Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Śu an icin normal gorunuyor degerlerin yükselişi hayirli olsun insallah Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin

Tşkr ederim canım :)) inş. hep böyle devam eder de bi sorun çıkmadan keseyi görür ve kalp atışlarını da duyarız.. kalp atışlarını duyana kadar içim rahat etmeyecek biliyorm :18:

Malesef Kimyasal gebelik Anlamıyorum ben neden oluyor böyle benim ailemi bırak sülalemde ne düşük ne kimyasal gebelik yaşayan var

Nasip böyleymiş Mutluluğumuz başka aylara *

bu kadar küçükken kasık ve bel ağrısı normal mi?çarşamba doktora gidicem ama stresten saatler günler geçnmek bilmiyo heran kanama olacak diye çok korkuyorum ilk ayda normal mi ağrı lütfen cevap

Bende de var o ağrılar ama çok şiddetli değil
Mümkün olduğunca uzanıp dinlenmeye çalışıyorum

Canım ne yaptın tekrar test yaptırdınmı inşallah mutlu haberini bekliyorum :)

valla canım yaptırmadım günümü bekliyorum eşim yaptıralım dedi de ben sonuç negatif çıkarsa hastanelerde daha kötü olurum die yaptırmadım inş. veririm mutlu haberimi canım ama dün sol kasığım ağrıdı batma değil de bu sefer ağrıdığını hissettim

kızlar dün sol kasığım ağrıyordu adete 10 gün kala da kanda 2 çıkmıştı demiştim bugün affedersiniz tuvalette bir damla bile olmayacak kadar kahverengi leke geldi kasıklarımda ağrı var ama çok hafif adete 6 gün var sizce nedir hamilelik olabilir mi yerleşme kanaması felan yani yerleşme kanaması olmadan önce sol yumurtalıkta ağrı olur mu tek taraflı yoksa ikisinde de mi olması lazım bide kan testi yapsam belli olur mu?

canım benim adetine 6 gün var daha, belli geç döllenme olmuştur o yüzden biraz daha sabret derim, netlik kazansın

Bugün keseyi gördük tatlım değerim 1 haftada 102den 2909 e çıkmış dolayısla karından ultrasonla göründü minik inşallah en kısa zamanda sende görürsün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım negatif çıktı sonuç 0.1 görünceçok üzüldüm ama yapacak bişey yok ALLAHIM ol derse olur inş.

Hadi ya rabbimden hayirlisi bu ay insallah kismet olur cnm bnm. Belirtilerin benimkine benziyodu benimde gunum gecti gideyim ona gore oruca devam edip etmiycegime karar veriyim diyodum ama kararsizim

Senin belirtilerin neydi ?

Hadi ya rabbimden hayirlisi bu ay insallah kismet olur cnm bnm. Belirtilerin benimkine benziyodu benimde gunum gecti gideyim ona gore oruca devam edip etmiycegime karar veriyim diyodum ama kararsizim

Senin belirtilerin neydi ?

canım benim sol kasığımda batma oluyordu daha sonra sol kasığım ağalette kahverengi bir damla geldi sadece başkada gelmedi canım belirti denecek şekilde adet sancısına benzer değildi göğüslerimde çok hassas değildi canım ama benim günüm geçmedi adetime 6 gün vardı kan testi yaptırdığımda o kaheverngi lekeyi yerleşme kanamasıdır sanıp bir gün sonra gidip kanda baktırdım ama 0.1 çıktı inş. sen hamilesindr tatlım

Âminnnn, sanada çoook geçmiş olsun ve evladını sıkıntısız kollarınada almayı Rabbim nasip etsin... Ömürlü hayırlı evlat nasip etsin hepimize :)

Çoookkkk teşekkür ederim canım..Bu zorluklar geçicek ve herkesin dediği gibi hiç yaşamamış gibi olacağız inşallah...Hepimize Sağlıklı ve Hayırlı Evlat nasip etsin Rabbim....

benim yaklasık 9-10 gün var dün idrar testinde silik çıkınca kan testi de yaptırdım 3.5 çıktı. acaba yükselir mi sonradan?
Daha öncekiler hep 0.1 çıkıyordu.

mrb arkadaşlar bilginize ihtiyacım var eşimle yeni çocuk yapmaya karar verdik adetime daha 10 gün var merak ettim kan tahlili yaptırdm negatif çııktı erken mi davrandım? bide korunmayı bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kalabilirim 1,5 yıllık evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…