Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

degerim 855 olmus.doktor saglikli gebelik hissi veriyor bana dedi:) birazda olsa icime su serpildi.tekrar persembe beta kontrolu istedi.lekelenme icin progestan verdi.persembe gidesim yok biraz oyalansam mi diyorum.insallah hayirlisi olur:)

ağrın sızın varmı ? Ne zaman çağırdı seni tekrardan progestanı nasıl kullanıyorsun peki

isin garibi bir gram ne agrim var ne sizim var yani hamile oldugumu testlerde ogrenmesem hamilelilke ilgili hic bir bulgum yok:)doktor ilk basta hafta gel ultrasona bakalim dedi.sonra persembe gel beta hcg kontrolunu tekrarlayalim dedi.progestani henuz kullanmadim.ilaclardan pek hoslanmiyorum urkutuyor beni.cunku pazar gunu baska bir doktora gitmistim beta degerlerini saglikli gormedigindeb dolayi progestan yazmayacagim.sagliksiz bebegi icerde tutmanin manasi yok demisti.bilemedimde ne yapacagimi aksam yemegine kadar bekleyecegim.her doktor ayri telden caliyor.iyi saatte olsunlar:)

İlk göründüğüm dr beni de inanılmaz tedirgin yapmıştı rahatlatması gereken yerde ben gayet rahat iken dr dan çıktığımda ağlama krizine girmiştim.O yüzden içinizi ferah tutun hayırlısı ne ise o olur inşallah stres yapıp tedirgin olmayın.Dr umu değiştirdim hemen bir sonraki hafta başka dr da devam ettim gayet rahatlattı keseyi gösterdi vücuda zararlı birşey var ise oluşan bebekte vücudun siz onu ne yaparsanız yapın atacağını iletti. Sağlıklı ve hayırlıysa zaten devam edecektir.Hayırlı haberler alırsınız umarım.

adetten 5 gun once kasik, bel ve orta sirt agrisi ile acile gittim gebelik juphesi oldugunu soyledim dr hcg istedi 1,1 cikmisti gebelik yok dedi agri kesici igne yapalim dedi vurdurmadim reglim uc gun gecikti dorduncu gun kadin dogu hastanesine acile gittim sirtim belim kasiklarim agriyordu hcg yapmiyorlarmis ultrasonla bakalim dediler karindan bakittim bise gozukmedi asagidan baksakta yeni ise goremeyebiliriz dediler. Eve geldigimde wc de kagida pembe belirsiz leke geldi gece ise biraz daha belirginlesti ertesi gun aile hekimine gittim durumu anlattim 1.1 gebelik degil dedi acaba o makine kaci baz aliyor deyince yanimdaki tahlili gosterdim 0,2 yi baz aliyor karsisinda ise 1 haftalik yaziyor 2-3 gun bekkeyip bakalim deger yukselecekmi dedi hocam adetim dememe ragmen hcg istedi dun kan verdim bugun aldim 0,10 cikti gebelik yok dedi onlarin makinesi 3 haftalik gebelikten basliyor diger hastane 1 haftaliktan simdi hesapliyorum olsaydi 2+5 gunluk olacakti reglim normalde 5 gun surerdi yogun olmamakla birlikte iki gun 3 gun ise pembemsi idi bugun bisey yok kafam karisti simdi bnm durumumu yasayan arkadaslar varmi son durumunuz nasil yardimci olabilecek arkadas varmi

kan testinin gebeligi kacirmasi genelde imkansiz.son adetinden uc hafta sonrasindan itibaren kendini kanda gosterir.rahatla bir sure bekle gelmesse beta kontrolunu tekrar yaptir.olmadi adet sokturcu versinler.gecmis olsun

tekrar beta verdim bugun.944olmus doktor keseye bakti yalanci mi diye normal keseye benziyor ama saglikli bulmadi seklini 5hafta3gunluk hamile gorunuyorum.ama hala saglikli sagliksiz dis gebelik ile ilgili bir belirsizlik var.genel mana da betaya bakarak sagliksiz ihtimali %70 dedi.bir hafta daha bekleyecegim belki sonra bir hafta daha...

Arkadaşlar 33. Günümde beta hcg 1489 çıktı 35. Günde 1402 ye düştü normal gebelik olma ihtimali yok mu😟

Arkadaşlar 33. Günümde beta hcg 1489 çıktı 35. Günde 1402 ye düştü normal gebelik olma ihtimali yok mu😟

Testte hata olmasın inş birşey yoktur sayı güzel

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağlık olsun vücut kötü gebelikleri kabul etmiyormuş o yüzden canını sıkma tekrar olur bir hafta daha bekle bence erken doktorlara koşmayın bebek en geç 6 haftada görünüyor

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım inşallah hakkında hayırlısı olur, degerin güzel ama neden düşüş oldu acaba, iki gün sonra tekraradan baktırsana

Kızlar gunaydin bekleyemedim ogleni simdi yaziyorum iki gun once beta hcg 415.9 cikti bugn tekrar vericem icimde garip duygular korkular var sat 22 mayisti ne dusunuyonuz bu tahlil sonucu ile ilgili

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cumartesi tekrar kan ver dedi doktor yine düşüş varsa ultrasonla bakarız dedi ama olumlu düşünemiyorum😟 inş yanlış hesaplama vardır gerçekten 😔 düşüşe geçen rakamlar hep daha küçük forumlarda 1489 çıkınca hiç aklıma gelmemişti böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…