- 9 Ocak 2014
- 52
- 67
- 28
- 35
evet canım aynen öle çok zor geçiyor günler içimden acaba acaba mı die die :) Allah nasip eder inş. bizede
Arkadaşlar ben mart ayında kimyasal gebelik geçirdim ve aynı zamanda 9 ay önce çikolata kisti ameliyatı oldum... 2 gün önce adetime 6 gün varken beta hcg 16,2 çıktı çok sevindim ama acaba düşük mü? daha adetime var ama yine de korkuyorm yine düşer diye( değeri böyle olup da yükselen var mı???
Merhaba Arkadaşlar
Adet günümden 5 gün sonra kan testi yaptırdım
Beta hcg (koriyonik gonadotropin) sonuç :3217,7 cıktı referans aralıgıda max:5 diyor eşim aldı test sonuclarını bende yorumlayamıyorum bu duruma gore ne kadarlık hamıle oluyorum.
Canım söyle bir tablo yapmışlar tahlil sitesinde
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000 13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Söylediğine göre 5 haftalık oluyor hamileliğin ve değerinde normal gözüküyor. Max. 5 dediği 5 üzeri sayılar hamile olduğunu gösterir bunun için yazılıyor. Umarım anlatabilmişimdir. 3,217 normal bir değer noo panikk :)
ozaman son adet tarihimin bitiminden itibaren mi sayacağım günümü ozaman ?
ozaman son adet tarihimin bitiminden itibaren mi sayacağım günümü ozaman ?
bu arada çok teşekkür ederim
Canım enson gördüğün adetin ilk gününden hesaplanır hamilelik haftası senin tarihin nedir
Ayy nidemek nidemek inşallah sağlıkla kucağınada aldığının haberini de verirsin :)
en son gördüğüm adetimin ilk günü 26 mayısdı
5 hafta 3 günlük hamile oluyorsun bu tarihe göre :)
İnşallahhh, ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı
bende internetten hcg degerime baktım bır sıtede hatırlamıyorum adını 15-20 günlük die yazıyordu. herkese 15-20 günlük dedim açıkçası doktora daha gitmedim minik die demekki baya olmuş
ama dur daha çok erken idrar da bakmak için varsa bile çıkmayabilir canım bozma moralini inş. vardır adetin geçsin bida yap
dün beta hcg 17 bugün 30 çıktı çok heyecanlıyım hayırlısı
Canım adetine 6 gün varken diyorsun, daha çok yeni benim tam adet günümde 161 çıkmıştı ertesi gün 354 böyle böyle artıyor, meraklanacak bişey olduğunu sanmıyorum ama tekrar bi tahlil yaptırıp artıp artmadığını ve artış aralığına bakman lazım. Çok tebriklerim canım çok büyük bir ihtimalle hamişsinnn :)
Ayy canım benim erken olurmu yarın adet günüm herkeşler adetinden 3-4 gün önce yapıp görüyo :) kısmet herşeyin zamanı var onu bekliyorum, acaba bu ay doğru aymı diye heyecanım. Çok isterim tüm isteyenlere nasip etsin Allah, ve kimsenin kucağı boş kalmasın :)
Çok tşkr ederim canım 2 gün sonra yani bugün yeniden kan testi yaptırdım 75 çıktı :)) bu iyiye işaret heralde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?