değerin kaç haftaya göre sat nedir 797 çok güzel ükselmiş bence kimyasal değildir 2 gün sonra baktırsaydın 2 katına çıkmışsa problem yoktur hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin benimkide 429 çıktı dün bakalımne olacak
çok sevindim hayırlı olsunbugün doktora gittik ve keseyi gördük allahın izniyle 5+1 gün dedi doktor çok mutluyum allahım isteyen herkese versin inşallah kasık ağrıları normal aşırı olmadıkça sorun yok dedi haftaya kalk atışlarına bakıcakk 3 yıl bekledim rabbime şükürler olsun darısı isteyen herkesin başına
çok sevindim hayırlı olsun
bugün doktora gittik ve keseyi gördük allahın izniyle 5+1 gün dedi doktor çok mutluyum allahım isteyen herkese versin inşallah kasık ağrıları normal aşırı olmadıkça sorun yok dedi haftaya kalk atışlarına bakıcakk 3 yıl bekledim rabbime şükürler olsun darısı isteyen herkesin başına
cumartesi gidicem dr bakalım haber veririmsağol canım senin sonuç ne oldu peki? inşallah senin de istediğin gibi olur
arkadaşlar merhaba, sat 05.06.2014 bat 03.06.2014.
2 ay önce 3 kutu adet düzenleyici duphaston bitirdim.
Adetim 7 gün geciktiği için hamilelik şüphesiyle beta hcg testi yaptırdım. öntanı kısmında z32.0 (gebelik, henüz doğrulanmamış) yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Hamile değil miyim?
doktora görünmeden sadece test mümkün dimi 1-2 saatte alnıyormu acaba sonucu
3 gün önce yaptırdığımda beta hcg 1.9 çıkmıştı.Bugün yaptırdığımda değerim 26.83 çıktı.Adetlerim düzensizdir sanırım bu aralar adet olmam gerekiyordu :)
Arkadaşlar merhaba. Adetim 3 gun gecikti kan tahlili yaptırdım hcg degerim 611 çıktı. Kac haftalktir ve dış gebelik olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim
kızlar merhaba.... dün yani adetimin gecikmesinin 4. gününde kan verdim sonuç 155,1 normal mi sizce ??? (içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin nolur)
Hamile olabilirsin yeni bir gebelik
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geç döllenme olabilir test iki ye katlarsa hamilesin şuanda hamilesin
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar benim beta 263,4 çıktı.. Ancak dr çok küçük düşük riski taşıyor dedi.. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.((
bugün doktora gittik ve keseyi gördük allahın izniyle 5+1 gün dedi doktor çok mutluyum allahım isteyen herkese versin inşallah kasık ağrıları normal aşırı olmadıkça sorun yok dedi haftaya kalk atışlarına bakıcakk 3 yıl bekledim rabbime şükürler olsun darısı isteyen herkesin başına
canım testi tekrarladım çok şükür 2 gün sonra değer 400 küsüre çıktı
Evet canım,bu değere göre biraz geç döllenmeyle hamileyim ama pazartesi tekrar kan verip artışına bakacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?