış Temmuz ortası tam bebekle ilgili herşeyi görürsünüz ben iki ay bekledim geç döllenme falan oluyor ya sonradan bebek görünmedi diye sitrese girme

teşekkür ederim canım :)

sizin telaşınızı anlıyorum doktor sizi düşünerek demiş aslında 10 kere git gel yapmayın diye çünkü gözükmez daha baya bi yolunuz var ama biraz fazla atmış gibi geldi ..
Stres yapmayın banada cuma dedi ama nasıl dayanıcam cumaya kara kara düşünüyorum ki gözükeceğini sanmıyorum

Dış gebelik olsaydı değerlerin hızlı yükselirdi büyük ihtimal kimyasal gebelik korkma inş birşey yoktur

Selam kizlar, bende de durum karisik.. o yuzden yazmak istedim 14 haziranda kasik batmasindan acilde beta hcg 7,42 cikti 16 haziranda beta hcg 12,12 cikti 15 haziran regl olmam gerekti olmadim.doktor dis gebelik olabilir az yukseliyor dedi.. busrabusram senin durumun nedir? Kimyasal gebelik yada dis gebelikten cok korkuyorum.Rabbim onu bizden almasin insallah...

Kizlar bat 16 siydi kan sonucum 13.7 hamileym dmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ıkı gündür kanamam devam edıyor progestan kullanıyorum ama faydası olmadı Cumartesi 6.27 Pazartesi de 14.97 sonucum ıkı gündür cok kanamam var yarın tekrar gidicem sizce düşük mü yapıyorum kafayı yıcem sabah idrar testi yaptım pozıtıftı hala değerlimde düşmemiş.

slm arkadaşlar biz 1,5 senedir eşimle bebek istiyoruz fakat olmuyor yaptırmadığımız test kalmadı hiçbir sorun yok..olacak diyor her gittiğim dr ama ben hemen olsun istiyorum artık.. adetlerim çok düzensizleşti bi geç oluyorum bi erken oluyorum felan..bu ayda 9 gün geçti adetim üstümde bi halsizlikler felan vardı doktora gitim rahim duvarın kalınlaşmış olabilirsin fakat kese tam belli olmuyor dedi..sonra kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı hayallerim yıkıldı..dr haftaya tekrar kan tahlili yaptırmam gerektiğini söyledi hasta olmazsam artık hayırlısı..çok kafaya takıyorum napıcamı bilmiyorum psikiyatri tedavisi bile gördüm 5-6 ay bu konuyla ilgili rahatlamak için

Ben bugün tekrar kan testi yaptırdım canım sonucum 12.89 çıktı doktora gittim vajinal ultrason yaptı dış gebelik olması yüksek dedi bende daha sonra başka hastanede doktora gittim oda aynı şekilde tekrar baktı oranlar çok düşük kimyasal gebelik olabilir ama dış gebelikte olabilir ufak bir ihtimal normal gebelik dedi Perşembe günü tekrar gidip yaptırıcam kesin sonuç o zaman çıkacak bende bekliyorum canım hayırlı haberler alırız inşallah Rabbim bize yardım ederde

Bende dış gebelik olmasından çok korkuyorum Allahıma dua ediyorum dış gebelik olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…