Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Selamlar ilk kez yaziyorum ama cok uzun zamandir takip ediyorum sat 19 mayis reglim uc gun gecikti pazartesi olmam gerekiyordu bugun kan testi yaptirdim 998 kac haftalik oluyo degerlendirebilirmi tecrubeli arkadaslar

Bende bugun yaptirdim 14,15 cikti..yani 2gun arayla ve sirayla 7 : 12 : 14 cok az yukseliyomus kanamam olurda dusuk yapiyomusum kanama yok reglim 4 gun gecikti off sevinemiyoruz bile.. keske bi kesinlik olsa cuma tekrar gidicem ayni drumdayiz seninle busra Rabbim bizimde yuzumuzu guldursun...

Arkadaşlar mrb ☺️ benm adetim hiç gecikmezdi ilk kez gecikiyorm bugn 6. Günm. Adete 3 gün kala kan testi yaptırdm negatif 3 gün geçti yaptm yine negatif idrar testlerim de negatif sizce bi sorun mu var ya da acaba çıkar mı daha erken hamile olabilirim diye mi düşünmeliyim ??

💕✨

merhabalar ,,adetım 12gun gectı gecen cuma 22.5 cıkan kan degerım 2 gun sonra 36.5 bı ıkı gun sonra 50ye yukseldı ,daha once kımyasal gebelık gecırdım buna takıben takıp edelı dusuk artıslar 2 kat olmalı dedıler,4gun sonra tekrr bhcg yaptık 718 e yukselmıs,dr ya bı oncekı test hatalı ya da bu hatalı dedı bu kdr artıs olmaz dedı kafam cok karısık varmı bole durumlar yasayan

Hava değşikliğinden olabilir sıcak soğuk ilişkisinden

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnş 718 doğrudur nasıl hastane ya böyle karışık sonuçlar oluyor

İnş 718 doğrudur nasıl hastane ya böyle karışık sonuçlar oluyor

yani bende anlamadım acaba kötu bıseyde kesın bısı solememek adına mı bole bısı dedı doktor dış gebelıkte cok yukselıomus sayı var mı bole seyler yasayan

kızlar selam bugün kan tahlili yaptırdım 103.27 dediler doktor pozitif dedi p.tesi yine tahlil istedi ne dersiniz

arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti..idrarda ve kan testinde gebelik çıktı..değeri de 1300..ne dersiniz?

14haziran 6.27
16haziran 14.97
18haziran 30.54
20haziran 66.97
Kızlar beta hcg değerlerim bunlar sonucum nasıl kızlar yavaş mı ilerliyor bi sorun mu var ki neden az artıyor hala sevinemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah güzel bi sayı ile öğrenmişin ben 22.5la öğrendim cokmeşakkatli gunler yasıorum ,cok sansılısın

Canım herşekilde Allah verdi,alıcaksa da onun emri olucak... İki düşükten sonrabu 3. bebeğim...
İçim kıpır kıpır, sevinemiyorum bile, amaböyle düşündüğümde aklıma tek bi şeyigetiriyorum, Veren o, alan o...
Bundan başka söylücek bi şey yok, yaşadıkların zor bilirim bende yaşadım çünkü, içindeki huzursuzluğu ahhh bilirimm.
Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısını nasip etsin...

Adet tarihiniz ne zamandi günü geçti mi mantiken iki kat artmis ama 2 günde bir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…