Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

şimdi yine hamieyim ama düşük tehlikem var bel ağrım deli ediyor beni

Sürekli dinlen yat uyu düşünme düşmemesi için hap kullanıyor musun inş birşey olmaz

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sürekli dinlen yat uyu düşünme düşmemesi için hap kullanıyor musun inş birşey olmaz

ipod touch 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet kullanıyorum allahtan herşey allaha emanet .. çok şükür bu güne geldik diğerinde bu adar bile olmamıştı

evet kullanıyorum allahtan herşey allaha emanet .. çok şükür bu güne geldik diğerinde bu adar bile olmamıştı

İnş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın hayırlısı

Kızlar gecen cumartesi kasıklarımda ve sırtımda agrı karnımda şişkinlik şikayeti ile acile gittim reglime 5 gun oldugunu söyledim dr hcg istedi 1.1 cıkmıstı agrı kesici iğne yazdı vurdurmadım akabinde regl 3 gun gecikti bugün dördüncü gün lavaboda peceteye belli belirsiz pembe akıntı geldi bilgisi olan arkadaslardan yardımcı olmalarını istiyorum bu arada 10 aylık evliyim sat 24 mayıstı 26 gunde bir oluyorum beklenen 19 hazirandı...

Banada cevap verebilirmisin
gecen cumartesi kasıklarımda ve sırtımda agrı karnımda şişkinlik şikayeti ile acile gittim reglime 5 gun oldugunu söyledim dr hcg istedi 1.1 cıkmıstı agrı kesici iğne yazdı vurdurmadım akabinde regl 3 gun gecikti bugün dördüncü gün lavaboda peceteye belli belirsiz pembe akıntı geldi bilgisi olan arkadaslardan yardımcı olmalarını istiyorum bu arada 10 aylık evliyim sat 24 mayıstı 26 gunde bir oluyorum beklenen 19 hazirandı...

Regle 5 gün kala tahlil biraz erken gibi ben de sağlık sorunlarım yüzünden 1 hafta önden yaptırdım 1.2 çıktı. regle 2 gün var umarım değer yükselir ve durum ikimiz için de pozitif olur. allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin. senin reglin geçiyor bi daha kan ver bence varsa çıkar sonuçta 3 gün geçmiş

Son durumum aynı şimdi ise dizlerimin kollarımın bile dermanı yok test için biraz daha bekliyeyim diyorum bugün acil de karından ultrasonla bakılmıştı endometrium kalınlığı 6 cm demişlerdi aşagıdan bakıtmadım acaba üçüncü kattan aşağı indim malum hep istirahat ediyodum pembe lekeyide gelince görmüştüm ayaklarımı yükseğe koyup uzanıyorum doğrumu yapıyorum ne dersiniz bide ne yememem lazım şimdikten bilgileriniz için tesekkurler mevlam cumlemizin yar ve yardımcısı olsun

Arkadaslar bn kirmizilari gordum Herseye bir sebep uzun zamandir kk forumlarini takip ediyordum ve ailemdeki ve cevremdeki bayanlarida tesvik ediyordum bilgi ve tecrube paylasilinca guzeldir Mevlam hayirlisi ile cumlemizin gonlunun murazini verir insallah...

durumun nasil arkadasim

benimde SAT 14mayis.16hazirandan hamile oldugumu ogrendim.iki gunde bir beta hcg yaptirdim.degerlerim 288-311-488-513 dis gebelikten suphelenip hastaneye yatirmak istendim neyse ki kesem gorundu.ama doktorlar saglikli bir bebek degil diyor.birazdan bugunku beta ve diger sonuclarini alacam.dun ve bugun hafif kahvrengi lekelenemm oldu.bu kadar olumsuzluk yasayip saglikli bebek doguran var midir

İnş sağlıklıdır leke gelmesi belki yerleşme kanamasıdır erken mi gittin doktorA

Benim ki 15 Mayıs ve ben doktora gitmedim Temmuz ortasında gideceğim erken gidince kese gözükmüyor kalp atışı duyulmuyor oğlumda da iki ay olunca gittim her şeyini gördük ilk düşük gebelikliklerimde yüz kere kan verdim Sonuçları öğrene kadar çok yıprandım eşim beni götürmüyor 2 aylık olana kadar ben sudiarabistanda yaşıyorum kendim gidemiyorum

duzenli adet goruyorum.o yuzden 5gun gecti oyle gittim.ne agri var ne baska birseyim.ins sagliklidir.yipratti bu durum beni.en guzeli bir en fazla iki hafta bekleyip oyle gitmek.ama o zamanda dis gebelik suphesi insani urkutuyor.saat 2de sonuclarim cikacak bekliyorum

Herşey güzel olur senın için dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…