Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

biraz benzıorus senınle benımde 12 hazıran 22.5
14 hazıran 36.5 16 hazıran 50.0 20 haızran 718.4 cıktı senınkı sonucunda 2katı cıkmıs bu ıyı bı yukselıs demek geç dölleniyor olabılır ,,bende hala sevınemıorum pazartesı bellı olucak ıns

Bende hala sevinemedim ıkı gün önce kanamam da oldu bide progestanla gecti çok şükür ama o kadar kanamaya rağmen artmaya devam etti degerim inşallh güzel sonuçlar alırız :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

masallah canım ınsallah bundan sonrada bole ılerler sende bı anne adayı olduguna gore bana dua edebılrsın pzrtesı ultrasonda gorulurse ne ala yoksa bos gebelık

Selam hanımlar imşallah hayırlı sonuçlar alırsınız içinize su serpecekse yazayım bende size ilk bebeğim tüp bebek tedavisi olmuştu transferin 11.günü değerim 22 13.günü 42 15.günü 82 ve 17.günü 162 çıkmıştı dr um iyi fena değil demişti şimdi benim küçük adam 2.5 yaşında herkesin çok yüksek değerleri çıkacak çok yükselecek diye bişey yok her bünye farklıdır sıkmayın canınızı herşeyin hayırlısı olsun

Bende hala sevinemedim ıkı gün önce kanamam da oldu bide progestanla gecti çok şükür ama o kadar kanamaya rağmen artmaya devam etti degerim inşallh güzel sonuçlar alırız :))

masallah canım ınsallah bundan sonrada bole ılerler sende bı anne adayı olduguna gore bana dua edebılrsın pzrtesı ultrasonda gorulurse ne ala yoksa bos gebelık

Rabbim gönlüme göre versin canım :))

Maşallah canım ya ALLAH bağışlansın inşallh bizede nasip eder deger düşük olunca kınyasal olabilir faln dediler

Bildiğim kadarıyla kimyasal g3belikte dengesiz bi şekilde yükselme veya düşme oluyo bide normal gebeliğe gör2 daha şidde4li bi ağrı oluyomuş

ben daha önce kımyasal gevrdım 2 ay evvel 17.18 cıkmıstı sonra hemen dusmustu adetım 7 gun gecmıstı ınsallah bu da ole olmaz 50den 718e yukselmesı pek ıyı dusundurmuo bana ama rabbıme sıgındım

ben daha önce kımyasal gevrdım 2 ay evvel 17.18 cıkmıstı sonra hemen dusmustu adetım 7 gun gecmıstı ınsallah bu da ole olmaz 50den 718e yukselmesı pek ıyı dusundurmuo bana ama rabbıme sıgındım

Çoğul gebelik olabilir mi acaba canım senin ki

bilemiorumki arastrdıgıma gore bhgc den pek bellı olmuomus dıe duydum bı anormallık var ama işte pazartesıyı beklemek cok uzun gelıo

İçini ferah tut canım bi sorun yoktur ınsallh Pazartesi haber ver bizede

İçini ferah tut canım bi sorun yoktur ınsallh Pazartesi haber ver bizede

Belli oldumu canım senin durumun benim adetimden 8 gün geçti idrar testi yaptım pozitif galiba hamileyim

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adetinizden bir hafta sonra test yapsanız daha iyi sonuçlar alırsınız yazık ikide bir kan vermek beklemek inş sonuçların iyi gelir

bilemiorumki arastrdıgıma gore bhgc den pek bellı olmuomus dıe duydum bı anormallık var ama işte pazartesıyı beklemek cok uzun gelıo

İnş birşey yoktur bende ilk bebeğimde çok bekledim aslında sabırlı olmak lazım Yüce Rabbim tüm olmayanlara versin

Belli oldumu canım senin durumun benim adetimden 8 gün geçti idrar testi yaptım pozitif galiba hamileyim

Bir haftadır benimde idrarda pozitif ama işte degeri düşük buluyorlar daha

Günaydın kızlar ...
Daha önceki hamileliğimde kimyasal gebelik yaşadım
sonuçlrım 4.86 dan 25 e oradan 75 e sonra 169 a sonra 270 e sonrada 350 ye sonra 400 oldu düşüğüm gerçekleşti ...
Adet günüm geçtikten sonra 4.86 oldu doktor normal değil demişti bu sonucun çıkması ... 1 hafta içindede düştü :44:

Önümüzdeki ay %50 şanssın var ben de ılk yaşadım sonra oğluma hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…