düzensia benim öylesine baktırmıştım bugün tekrar baktırdım 429 çıktı bakalım artık
benimde düzensiz . En son 22 haziranda oldum. 3 idrar testi de silik çıkınca kana da baktırdım 3.5 çıktı.bir kaç gün bekleyip göreyim diyorum ama sabredemiyorum. Yoksa yok desinler de heveslenmesem
korkmana gerek yok şu hamilelik fikrini at aklında düzensizliklerin ondan kaynaklanıyor olabilir git eczaneden bir gebelik testi al bak sadece kafandan fikri atmana yardım eder diye olacağından değilmrb ilk önce hepinizden özür dilerim.ben böyle bir insan değilim ama bir hata yaptım kendime göre bir hata ve çok pişman ve psikolojisi bitmiş durumdayım.sizlere bunu sormak belki yanlış ama sizler bilgilisinizdir lütfen yardımcı olunben erkek arkadaşımla ilişkiye falan girmedim.zaten ikimizde giyinik bir şekildeydik.benle hiç bir teması olmadı.o kendi kendine el yoluyla yanımda boşaldı.o sırada saçıma nasıl olduysa çok az sperm sıçramış.zaten giyiniktim tamamen.bende saçımdaki yapışıklığı fark ettim dokundum.sonra aradan 30 -35 dk geçti ben eve geldim.tabi üstümü vs değiştim elim etrafta bi sürü yere değmiştir.sonra wc ye girdim akıntımı kontrol etmek için vajinama dokundum.tabi parmağımı sokmadım.bu olaydan sonra çok korktum ya elimde sperm kaldıysa dokununca bişi olursa diye.bu durumdan sonra 2 kere 5 gün süre normal regl yaşadım.regl bitti idrar testi yaptım.tam unutmuştumki 2 gündür bazen kahve bazen vişne çürüğü gibi lekelenme tarzında bişi yaşıyorum ped koymayı gerektırmiyck bişi.yani bu lekelenme vajina içinde kalıyor dışa çıkmıyor.ama 3.reglimi olmama daha 10 gün var.ve hayatımda ilk kez böyle bişi yaşıyorum.ara kanama gibi bişi sanrıım.ve ben bu ay diş şişmesi yaşadım antibiyotik kullandım ve şu an su çiçeği çıkardım.yani bi sürü şey bir araya geldi.sizce bu durumda hamilelik olurmu bu kadar kolaymı sperm böyle elde falan yarım saat kalırmı.yani ilk kez böyle bişi oldu zaten bana göre bişi değil bişi yaşamadığım halde çok korktum.lütfen bana yardımcı olun yani hamileik mümkünmü.ara kanama gibi olan bu durum stres yada ilaçtan olabilirmi.
korkmana gerek yok şu hamilelik fikrini at aklında düzensizliklerin ondan kaynaklanıyor olabilir git eczaneden bir gebelik testi al bak sadece kafandan fikri atmana yardım eder diye olacağından değil
sağlıklı bir gebelikte 48 saatte 2 katına çıkıyormuş ama silik çıkması enteresan çünkü en az 20 olduğu zaman idrara çıkıyor diye biliyorum testin üzerinde kullanım kul yazıyor
cnm herkesin yaşam tarzı kimseyi ilgilendirmez gebelik ihtimalin yok rahat olilk reglden sonra yaptım negafit çıktı güvenebilirmiyim.yani hiç bir temasım ilşkim yada yakınlığım olmadı olan tek olay bu.ama galiba çok korktuğum için inanamıyorum.herkes mümkün değil diyor ama sizlerde belki yardımcı olursunuz dedim.çok özür dilerim lütfen yanlış anlamayın öle bir tip değilim ben
cnm herkesin yaşam tarzı kimseyi ilgilendirmez gebelik ihtimalin yok rahat ol
canım sen sat dan ne kadar sonra yaptırdın testini?
Baktım imzanda hamilesin yazıyor tebrikler:)
selam kızlar yarın doktor kontrolüne gidicem ama aşırı stresliyim 1 hafta önceki değerim 797 idi ama ara ara kasık ağrılarım oluyor adet ağrısı gibi daha önce kimyasal gebelik yaşadım 3 yıllık evliyim bir türlü kısmet olmadı bebek sahibi olmak lütfenn benim için dua edin
tabiki ellerinizi sabun ve su ile yıkarsanız problem kalmazdı antibiyotiktende olabilir kafana gebemiyim diye taktığındanda hormon deng etkilemiş olursuntşk ederim peki bu bahsettiğim iki gündür lekelenme tarzında olan pede yada peçeteye geçmeyen kanama gibi şey acaba antibiyotik vsden olabilimir.Yani acaba ben günümde yine regl olurmuyum bu lekelenmede çok korkuttu beni.Birde size son oalrak sormk istiyorum elimi ıslak mendille silmiş yada yıkamış olsam sabun ve su ile o zaman telaşa gerek kalmazdı kesin ölürmüydü spermler
selam kızlar yarın doktor kontrolüne gidicem ama aşırı stresliyim 1 hafta önceki değerim 797 idi ama ara ara kasık ağrılarım oluyor adet ağrısı gibi daha önce kimyasal gebelik yaşadım 3 yıllık evliyim bir türlü kısmet olmadı bebek sahibi olmak lütfenn benim için dua edin
tabiki ellerinizi sabun ve su ile yıkarsanız problem kalmazdı antibiyotiktende olabilir kafana gebemiyim diye taktığındanda hormon deng etkilemiş olursun
kan tahlili ücretleri özel hastanede ne kadar acaba yardımcı olurmusunuz
BEN 40 TL ye yaptırdım canım
Arkadaşlar benim beta 263,4 çıktı.. Ancak dr çok küçük düşük riski taşıyor dedi.. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?