Ben boş gebelik geçirdim sadece kese vardı bebek yoktu ve kürtajla keseyi aldırdım
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar benim beta hcg önce 1500 lere çıktı bugün 1300 e düştü vajinal ultrasonla bakıldığında rahimde kese olduğunu ama düzensiz olduğunu söylediler.yani kesenin alınması gerekiyormuş.değerim de yüksek çünkü.bu durumu yaşayan oldu mu daha önce
Benimde ilk gebeliğim boş gebelikti, kürtajla aldındı, sonrasında kanama vs hiç bi şey olmadı normal hayata döndüm, ondan sonraki ay her zamanki gibi adet oldum. Sadece üzgüntü işte, kolay değil. kesenin alınması için basit bi operasyonla kürtaj olucaksın,çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda tekrar hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
Aminn inşallah.Yaşadığım ruhsal gelgitleri tahmin ediyorsundur önce sevinç sonra şok oldu banabi süre korunmak gerekiyor mu peki?her doktor farklı söylüyor sanırım..senin ne kadar süre sonra oldu hamileliğin?hayırlı olsun bu arada inşallah sağlıkla kucağına alırsın:)
Arkaşlar merhabalar.....Ben de aranıza yeni katıldım.Son adet tarihim 5Haziran henüz adet olmadım.Acaba yarın kan tahlili yaptırsam çıkar mı? Adet sancıları gibi ağrılarım var ama sanki adet öncesi belirtilerden daha fazla gibi psikolojik mi bilmiyorum.Cevap verirseniz sevinirim teşekkürler.
erken dollenme mi diyecegim ama degerin baya bi yuksek inş iyi düşün iyi olsun ama mol gebelik ve uzum gebelik denilen o gebelik cesidinde de deger yuksek cikabiliyirmus. Doktora git kesenizi gorurseniz icin rahat eder.benim hamileliğim maximum 5 haftalık olabilir. geçen ay adet bitiminden bakarsak. test yaptırdım beta 10.000 üstü çıktı. anormal bi durum olabilir mi ? çoğunluğun değerleri bin civarlarında. :18:
erken dollenme mi diyecegim ama degerin baya bi yuksek inş iyi düşün iyi olsun ama mol gebelik ve uzum gebelik denilen o gebelik cesidinde de deger yuksek cikabiliyirmus. Doktora git kesenizi gorurseniz icin rahat eder.
peki zor bir durum mu kanama falan sürdü mü?ilk gebeliğimdi.tekrar yaşancak diye bir durum yok değil mi
Arkaşlar merhabalar.....Ben de aranıza yeni katıldım.Son adet tarihim 5Haziran henüz adet olmadım.Acaba yarın kan tahlili yaptırsam çıkar mı? Adet sancıları gibi ağrılarım var ama sanki adet öncesi belirtilerden daha fazla gibi psikolojik mi bilmiyorum.Cevap verirseniz sevinirim teşekkürler.
kızlar mrb geçen akşam midem bulanıyor die acile gitmiştim adetime 10 gün var doktor yinede bhcg ye bakalım dedi ve beta hcg 2 çıktı sizce hamilelik olabilir mi adetime 10 gün var
Benimde ilk gebeliğim boş gebelikti, kürtajla aldındı, sonrasında kanama vs hiç bi şey olmadı normal hayata döndüm, ondan sonraki ay her zamanki gibi adet oldum. Sadece üzgüntü işte, kolay değil. kesenin alınması için basit bi operasyonla kürtaj olucaksın,çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda tekrar hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
sağol canım ya ne bileyim bundan önce hep 0 çıkıyordu da o yüzden heyecan yaptım ilişkiden 4 gün sonraya denk geliyor bu test inşDaha çok erken geçmesini bekle adetin normal zaten 5 çıkıyor bekle inş hamişsin
Öncelikle benim için zordu çok ağladım yan tarafta bebek sesleri geldikçe durumuma çok üzüldüm uyutarak kürtaj oldum hissetmedim daha sonra düzenli adet oldum bir yıl sonra yine aynı adet döneminde oğluma hamile kaldım korkma Allah tüm isteyenlere versin eşinin sperm tahliline bak boş gebelik kalitesiz yumurta ya spermden oluyormuş benim eşim sperm iğnesi olduktan sonra oğluma hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?