Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

erken dollenme mi diyecegim ama degerin baya bi yuksek inş iyi düşün iyi olsun ama mol gebelik ve uzum gebelik denilen o gebelik cesidinde de deger yuksek cikabiliyirmus. Doktora git kesenizi gorurseniz icin rahat eder.

degerim biraz yuksektı korkmustum ama bir sıkıntı yokmus dun dr a gittik. kesemizi gördük yaklasık 6 haftalıkmıs. ama bebeği göremedik. nokta şeklinde bağlantısını gördük. 23 ünde tkr gitcez inş kalbini de duyarız

merhaba ben adetimin 26 günü kan testi yaptırdım 25,12 çıktı
2 gün sonra ,yani beklenen adetten 1 gün önce de 78,08 çıktı
bekleyen arkadaşlara da örnek olması açısından yazmak istedim

Kizlar çok kötüyüm. ..
Kan sonucum çıktı ve doktor çok yavaş ilerliyo iki ihtimal var ya düşük olacak yada dış gebelik olabilir dedi...
Pazartesi 94 çıkmıştı
Bugün 518

Bebeğimin cinsiyetini öğrendim. Bi Oğluşum olacak inşallah..... Rabbim Sağlıkla Versin bize onu inşallah.... Tüm Bebek isteyenlere de Allahım bebeklerine kavuşmayı Nasip Etsin.......

Ne biliyim ben ya.
Çok yavaş ilerliyo bilmem ne dedi...
Çok da sevmiştim doktoru ama sogudum artık gitmem buna...
Bencede doktor degistirmekte fayda var. Ben gogsum icin gitmistim bi kadina bi sorun yok 6 ay sonra gel dedi baska doktora gittim hemen biyopsi istedi. Ilgi alaka cok onemli insan hayati bu helede bebek isteyen bir anne icin. Mutlu olma zamani simdi :)

Mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum. 7aylık evliyim bu ay bişeyler olacağını hissettim taki geçen pazara kadar pembemsi akıntı geldi hemen ertesi gün için randevu aldım ama hocaya göründüğümde kanamam arttı beta hcg hoca 5 bile çıkmaz dedi 67 çıktı bügünde test yaptırdı 177 çıktı ama doktor halen teşhis koyamadı git salı bi daha gel dedi. Bu durumu yaşayan biri varsa nedir bu lütfen yardımcı olun

canım pazartesi 67 bugün yani cuma177 ise büyük ihtimal kimyasal gebelik
yani sen doğru hissetmişsin hamile kalmışsın ama ilerleyememiş gibi duruyor
doktor gibi konuştum ama bu ilk zamanlarda çok bilinen bir şey ve ben de çok istediğim için her ay negatifi gördüğümde çok araştırdım ayrıca hemşireyim ama çalışmıyorum uzun süredir 6 yaşında oğlum var onun doğumundan beri çalışmıyorum.
iki gün içinde değer kendisi kadar artması gerekiyor hadi en kötü ihtimal 3 gün içinde.
yani senin pazartesi 67 olan değer çarşambaya en azından 150 , cumaya da 250 300 ü bulurdu ama
yine de Allah bilir
sonradan değişen olur mu bilmiyorum ama gebeliğin sağlıklı olduğunu ilk dönemde sadece bu testin sayısının 2 günde bir kat artmasından anlıyor doktorlar

Allah gönlüne göre versin canım
Bu mubarek ayın hatırına sana da bana da isteyen herkese de sağlıklı hamilelik nasib etsin

Bi kimyasal gebelik dedi bi dış gebelikte olur dedi kavram karmaşası yaşadı şok olmuşum ben zaten Yine salı giderim bir kan tahlili daha yapar ne olcak?? Dış gebelik iyi bişey değilmiş oşüphe beni telaşlandırdı Allah razı olsun senden Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sanada Allah büyük sağol canım

Merhaba kizlar bugun kan testi yaptim beta hcg degerim 5.75 doktor hanim 4ün üstündeysen hamilesindir dedi. Sonra doktora gittim hamileyim sanirum doktor hanim dedim. Ne var ne yok dedi. Bu degerle karar veremem dedi. Ptesi gunu gel kan testi yapalim bakalim degerlerin dusebilir dedi. Cikarsa zaten hamilesindir dedi adetim geceli 6 gun oldu. Daha cok yeni dedi idrarda zaten cok cok silik cikti sen gebe degilsin dedi adet sokturucu verdi fakat icime kurt dustu hemen gittim kan yaptirdim 5.75 cikti. 2 gun nasil gecicek ya adet olursam birde hevesimi kursagimda birakti doktor hic bisi demedi. Napicam ben kizlar ya

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım salı beta hcg 242 idi dün 797 çıktı ama keseyi göremediler daha önce 1 kez kimyasal gebelik yaşadım o yüzden evham yapıyorum birde kasıklarımda ağrı var gündüz az akşzm olunca artıyo adetimden 3 gün geçti bu normal mi yaşayanlar aydınlatsın beni lütfennnnn

canım kesinlikle söktürücü kullanma çok zararlı bırak daha 6 gün geçmiş hemen içilmez öle sökrütücü bekle kendi gelir nasıl olsa vücudunu alıştırma derim ilaçlara

canım kesinlikle söktürücü kullanma çok zararlı bırak daha 6 gün geçmiş hemen içilmez öle sökrütücü bekle kendi gelir nasıl olsa vücudunu alıştırma derim ilaçlara
Insallah canim acaba hamilemiyim degerler yukselirmi hic bilmiyorum 5.75 yeterli gelmedi dr a sanirim 6 gunu zaten daha bakalim hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…