erken dollenme mi diyecegim ama degerin baya bi yuksek inş iyi düşün iyi olsun ama mol gebelik ve uzum gebelik denilen o gebelik cesidinde de deger yuksek cikabiliyirmus. Doktora git kesenizi gorurseniz icin rahat eder.
sen adet bitişine göre baktın sanırsam bencede gitmekte fayda var çokk sevindim canım yaa bebişine ve kendine iyi bak emi :)
Âminnnn, sanada çoook geçmiş olsun ve evladını sıkıntısız kollarınada almayı Rabbim nasip etsin... Ömürlü hayırlı evlat nasip etsin hepimize :)
dün beta hcg 17 bugün 30 çıktı çok heyecanlıyım hayırlısı
Bebeğimin cinsiyetini öğrendim.Bi Oğluşum olacak inşallah ..... Rabbim Sağlıkla Versin bize onu inşallah.... Tüm Bebek isteyenlere de Allahım bebeklerine kavuşmayı Nasip Etsin....... [/Q
Maşallah.
Kizlar çok kötüyüm. ..
Kan sonucum çıktı ve doktor çok yavaş ilerliyo iki ihtimal var ya düşük olacak yada dış gebelik olabilir dedi...
Pazartesi 94 çıkmıştı
Bugün 518
Hayirli olsun :) evham yaptirmakta doktorlarin ustune yok bazisida hic umursamiyo. Baya yukselmis ama neyi sorun etmiskiBaska bi doktora gittim gayet normal degerlerin dedi.
Canim boş yere sıkıldı. ..
Hayirli olsun :) evham yaptirmakta doktorlarin ustune yok bazisida hic umursamiyo. Baya yukselmis ama neyi sorun etmiski
Bencede doktor degistirmekte fayda var. Ben gogsum icin gitmistim bi kadina bi sorun yok 6 ay sonra gel dedi baska doktora gittim hemen biyopsi istedi. Ilgi alaka cok onemli insan hayati bu helede bebek isteyen bir anne icin. Mutlu olma zamani simdi :)Ne biliyim ben ya.
Çok yavaş ilerliyo bilmem ne dedi...
Çok da sevmiştim doktoru ama sogudum artık gitmem buna...
Mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum. 7aylık evliyim bu ay bişeyler olacağını hissettim taki geçen pazara kadar pembemsi akıntı geldi hemen ertesi gün için randevu aldım ama hocaya göründüğümde kanamam arttı beta hcg hoca 5 bile çıkmaz dedi 67 çıktı bügünde test yaptırdı 177 çıktı ama doktor halen teşhis koyamadı git salı bi daha gel dedi. Bu durumu yaşayan biri varsa nedir bu lütfen yardımcı olun
Mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum. 7aylık evliyim bu ay bişeyler olacağını hissettim taki geçen pazara kadar pembemsi akıntı geldi hemen ertesi gün için randevu aldım ama hocaya göründüğümde kanamam arttı beta hcg hoca 5 bile çıkmaz dedi 67 çıktı bügünde test yaptırdı 177 çıktı ama doktor halen teşhis koyamadı git salı bi daha gel dedi. Bu durumu yaşayan biri varsa nedir bu lütfen yardımcı olun
Merhaba kizlar bugun kan testi yaptim beta hcg degerim 5.75 doktor hanim 4ün üstündeysen hamilesindir dedi. Sonra doktora gittim hamileyim sanirum doktor hanim dedim. Ne var ne yok dedi. Bu degerle karar veremem dedi. Ptesi gunu gel kan testi yapalim bakalim degerlerin dusebilir dedi. Cikarsa zaten hamilesindir dedi adetim geceli 6 gun oldu. Daha cok yeni dedi idrarda zaten cok cok silik cikti sen gebe degilsin dedi adet sokturucu verdi fakat icime kurt dustu hemen gittim kan yaptirdim 5.75 cikti. 2 gun nasil gecicek ya adet olursam birde hevesimi kursagimda birakti doktor hic bisi demedi. Napicam ben kizlar ya
Insallah canim acaba hamilemiyim degerler yukselirmi hic bilmiyorum 5.75 yeterli gelmedi dr a sanirim 6 gunu zaten daha bakalim hayirlisi insallahcanım kesinlikle söktürücü kullanma çok zararlı bırak daha 6 gün geçmiş hemen içilmez öle sökrütücü bekle kendi gelir nasıl olsa vücudunu alıştırma derim ilaçlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?