Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba arkadaşlar ben beklemedeyim sizler tecrübelisinizdir sorayım dedim ihtimal vermiyorum ama
ben 3 aşılama 3 tüp bebek denemesinden sonra 3 yıl ara verdik soğan kürü yaptım bundan 3 ay öncesi adetlerim her ay olurdum bende lpko var soğan küründen sonra ayda 2 sefer yani 6sında olduysam 2 hafta sonra bidaha oldum 1ay sonra oldum ve yine 2 hafta sonra bidaha oldum 29 mayısta olmuştum en son adetimi bekliyordum belirtiler vardı çünkü kasıklarım ağrıyordu ama feci gece uykumda ağrıyı hissettim
geçen hafta istanbula gittik tekrar tüp ebebk tedavisi için doktorla görüşme yaptık bu arada ayın 26 sı oldu hala yok bişi
neyse doktor baktı alttan rahimde bol su var yumurtan çatlamış bu hafta temas oldumu dedi bende evet dedim sende bişi var muhakkak dedi
ve hala olmadım bekliyorum şimdide adet sancılarım bitti
bu nedir şimdi cevap verin lütfen

Ben boş gebelik geçirdim sadece kese vardı bebek yoktu ve kürtajla keseyi aldırdım

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

peki zor bir durum mu kanama falan sürdü mü?ilk gebeliğimdi.tekrar yaşancak diye bir durum yok değil mi

Benimde ilk gebeliğim boş gebelikti, kürtajla aldındı, sonrasında kanama vs hiç bi şey olmadı normal hayata döndüm, ondan sonraki ay her zamanki gibi adet oldum. Sadece üzgüntü işte, kolay değil. kesenin alınması için basit bi operasyonla kürtaj olucaksın,çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda tekrar hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin

Aminn inşallah.Yaşadığım ruhsal gelgitleri tahmin ediyorsundur önce sevinç sonra şok oldu bana bi süre korunmak gerekiyor mu peki?her doktor farklı söylüyor sanırım..senin ne kadar süre sonra oldu hamileliğin?hayırlı olsun bu arada inşallah sağlıkla kucağına alırsın:)

Arkaşlar merhabalar.....Ben de aranıza yeni katıldım.Son adet tarihim 5Haziran henüz adet olmadım.Acaba yarın kan tahlili yaptırsam çıkar mı? Adet sancıları gibi ağrılarım var ama sanki adet öncesi belirtilerden daha fazla gibi psikolojik mi bilmiyorum.Cevap verirseniz sevinirim teşekkürler.

Ben zaten pko'lu olduğum için kolay hamile kalamıyorum, doktor bize kürtajdan sonra ilişki yasağı vermişti 1 hafta kadar, sonra korunma vermedi, bana en iyisini doktor bilir, bi arkadaşımda boş gebelik sonrası korunma vermedi doktor.

Çıkmaz mıı tabi ki çıkar, hemen beta hcg ye baktır. Bende psikolojik diyodum belirtiler kan verince anladım ki hamileymişim. O belirtilere sen çok takılma herkeste farklılık gösteriyor, benim önceki gebeliklerimde hissettiğimi bu gebeliğimde hissetmedim

kızlar mrb geçen akşam midem bulanıyor die acile gitmiştim adetime 10 gün var doktor yinede bhcg ye bakalım dedi ve beta hcg 2 çıktı sizce hamilelik olabilir mi adetime 10 gün var

benim hamileliğim maximum 5 haftalık olabilir. geçen ay adet bitiminden bakarsak. test yaptırdım beta 10.000 üstü çıktı. anormal bi durum olabilir mi ? çoğunluğun değerleri bin civarlarında. :18:

benim hamileliğim maximum 5 haftalık olabilir. geçen ay adet bitiminden bakarsak. test yaptırdım beta 10.000 üstü çıktı. anormal bi durum olabilir mi ? çoğunluğun değerleri bin civarlarında. :18:
erken dollenme mi diyecegim ama degerin baya bi yuksek inş iyi düşün iyi olsun ama mol gebelik ve uzum gebelik denilen o gebelik cesidinde de deger yuksek cikabiliyirmus. Doktora git kesenizi gorurseniz icin rahat eder.

peki zor bir durum mu kanama falan sürdü mü?ilk gebeliğimdi.tekrar yaşancak diye bir durum yok değil mi

Öncelikle benim için zordu çok ağladım yan tarafta bebek sesleri geldikçe durumuma çok üzüldüm uyutarak kürtaj oldum hissetmedim daha sonra düzenli adet oldum bir yıl sonra yine aynı adet döneminde oğluma hamile kaldım korkma Allah tüm isteyenlere versin eşinin sperm tahliline bak boş gebelik kalitesiz yumurta ya spermden oluyormuş benim eşim sperm iğnesi olduktan sonra oğluma hamile kaldım

Yapma geçmesini bekle sabır et biraz

kızlar mrb geçen akşam midem bulanıyor die acile gitmiştim adetime 10 gün var doktor yinede bhcg ye bakalım dedi ve beta hcg 2 çıktı sizce hamilelik olabilir mi adetime 10 gün var

Daha çok erken geçmesini bekle adetin normal zaten 5 çıkıyor bekle inş hamişsin

Kaç aylık hamilesin canım boş gebelikten sonra ne kadar sürede hamile kaldın ben bir yıl sonra kaldım

yaaaa kimse yok muuuuuu???? arkadaşlar nolur yardım edin yaaa nolcak benim bu kasık ağrılarım var mı bi bilgisi olan ((

Daha çok erken geçmesini bekle adetin normal zaten 5 çıkıyor bekle inş hamişsin

sağol canım ya ne bileyim bundan önce hep 0 çıkıyordu da o yüzden heyecan yaptım ilişkiden 4 gün sonraya denk geliyor bu test inş

Bizim ilk denememizdi hem olduğuna şaşırdık hemen hem de çok kısa sürdü sevincimiz.boş gebelik mi benim o da belli değil tutunamayan düzensiz şekili kese var dediler sadece bide yumurtalıkların falan herşey temiz kromozom anomalisi olabilir o da çok rastlanan bişey dediler

Selamlar kizlar
Benim de sat 3 haziran, bat 4 temmuz
Iki gun önce evde idrar testi yaptım pozitif çıktı
Dün kan testi yaptırdım degerim 94 çıktı
Doktor sonuç yanıltıcı olabilir adetin gecince gel dedi
Biraz moralim bozuldu açıkçası
Cuma günü tekrar gidecem bakalım
Dua edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…