Ben bugün tekrar kan testi yaptırdım canım sonucum 12.89 çıktı doktora gittim vajinal ultrason yaptı dış gebelik olması yüksek dedi bende daha sonra başka hastanede doktora gittim oda aynı şekilde tekrar baktı oranlar çok düşük kimyasal gebelik olabilir ama dış gebelikte olabilir ufak bir ihtimal normal gebelik dedi Perşembe günü tekrar gidip yaptırıcam kesin sonuç o zaman çıkacak bende bekliyorum canım hayırlı haberler alırız inşallah Rabbim bize yardım ederde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlat bata 4 gun kala 11.3 bat gunu yani 15 haziranda 145.3 18 haziran yani bugun 606.2 yukselis nasl szce
Arkadaşlar mrb ☺️ benm adetim hiç gecikmezdi ilk kez gecikiyorm bugn 6. Günm. Adete 3 gün kala kan testi yaptırdm negatif 3 gün geçti yaptm yine negatif idrar testlerim de negatif sizce bi sorun mu var ya da acaba çıkar mı daha erken hamile olabilirim diye mi düşünmeliyim ??
💕✨
merhabalar ,,adetım 12gun gectı gecen cuma 22.5 cıkan kan degerım 2 gun sonra 36.5 bı ıkı gun sonra 50ye yukseldı ,daha once kımyasal gebelık gecırdım buna takıben takıp edelı dusuk artıslar 2 kat olmalı dedıler,4gun sonra tekrr bhcg yaptık 718 e yukselmıs,dr ya bı oncekı test hatalı ya da bu hatalı dedı bu kdr artıs olmaz dedı kafam cok karısık varmı bole durumlar yasayan
İnş 718 doğrudur nasıl hastane ya böyle karışık sonuçlar oluyor
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hava değşikliğinden olabilir sıcak soğuk ilişkisinden
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar selam bugün kan tahlili yaptırdım 103.27 dediler doktor pozitif dedi p.tesi yine tahlil istedi ne dersiniz
kızlar selam bugün kan tahlili yaptırdım 103.27 dediler doktor pozitif dedi p.tesi yine tahlil istedi ne dersiniz
Hayırlısı olsun canım bebiş geliyor demektir
İkiye katlaması gerekiyor o yüzden p.tesi tahlil istedi
maşallah güzel bi sayı ile öğrenmişin ben 22.5la öğrendim cokmeşakkatli gunler yasıorum ,cok sansılısın
maşallah güzel bi sayı ile öğrenmişin ben 22.5la öğrendim cokmeşakkatli gunler yasıorum ,cok sansılısın
14haziran 6.27
16haziran 14.97
18haziran 30.54
20haziran 66.97
Kızlar beta hcg değerlerim bunlar sonucum nasıl kızlar yavaş mı ilerliyor bi sorun mu var ki neden az artıyorhala sevinemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?