Ben bugün tekrar kan testi yaptırdım canım sonucum 12.89 çıktı doktora gittim vajinal ultrason yaptı dış gebelik olması yüksek dedi bende daha sonra başka hastanede doktora gittim oda aynı şekilde tekrar baktı oranlar çok düşük kimyasal gebelik olabilir ama dış gebelikte olabilir ufak bir ihtimal normal gebelik dedi Perşembe günü tekrar gidip yaptırıcam kesin sonuç o zaman çıkacak bende bekliyorum canım hayırlı haberler alırız inşallah Rabbim bize yardım ederde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah yardımcın olsun canım benim, anlıyorum senin hissettiklerini rabbim tez zamanda kanama ile seni daha yıpratmadan düşürmeni sağlar..Ben bugün tekrar kan testi yaptırdım canım sonucum 12.89 çıktı doktora gittim vajinal ultrason yaptı dış gebelik olması yüksek dedi bende daha sonra başka hastanede doktora gittim oda aynı şekilde tekrar baktı oranlar çok düşük kimyasal gebelik olabilir ama dış gebelikte olabilir ufak bir ihtimal normal gebelik dedi Perşembe günü tekrar gidip yaptırıcam kesin sonuç o zaman çıkacak bende bekliyorum canım hayırlı haberler alırız inşallah Rabbim bize yardım ederde
Daha 2 gün geçti canım 16 Haziran'da olmam gerekiyordu olmadı. Halada belirti yok inşallah canım inşallah
Kızlar ıkı gündür kanamam devam edıyor progestan kullanıyorum ama faydası olmadı Cumartesi 6.27 Pazartesi de 14.97 sonucum ıkı gündür cok kanamam var yarın tekrar gidicem sizce düşük mü yapıyorum kafayı yıcem sabah idrar testi yaptım pozıtıftı hala değerlimde düşmemiş.
Kimyasal gebelik yaşamışsın üzülme ben de ilk öyle yaşadım sonra oğluma hamile kaldım %50 sansın var kimyasal gebelikten sonra
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bat 16 siydi kan sonucum 13.7 hamileym dmu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kimyasal oldugunu nerden anladın canım degerım düşmüyo ama
Yaptı canım cok iyi dedı sayısı hareketi falan
O zaman sen
Daha çok erken biraz daha bekle inş hamilesindir
Kizlat bata 4 gun kala 11.3 bat gunu yani 15 haziranda 145.3 18 haziran yani bugun 606.2 yukselis nasl szce
Bence gayet güzel artis canm darisi basima:/ ben de tekrar test yaptirdim ikiye katlamis yukselmis insallah saglikla devam eder benim artisim da beklemeye devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?