Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

regliniz kac gün gecti ?
inş normal gebeliktir canım

Daha 2 gün geçti canım 16 Haziran'da olmam gerekiyordu olmadı. Halada belirti yok inşallah canım inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardımcın olsun canım benim, anlıyorum senin hissettiklerini rabbim tez zamanda kanama ile seni daha yıpratmadan düşürmeni sağlar..
İnan dış gebelik daha kötü, tüplerinin zarar görme olasılığı daha fazla..
Hakkında hayırlısı olur canım.

Daha 2 gün geçti canım 16 Haziran'da olmam gerekiyordu olmadı. Halada belirti yok inşallah canım inşallah

ben burda cok konu okudum canım olmaz denilen seyler olmus
hatta arkadasım hamileydi kan testinde negatif idrarda pozitif cıkmıstı ısrarla hamileyim ben diyordu doktor deger 0 degilsin diye onla tartısmıs kız gidiyor baska doktora birkac hafta sonra keseyi falan görüyorlar
neler var neler ümit vermek istemem sadece RABBİM OL DER VE OLUR inş saglıklı ve hayırlı evlatsa Rabbim nasip eylesin sana ve tüm bu askla yananlara aminnnn

Amin canım amin Allahıma dua ediyorum dış gebelik olmasın diye hiç bir doktorda kesin bir tanı koyamıyor daha da çok üzülüyorum allahım nasip etsinde normal bir gebelik olsun

Kimyasal gebelik yaşamışsın üzülme ben de ilk öyle yaşadım sonra oğluma hamile kaldım %50 sansın var kimyasal gebelikten sonra

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimyasal gebelik yaşamışsın üzülme ben de ilk öyle yaşadım sonra oğluma hamile kaldım %50 sansın var kimyasal gebelikten sonra

Kimyasal oldugunu nerden anladın canım degerım düşmüyo ama

Kizlar bat 16 siydi kan sonucum 13.7 hamileym dmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha çok erken biraz daha bekle inş hamilesindir

Hızlıda yükselmiyor duracak benimde öyleydi 75 sonra 145 sonra 240 sonra adet oldum on gün sonra döllenme olmuş ama rahme girmemiş dedi doktor

Kimyasal oldugunu nerden anladın canım degerım düşmüyo ama

Eşin sperm tahlili yaptımı canım

Yaptı canım cok iyi dedı sayısı hareketi falan

Ben sürekli kimyasal boş gebelik yaşadım sorun bende sandım hamilelik için bir çok test yaptım hep süper çıktı sonra doktor eşin yapsın dedi sperm meğer atış canlı hızı düşükmüş iğne verdi eşime ve oğluma hamile kaldım böyle sonuçların düşük olmasının nedeni eşinizde olabilir bunu öğrenmek 3 yılı aldı lütfen tüm testlerinizi yapın

Arkadaşlar ben adet gününe 1 gün vardı, beta hcg yaptıtdım 7.43 cıktı .dr ne hamilesin derin nede değilsin dedi3 gün sonra tekrar bakacak.yükselirmi acaba

Kizlat bata 4 gun kala 11.3 bat gunu yani 15 haziranda 145.3 18 haziran yani bugun 606.2 yukselis nasl szce

Kizlat bata 4 gun kala 11.3 bat gunu yani 15 haziranda 145.3 18 haziran yani bugun 606.2 yukselis nasl szce

Bence gayet güzel artis canm darisi basima:/ ben de tekrar test yaptirdim ikiye katlamis yukselmis insallah saglikla devam eder benim artisim da beklemeye devam..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…