Bnm regliye 6 gün kala orta sırt ağrısı kasık ağrısı karında şişkinlik ve hafif mide bulantısı sikayetim vardı hcg 1,1 çıktı deger yukselırmı
sonucu buraya yazın lütfen
Kızlar ben ayın 13 Haziran'da kan testi yaptırdım 8.84çıktı 15 Haziran'da tekrar yaptırdım 9.20 çıktı doktor gebelik ihtimali var yarın yine yaptır dedi yaptırdım 9.83 çıktı bu seferde doktor dış gebelik olabilir dedi bilgisi olan var mı acil cevap verir misiniz ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam arkadaslar...Bugun yenıden kan verdım
son durum söyle;
09.06.2014 beta 23
11.06.2014 beta 93
16.06.2014 beta 891 olmuş...
regly tarıhıme 3 gun var henuz..bu değerler bana çok yuksek geldı doktor normal dedı..
bu arada gerçekten doktr o adar buyuk onem taşıyor ki...gönlumden hep devlet hastanesı gecerdı,özelde resmen otomatıge bağlamışcasına sezeryan yapıyolar ben normal doğum ıstıyorum ısrarla..sırf bu yuzden devlet hastanesı ıstıyordum ama eşim haklı çıkacak ve galıba ozele gıdeceğız...
bu sonucu aldıktan sonra doktora dedım kı ne zaman geleyım nasıl bı yol ızleyeceğız.dınlemeden bana dedıkı agustosta gel bebeğı görelim..dedım hepınız gerızekalısınız galıba..doğuracağımda geleyım ben sana öle çok bakmaya gerek yok dedım çıktım gıttım hastaneden..pes...sayelerınde ne sevınebılıyorum ne ağız tadıyla bu zamanların tadını çıkarabılıyorum..sureklı tedırgınım noluyo acaba dıye...
arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra kan tahlili yaptırdım 0.99 çıkmıştı yani negatif doktor tarlusal verdi 8. günüm ama hala adet olmadım sizce bi ihtimal hamile olabilir miyim
Kızlar ben ayın 13 Haziran'da kan testi yaptırdım 8.84çıktı 15 Haziran'da tekrar yaptırdım 9.20 çıktı doktor gebelik ihtimali var yarın yine yaptır dedi yaptırdım 9.83 çıktı bu seferde doktor dış gebelik olabilir dedi bilgisi olan var mı acil cevap verir misiniz ?
Selam arkadaslar...Bugun yenıden kan verdım
son durum söyle;
09.06.2014 beta 23
11.06.2014 beta 93
regly tarıhıme 3 gun var henuz..bu değerler bana çok yuksek geldı doktor normal dedı..
bu arada gerçekten doktr o adar buyuk onem taşıyor ki...gönlumden hep devlet hastanesı gecerdı,özelde resmen otomatıge bağlamışcasına sezeryan yapıyolar ben normal doğum ıstıyorum ısrarla..sırf bu yuzden devlet hastanesı ıstıyordum ama eşim haklı çıkacak ve galıba ozele gıdeceğız...
bu sonucu aldıktan sonra doktora dedım kı ne zaman geleyım nasıl bı yol ızleyeceğız.dınlemeden bana dedıkı agustosta gel bebeğı görelim..dedım hepınız gerızekalısınız galıba..doğuracağımda geleyım ben sana öle çok bakmaya gerek yok dedım çıktım gıttım hastaneden..pes...sayelerınde ne sevınebılıyorum ne ağız tadıyla bu zamanların tadını çıkarabılıyorum..sureklı tedırgınım noluyo acaba dıye...
Artışlar sağlıklı bir gebeliği göstermiyor canım, dış gebelikte hızlı yükselir kandaki değer öyle biliyorum ben, hakkında hayırlısı olsun canım...
Eminim şu an karmakarışık duygular içindesin seni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcın olsun...
4-5 gün içinde hızlı bi artış olmuş ama bence normal... Hayırlısı olsun...
Doktor ve hastane işi çok büyük şans valla, bende hala kararsızım. Özel hastanelerden nefret ediyorum, gereksiz yere testler yaptırdılar geçen gittiğimde 350 tl para ödettiler, devlet hastanesine gittim doktora gösterdim sonuçları ne gerek vardı ki yaptrırdın bunları dedi...
İşin içinden çıkamadık biz, ne derlerse onu yapıyoruz mecbur bilmiyoruz ki bi şey...
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım,tekrardan hayırlı olsun bebeğin
tarlusal ilacını bitirdikten sonra 10 gün bekle canım, gelmezse doktora başvur.. Ben beklemiştim hala gelmeyince iğne yapmıştı doktor, öyle gelmişti adetim. geçmiş olsun canım
selam arkadaslar...bugun yenıden kan verdım
son durum söyle;
09.06.2014 beta 23
11.06.2014 beta 93
Regly tarıhıme 3 gun var henuz..bu değerler bana çok yuksek geldı doktor normal dedı..
Bu arada gerçekten doktr o adar buyuk onem taşıyor ki...gönlumden hep devlet hastanesı gecerdı,özelde resmen otomatıge bağlamışcasına sezeryan yapıyolar ben normal doğum ıstıyorum ısrarla..sırf bu yuzden devlet hastanesı ıstıyordum ama eşim haklı çıkacak ve galıba ozele gıdeceğız...
Bu sonucu aldıktan sonra doktora dedım kı ne zaman geleyım nasıl bı yol ızleyeceğız.dınlemeden bana dedıkı agustosta gel bebeğı görelim..dedım hepınız gerızekalısınız galıba..doğuracağımda geleyım ben sana öle çok bakmaya gerek yok dedım çıktım gıttım hastaneden..pes...sayelerınde ne sevınebılıyorum ne ağız tadıyla bu zamanların tadını çıkarabılıyorum..sureklı tedırgınım noluyo acaba dıye...
Aynı durumu bende yaşamıştım bende artmadı inşallah senin artar
Dış gebelik olsaydı değerlerin hızlı yükselirdi büyük ihtimal kimyasal gebelik korkma inş birşey yoktur
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?