Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar merhaba. Adetim 3 gun gecikti kan tahlili yaptırdım hcg degerim 611 çıktı. Kac haftalktir ve dış gebelik olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba, SAT 05.06.2014 BAT 03.06.2014.
2 ay önce 3 kutu adet düzenleyici DUPHASTON bitirdim.
Adetim 7 gün geciktiği için hamilelik şüphesiyle Beta HCG testi yaptırdım. Öntanı kısmında Z32.0 (Gebelik, henüz doğrulanmamış) yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Hamile değil miyim?

bugün doktora gittik ve keseyi gördük allahın izniyle 5+1 gün dedi doktor çok mutluyum allahım isteyen herkese versin inşallah kasık ağrıları normal aşırı olmadıkça sorun yok dedi haftaya kalk atışlarına bakıcakk 3 yıl bekledim rabbime şükürler olsun darısı isteyen herkesin başına

çok sevindim hayırlı olsun

Hayırlı Olsunnn....Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah......

ön tanı normal ama test sonucunuz nedir

benimde bugün tam adet günüm beta hcg 268 çıktı doktor adet geçmesinden önce olmasına ragmen ii bi deger dedi:)

3 gün önce yaptırdığımda beta hcg 1.9 çıkmıştı.Bugün yaptırdığımda değerim 26.83 çıktı.Adetlerim düzensizdir sanırım bu aralar adet olmam gerekiyordu :)

3 gün önce yaptırdığımda beta hcg 1.9 çıkmıştı.Bugün yaptırdığımda değerim 26.83 çıktı.Adetlerim düzensizdir sanırım bu aralar adet olmam gerekiyordu :)

Hamile olabilirsin yeni bir gebelik

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar merhaba. Adetim 3 gun gecikti kan tahlili yaptırdım hcg degerim 611 çıktı. Kac haftalktir ve dış gebelik olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim

Güzel bir sayı hamilesin inş

kızlar merhaba.... dün yani adetimin gecikmesinin 4. gününde kan verdim sonuç 155,1 normal mi sizce ??? (içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin nolur)

Geç döllenme olabilir test iki ye katlarsa hamilesin şuanda hamilesin

Arkadaşlar benim beta 263,4 çıktı.. Ancak dr çok küçük düşük riski taşıyor dedi.. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.((

Sevin bol bol dua et inş tutar dinlen bol bol

Tebrik ederim inş Rabbim kucağına Almayı da nasip eder beklemek çok zor hamilelerin duaları hemen kabul olurmuş bol bol dua et herkes için

canım testi tekrarladım çok şükür 2 gün sonra değer 400 küsüre çıktı

Tbrker ne güzel içini ferah tut ben adetten iki hafta sonra gittim hiç test yapmadan sadece idrarda pozitif çıkmıştı hem keseyi hemde bebeyi gördüm kalp atışını da dinledim ikinci bebeyim ilk çok zor hamile kaldım bu şans kendiliğinden geldi o yüzden test için acele etmeyin Allah herkese nasip etsin

Evet canım,bu değere göre biraz geç döllenmeyle hamileyim ama pazartesi tekrar kan verip artışına bakacağız.

Herşey güzel olur inş ilkler hep heyecanlı olur erken test yapmanın dezavantajı ama sonrası büyük bir mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…