- 9 Ocak 2014
- 52
- 67
- 28
- 35
Śu an icin normal gorunuyor degerlerin yükselişi hayirli olsun insallah Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
bu kadar küçükken kasık ve bel ağrısı normal mi?çarşamba doktora gidicem ama stresten saatler günler geçnmek bilmiyo heran kanama olacak diye çok korkuyorum ilk ayda normal mi ağrı lütfen cevap
canım karşıdan senin durumunu kimse söyleyemez tabi ama tek şikayetin kasık ve bel ağrısıysa normal ,
çünkü nette izlediğim bir videoda doktor;
adetin geçtiği ilk zamanlarda aynen adet olacakmış gibi ağrılarve birden kan boşalacakmış gibi bir his gayet normaldir diyordu.
çok şiddetliyse bilemem tabi ,ama benim de var özellikle biraz fazla aynı pozisyonda oturunca bel ağrım oluyor.
benim kimyasal gebeliğimde hiç bir ağrım olmadan kanamam başlamıştı,yani ben bu şiddetli olmayan ağrıları hamileliğe yoruyorum.
inşallah senin de sağlıklı şekilde devam ediyordur gebeliğin.
taze gebişsin sen o zaman :) allah tamamına erdirsin canımm
Canım ne yaptın tekrar test yaptırdınmı inşallah mutlu haberini bekliyorum :)
kızlar dün sol kasığım ağrıyordu adete 10 gün kala da kanda 2 çıkmıştı demiştim bugün affedersiniz tuvalette bir damla bile olmayacak kadar kahverengi leke geldi kasıklarımda ağrı var ama çok hafif adete 6 gün var sizce nedir hamilelik olabilir mi yerleşme kanaması felan yani yerleşme kanaması olmadan önce sol yumurtalıkta ağrı olur mu tek taraflı yoksa ikisinde de mi olması lazım bide kan testi yapsam belli olur mu?
canım benim adetine 6 gün var daha, belli geç döllenme olmuştur o yüzden biraz daha sabret derim, netlik kazansın
kan tahlili verdim canım bakalım hayırlısı idrar da negatif çok heyecanlıyım ya inş. vardır
yok canım artık gerek yok
hamileleiğim kesinleşsin diye tekrar baktırdım yani onu doktor istedi.
bakalım eğer düşüş varsa hamilelik var diyemem dedi
Allah a şükür iyi artmıştı
şimdi haftaya gidicem inşaallah kese için
Canim ne cikti sonucun benimde belirtilerim vardi gec dollenme olma olasiligi var idrar testi negatif. Insallah hepimizin yuzu guler
canım negatif çıktı sonuç 0.1 görünceçok üzüldüm ama yapacak bişey yok ALLAHIM ol derse olur inş.
Hadi ya rabbimden hayirlisi bu ay insallah kismet olur cnm bnm. Belirtilerin benimkine benziyodu benimde gunum gecti gideyim ona gore oruca devam edip etmiycegime karar veriyim diyodum ama kararsizim
Senin belirtilerin neydi ?
Âminnnn, sanada çoook geçmiş olsun ve evladını sıkıntısız kollarınada almayı Rabbim nasip etsin... Ömürlü hayırlı evlat nasip etsin hepimize :)
Beta hcg : 5.79 sizce hamilemiyim
dün beta hcg 17 bugün 30 çıktı çok heyecanlıyım hayırlısı
düzensia benim öylesine baktırmıştım bugün tekrar baktırdım 429 çıktı bakalım artıkson adet tarihinden kaç gün sonra yaptırdın testlerini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?