16 nisan adet tarihimden sonra birdaha ki ay 15 mayıs 25 mayıs arası doğumkontrol hapı kullandım 31 mayısta adet oldum adetim 7 gün sürdü 23 haziranda bhcg baktırdım 1.20 cıktı sizce gebelik olabilir mi
bi fikri olan yok mu
olsaydı daha yüksek çıkardı en azından 5-10 civarı diye düşünüyorum bu değerle çok düşük bi ihtimal ama temmuzun ilk haftası adet olmazsan baktır yine
teşekkür ederim inş düşük ihtimal gerçek olur
16 nisan adet tarihimden sonra birdaha ki ay 15 mayıs 25 mayıs arası doğumkontrol hapı kullandım 31 mayısta adet oldum adetim 7 gün sürdü 23 haziranda bhcg baktırdım 1.20 cıktı sizce gebelik olabilir mi
Kızlar gunaydin bekleyemedim ogleni simdi yaziyorum iki gun once beta hcg 415.9 cikti bugn tekrar vericem icimde garip duygular korkular var sat 22 mayisti ne dusunuyonuz bu tahlil sonucu ile ilgili
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Erken gitmişsin doktora korkma yükselir Allah'ın izni ile
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar merhaba.. hayırlı ramazanlar olsun hepimize, Allah dualarımızı kabul etsin. ben ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım bu ay. çatlatma iğnesinden sonraki 9. gündeyim. dayanamadım kan testi yaptırdım bugun. 5.45 cıktı hcg. çatlatma iğnesinin etkisi midir bu. ne yapmamı önerirsiniz, 2 gün sonra testi tekrar mı edeyim
kızlar merhaba.. hayırlı ramazanlar olsun hepimize, Allah dualarımızı kabul etsin. ben ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım bu ay. çatlatma iğnesinden sonraki 9. gündeyim. dayanamadım kan testi yaptırdım bugun. 5.45 cıktı hcg. çatlatma iğnesinin etkisi midir bu. ne yapmamı önerirsiniz, 2 gün sonra testi tekrar mı edeyim
Canim en az 12 gun gecmeden test yaptirma. Catlatma ignelerinin etkisi olabiliyo. En guzeli de 14 gun sonra yapmak testi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar selamümaleyküm... ben yeni üye oldum ve sizlere bir şey sormak istiyorum... adetim 8 gün geçince doktora gittim beta hcg değerim 360 çıktı doktor 2 veya 3 haftalık dedi bu perşembe tekrar gidicem doktora ve kötü şeyler duymaktan çok korkuyorum(( daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirdim... şimdide acayip kasık ağrım var ama hiç mide bulantısı veya aşerme falan yok yardım edin noluurrrr ((( 43:
öncelikle sakin ol neden kötü bişey duyasın iyi düşün iyi olsun hep aynı olacak değil ya..bulantı ve aşerme için çok erken zaten 2-3 hafta 5-7. haftalarda başlar onlarda merak etme ya da belki de hiç olmaz her gebelikte olacak diye bişey de yok. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin hayırlı, sağlıklı bir evlat olsun inşallah :)
selam hanımlar ben de az önce kan verdim öğleden sonra öğreneceğim sonucu daha reglim geçmedi ama beklenenden önce az bi lekelenme oldu ben de yerleşme kanaması olarak düşündüm mide yanmam da çoğalınca bi baktırayım dedim. bugün ilk evlilik yıldönümümüz inşallah hayırlı haberler alırım da güzel bi hediye olur :)
inşallah sende güzel haberler alırsın Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu....
arkadaşlar benim beta hcg önce 1500 lere çıktı bugün 1300 e düştü vajinal ultrasonla bakıldığında rahimde kese olduğunu ama düzensiz olduğunu söylediler.yani kesenin alınması gerekiyormuş.değerim de yüksek çünkü.bu durumu yaşayan oldu mu daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?