burda biyerde forumda bulmuştum ama şimdi bulamadım istersen beta-hcg değerleri diye bir bak.Hangi hafta kaçla kaç arası olması lazım yazıyodu. Bulursan burda da paylaşırsan süper olur hatta ben bulursam yazıcam.Selam kızlar bende dün beta hcg baktırdım. sonucum 1540 çıktı nasıl sizce reglim geçeli neredeyse 10 gün olacak
burda biyerde forumda bulmuştum ama şimdi bulamadım istersen beta-hcg değerleri diye bir bak.Hangi hafta kaçla kaç arası olması lazım yazıyodu. Bulursan burda da paylaşırsan süper olur hatta ben bulursam yazıcam.
adet gunlerımız yakın bırbırıne bnm sat 10 ekım 24unde yumurtlamam oldu ıkı gun once kan degerım 210.8 cıktı doktor daha cok cok kucuk bakamayız goremeyız on gun sonra gel ıc gebelık dıs gebelık olup olmadıgına bakalım dedı ınsallah normal bı gebelıktır deger ıcın dusuk ya yuksek bırsey demedıler cnmMerhabalar;
Dün beta hcg testimde sonuç 49,20 çıktı. Sat 8 ekim. 30-31 günde bir adet oluyorum. Yani 24-27 si gibi yumurtlama dönemim. Doktora gittim bugün. Testi bir kaç kez tekrarlamalıyız dedi. Ne gebesin ne de gebe değilsin demedi. Yorum yapabilecek olanlar varsa çok sevinirim.
adet gunlerımız yakın bırbırıne bnm sat 10 ekım 24unde yumurtlamam oldu ıkı gun once kan degerım 210.8 cıktı doktor daha cok cok kucuk bakamayız goremeyız on gun sonra gel ıc gebelık dıs gebelık olup olmadıgına bakalım dedı ınsallah normal bı gebelıktır deger ıcın dusuk ya yuksek bırsey demedıler cnm
Tekrar kan testi yaptım 16.86 değer. Artış azmış. Pazartesi tekrar artış var mı bakılacak. Umarım boş gebelik ya da dış gebelik değildir. Bu durumu yaşayanlar var mı?Merhaba,
yumurta çatlatma iğnesi oldum. Ve iğne olduktan sonraki 12. Günde kan testi yaptım değer 8,9 du. 14.gün adet olmam gerekiyordu olmadım. Adet belirtileri yaşamama rağmen. Şuan 19. Gündeyim öğlen gibi koyu kahve akıntım oldu. İdrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Hamile olabilir miyim?
Merhaba Arkadaşlar;
Bugün sabah şüphelerim üzerine kan testi yaptırdım beta-hcg değeri 3,90 çıktı.5 in altında olduğu için hamile değilim sanırım.ama içimde bir şüphe ile yaptırdım testi zaten yani daha regl ortalama 10 gün var ama göğüslerim ağrımaya başladı kasıklarıma da ara ara ağrı giriyor ve inanılmaz bir tatlı yeme isteği.biliyorum bunlar regl döneminde yaşanan belirtiler ama ben regl da bile ağrı çekmem o yüzden hiç günümü bilmezdim çok hafif olmadan 1 gün önce belim ağrır o zmn regl olacağımı anlarım.Şimdi aslında benim size danışmak istediğim 1 hafta sonra tekrar test yaptırsam mı?bu değer artabilir mi?
çünkü içimde anlam veremediğim bir his hamile olduğumu söylüyor...offff bilemedim kafam karışık
canım 136 6 hafta için düşük i eğer değil mi? ama kişiden kişiydede faredebiliomus korkup endişeyede kapılma herkesin yapısı faarklı benim dün 173.26 idi bebek 4 haftalık şuanBasın sağolsun canım çok üzüldüm neden kaybettin anormal giden şey neydi ? Benim değerimde 136 doktor 6 haftalik olduğunu söyledi ama bende çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?