Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Korkma yeni olduğu için düşük çıkmış yükselir Allah'ın izni ile

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnş kürtaj olmadan halledersin sorununu

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar merhaba.... yokmu daha önce bebek sahibi olan birileri??? kasıklarımdaki ara ara gelen ağrıların sebebi ne olabilir acaba? yarın doktora gidicem kötü şeyler duymaktan çok korkuyorum ((

Kızlar Merhaba *
30 Haziranda Beta Hcg değerim 22,22 doktor şuan hamileliğin en başındasın dedi. 1 hafta sonraya randevu verdi.
Ultrasonlar baktığındada rahim duvarı kendini hazırlamış gebeliğe dedi.
Ben genede ümitlenmek istemiyorum 1 haftada değer çıkmazsa diye korkuyorum.
Ara ara akıntım var gögüsümün uçları bayadır acıyor kasıklarım 15 gündür sızlıyor adetimde 6 gün geçti bugün. Uyumayan insan öğlenleri uyorum. Test yaptım 2 kere 2 ci çizgi silik çıkmıştı *

Tahlili adet geçtikten 2 gün sonra yaptırdım bukadar düşük olması normalmi sizce ????? Lütfen cevap verirseniz sevinirim ???????????

Allah isteyen herkeze nasip etsin.

Son düzenleme:
kızlar merhaba.... yokmu daha önce bebek sahibi olan birileri??? kasıklarımdaki ara ara gelen ağrıların sebebi ne olabilir acaba? yarın doktora gidicem kötü şeyler duymaktan çok korkuyorum ((

Canım herkesde aynı belirtiler olmuyor, ben bu gebeliğimde gögüslerimde hiç ağrı hissetmedim, bundan önceki gebeliğimde yan yatamıyordumgögüslerimin acısından sabah kalktığımda duramıyordum.
Kasıklarında ki ağrının sebebi belki yumurtlama dönemindesin yumurta çatlıyor, hiç belli olmaz, sadece adetin geçiktiğinde kanda baktır betahcg ye...

Benim bildiğim böyle durumlarda iki günde 1 beta hcg ye kanda baktırırlar, bende öyle yaptırmıştı doktor...
İki günde bir iki katına çıkması gerekir sağlıklı bir gebelikte.
Hakkında hayırlısı olsun canım, güzel haberlerini bekliyorum

Yarın testin üstünden geçen 3 gün olcak gidiyim işallah artış olmuştur çok korkuyorum.

Yarın testin üstünden geçen 3 gün olcak gidiyim işallah artış olmuştur çok korkuyorum.

seni çok iyi anlıorum çok yaşadım o korkuları, sakin ol, her seferinde Allah vermedikten sonra ben ne yapabilirim ki der, teselli ederdim kendimi, Allah yardımcın olsun

mrb :) geç yumurtlama ve dolayısıyla da geç döllenme oluşmuş muhtemelen yoksa bu sürede keseyi görme ihtimaliniz yüksekti. hem değerin düşüklüğü hem de sadece rahim kalınlığının görülmesi geç döllenmeyi düşündürdü bana :) yarın bi kez daha kan baktır iki katından biraz fazla bir değer çıkması gerek (2,5katı gibi) çünkü normalde iki günde bir bakılır ve artışın iki katı olması beklenir. yarın 3. gün olacağı için yaklaşık 55-60 civarı bi sonuç alman gerek. Allah gönlünüze göre versin.. :)

Son düzenleme:

canım ben zaten hamileyim adetim 8 gün geçti beta hcg değerim 360 çıktı yarın doktor randevum var ama bu kasık ağrıları beni korkutuyo.... daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirdim çok korkuyorum Rabbim herkeside benide öyle kötü hamileliklerden korusun inşallah....

Son düzenleme:
Ben buraya girmeyelii cokkk cokkk uzun zaman oldu 2 buçuk ay geçmiş.... Burada sizlerle bende istiyordum hamile kalmak 7 ay sonrasında oldu.... Rabbime ÇOK ŞÜKÜR....Sizlerle paylaştım hemennn... :) Siteye Giremedim çünkü Hamileliğim çok çok zor geçti Bulantılarım çok şiddetliydi. 6 kez çıkartıpta artık ayakta duramadığım deli gibi ağladığım günler oldu...yemeden içmeden kesildim..Su bile içemez oldum...7 Kilo verdim. ( KORKUTMAK İSTEMEM KİMSEYİ TAMAMEN BÜNYE MESELESİ) Şuan 16. haftadayım hala da geçmedi bulantılar. Ama hep o zorrr zoorrr günlerde kendimi Bebek isteyen ve bunun için mücadele eden herkesi düşünerek teselli ettim ve HEP DUA ETTİM. Ve bu aşamada daha duygusal oluyor insan...... Yine de herseye değer.... Rabbim herkese Sağlıklı Bebekler Ve Hamilelikler Nasip etsin arkadaşlar.......

mrb arkadaşlar benim adetime 10 gün kala 2 çıktı demiştim daha erken olduğunu söylemişti bir arkadaşımız sizce bida ne zaman test yapmalıyım bide bundan önce hep 0 çıkıyordu bu 2 olunca ümitlenmelimiyim yani beta hcg salgılandığı anlamına mı geliyor. cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

10 gün kala çok erken canim
Ve degerin negatif sayılabilecek bir değer
Ama çok erken yaptigin için belli de olmaz
Bence 3 gün kala tekrar baktir

10 gün kala çok erken canim
Ve degerin negatif sayılabilecek bir değer
Ama çok erken yaptigin için belli de olmaz
Bence 3 gün kala tekrar baktir
teşekkür ederim canım ya ne biliyim şimdiye kadar her baktırdıklarım 0'lı çıkıyordu da acaba?? dedim napim 2 yıldır istiyorum Allahım inş. banada nasip eder o güzel duyguyu

Âminnnn, sanada çoook geçmiş olsun ve evladını sıkıntısız kollarınada almayı Rabbim nasip etsin... Ömürlü hayırlı evlat nasip etsin hepimize :)

Nasılda zor geçiyor zaman değilmi :) benimde 13. Günüm bu sefer alıpta bakmıcam sabredicem diyip diyip kendimi sakinleştiriyorum. Ilk 14 gün yumurtlamaya kadar olan süre hiç anlamadan şıptadan geçerken sonraki 14 gün neden geçmez :)

evet canım aynen öle çok zor geçiyor günler içimden acaba acaba mı die die :) Allah nasip eder inş. bizede

Merhaba Arkadaşlar
Adet günümden 5 gün sonra kan testi yaptırdım
Beta hcg (koriyonik gonadotropin) sonuç :3217,7 cıktı referans aralıgıda max:5 diyor eşim aldı test sonuclarını bende yorumlayamıyorum bu duruma gore ne kadarlık hamıle oluyorum.

eminmisin canım adetinin 5 gün geçtiğini daha fazla olmasın beta hcg değerin çok yüksek 3,217. Referans aralığı her labratuarın değişiyo çok az yüksek veya düşük gösteriyor sonucu, onu belirtmiş referans aralığı derken.
bi doktora göstersen bende yanlış yönlendirmiyim seni

26 snda adet olmam gerekıyordu olmadım 1 temmuz da da kan testı yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…