- 22 Haziran 2014
- 129
- 26
- 38
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım salı beta hcg 242 idi dün 797 çıktı ama keseyi göremediler daha önce 1 kez kimyasal gebelik yaşadım o yüzden evham yapıyorum birde kasıklarımda ağrı var gündüz az akşzm olunca artıyo adetimden 3 gün geçti bu normal mi yaşayanlar aydınlatsın beni lütfennnnn
sen sımdılık beta -hcg degerlerini takip et 8. haftada kesin goruluyo ben ılk tahlıl yaptırdıgımda 4 haftalık cıktı tahlılde dr net gormek icin 8. haftalık ken gel dedi
sabredebildikten sonra en güzeli canımKızlar adetten 1gün sonra yani pazartesi beta 102 çıkmıştı bir daha kan tahlili yaptırmadım.
Sat:1haziran suan adetım 6 gün geçti.
Açıkcası stres yapmak istemedim. Kadın doğumdan Pazartesi gününe randevu aldım
Tahlil yaptırmamakla ıyımı yaptım kötümü bilmiyorum ama suan için kafam çok rahat aman yükselcekmi düşcekmi sıkıntısını yaşamadım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sabredebildikten sonra en güzeli canım
stres zaten en zararlı olan
benim de 6 haziran sat dün 98 çıktı sonucun
zaten beklenen adet gününde 100 civarı çıkması bekleniyor
yok canım artık gerek yok2günde bır kan verecekmisin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım artık gerek yok
hamileleiğim kesinleşsin diye tekrar baktırdım yani onu doktor istedi.
bakalım eğer düşüş varsa hamilelik var diyemem dedi
Allah a şükür iyi artmıştı
şimdi haftaya gidicem inşaallah kese için
Kizlar dunde yazmistim. Ya beta 5.75 cikmisti. Adetim geceli 6. Gun fakat idrar testinde negatif gordum bugun. Kanda 5.75 olan beta hcg idrarda cikmazmi acaba yoksa cikmasi icin daha vakit varmi cokmu acele ediyorm. Nolur yardim edin. Bir akil verin.test yapmaktan yoruldum ptesi kan vericem yine beta hcg yukselmis mi diye Allahim yardim et..
Kizlar dunde yazmistim. Ya beta 5.75 cikmisti. Adetim geceli 6. Gun fakat idrar testinde negatif gordum bugun. Kanda 5.75 olan beta hcg idrarda cikmazmi acaba yoksa cikmasi icin daha vakit varmi cokmu acele ediyorm. Nolur yardim edin. Bir akil verin.test yapmaktan yoruldum ptesi kan vericem yine beta hcg yukselmis mi diye Allahim yardim et..
çıkmaz canım idrar testlerinde yazıyor en az 20 olması gerek idrarda diye.
kanda 20 den yüksek olacak ki idrara da ancak 20 geçsin onda da çok silik çıkıyor.
benim çok silik çıktı zor görünüyordu yarım saat içinde baya belirginleşti ama.
aynı gün kanda baktırdım 25,12 ydi
kanda 25 değerle demek ki idrarda silik de olsa görünüyor
6 gün geçmesine göre aslında çok düşük değerin canım belki bir ihtimal geç yumurtlama olmuştur ya da olmasın inşaallah ama kimyasal gebelik yaşadın,yani hamile kaldın degerin biraz arttı ama birkaç gün içinde tutunamayıp tekrar değerin düşmeye başladı.
böyle de olabilir.
kan testini tekrarlattığında eğer yükseliyorsa zaten yeni başlamış bir gebeliktir.
daha düşükse de bilirsin ki artık gebelik yoktur canım.
canım hcg 1500 lerde olunca ancak vajinal ultrasonla görülür kese
6000 lerde olunca da karından yapılan ultrasonla ancak görülür
değerlerin çok iyi maşallah kendini hiç üzme
2 ya da 3 gün sonra bence vajinal yani alttan ultrasonla görülür.
alttan istemem dersen 1 hafta kadar bekle karından görülmesi için
bu kadar küçükken kasık ve bel ağrısı normal mi?çarşamba doktora gidicem ama stresten saatler günler geçnmek bilmiyo heran kanama olacak diye çok korkuyorum ilk ayda normal mi ağrı lütfen cevap
kızlar mrb geçen akşam midem bulanıyor die acile gitmiştim adetime 10 gün var doktor yinede bhcg ye bakalım dedi ve beta hcg 2 çıktı sizce hamilelik olabilir mi adetime 10 gün var
Śu an icin normal gorunuyor degerlerin yükselişi hayirli olsun insallah Allah sag salim kucagina almayi nasip etsinKızlar benim de SAT 9 haziran adetten 6 gün önce yaptırdım yani 1 temmuzda 16 çıktı, 3 temmuzda 75 çıktı, 5 temmuz yani bugün 152 çıktı sizce yükselme normal mi?? doktora dün gittim yarın 150 çıkarsa bi daha tekrar etmene gerek yok dedi ama yine de benim içim rahat deil bişey olacak diye(( tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilirler mi???
Kızlar benim de SAT 9 haziran adetten 6 gün önce yaptırdım yani 1 temmuzda 16 çıktı, 3 temmuzda 75 çıktı, 5 temmuz yani bugün 152 çıktı sizce yükselme normal mi?? doktora dün gittim yarın 150 çıkarsa bi daha tekrar etmene gerek yok dedi ama yine de benim içim rahat deil bişey olacak diye(( tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilirler mi???
Maşallah canım hayırlı olsun, ikiye katlamış çok şükür, sıra kalp atışlarını duymakta artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?