önümüzdeki ay %50 şanssın var ben de ılk yaşadım sonra oğluma hamile kaldım
ipod touch 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şimdi yine hamieyim ama düşük tehlikem var bel ağrım deli ediyor beni
sürekli dinlen yat uyu düşünme düşmemesi için hap kullanıyor musun inş birşey olmaz
ipod touch 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet kullanıyorum allahtan herşey allaha emanet .. çok şükür bu güne geldik diğerinde bu adar bile olmamıştı
Banada cevap verebilirmisin
gecen cumartesi kasıklarımda ve sırtımda agrı karnımda şişkinlik şikayeti ile acile gittim reglime 5 gun oldugunu söyledim dr hcg istedi 1.1 cıkmıstı agrı kesici iğne yazdı vurdurmadım akabinde regl 3 gun gecikti bugün dördüncü gün lavaboda peceteye belli belirsiz pembe akıntı geldi bilgisi olan arkadaslardan yardımcı olmalarını istiyorum bu arada 10 aylık evliyim sat 24 mayıstı 26 gunde bir oluyorum beklenen 19 hazirandı...
Yardımcı olacak
durumun nasil arkadasimRegle 5 gün kala tahlil biraz erken gibi ben de sağlık sorunlarım yüzünden 1 hafta önden yaptırdım 1.2 çıktı. regle 2 gün var umarım değer yükselir ve durum ikimiz için de pozitif olur. allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin. senin reglin geçiyor bi daha kan ver bence varsa çıkar sonuçta 3 gün geçmiş
merhabalarrr bgn ultrasonda kesemız gorundu cok sukur:) bundan sonra benı neler beklıyorr???
benimde SAT 14mayis.16hazirandan hamile oldugumu ogrendim.iki gunde bir beta hcg yaptirdim.degerlerim 288-311-488-513 dis gebelikten suphelenip hastaneye yatirmak istendim neyse ki kesem gorundu.ama doktorlar saglikli bir bebek degil diyor.birazdan bugunku beta ve diger sonuclarini alacam.dun ve bugun hafif kahvrengi lekelenemm oldu.bu kadar olumsuzluk yasayip saglikli bebek doguran var midir
duzenli adet goruyorum.o yuzden 5gun gecti oyle gittim.ne agri var ne baska birseyim.ins sagliklidir.yipratti bu durum beni.en guzeli bir en fazla iki hafta bekleyip oyle gitmek.ama o zamanda dis gebelik suphesi insani urkutuyor.saat 2de sonuclarim cikacak bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?