Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım 136 6 hafta için düşük i eğer değil mi? ama kişiden kişiydede faredebiliomus korkup endişeyede kapılma herkesin yapısı faarklı benim dün 173.26 idi bebek 4 haftalık şuan
Aslında doktor normal dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi ama genede korkuyorum 10 gün sonra tekrar çağırdı inş. O zamana kadar bi sorun olmaz

Selam canım bebeğinin 4 haftalık olduğunu görünce yazmak istedim ben çok yeniyim burada. Dün öğrendim kan testiyle ve sizlere sormak istedim. Sat 14 Ekim bat 11 kasım dı aylardır düzenli bir şekilde 28 günde olurdum. Dün yani 14 Kasım'da 615 çıkması normal mi çok korkuyorum kötü giden bişeyler var diye. Herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah bebeğini

Merhaba Miray,

Ben de aynı durumdayım aslında. Gecikmemin 4. gününde 49,21 çıktı. 2 gün sonra 124,60. Artış en az 2 kat olması gerek dedi doktorum. Benimki 2,5 kat artmış. İçime biraz su serpildi fakat yine de yükselip sonra düşen de var. Sanırım bir kez daha yapmak gerek. Salı günü tekrar yapıcam. Umarım seninki de yükselir. Bazen geç döllenme olabiliyor biliyorsun. Allah gönlüne göre versin herkesin.

Bu arada yaptırmak için 2 gün bekle bence. 2 kat artış görmezsen moralin bozulmasın. Biliyorsun 2 günde bir 2 kat yükseliyor değerler...

Kızlar benim sonucuma da bir bakın lütfen. Sat 16 Ekim dün yani regl günümde kan testimde Beta Bcg 150 cıktı. Pazartesi günü tekrar kan vericem değer yükselmiş mi diye. Sizce normal mi değerim tecrübeli hamişler ???

Benim 4 ün geciktiği halde 49,21 di. Bu sanırım ne zaman döllenme olduğu ile ilgili. Benimki geç döllenme gibi görünüyor. Şu anki değerim 124,6. Yani sorun yok gibi. Umarım değerin 2 kat artış gösterir ve çok sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin. Bu dönemi atlatmak kolay olmuyor, endişeli oluyor insan. Ya şöyleyse ya böyleyse derken, forumdan foruma gezerken ne kadar az uyuduğumu farkettim. Bu bebek için iyi bir şey değil. Bazen oluruna bırakmak gerekiyor birşeyleri.

Sorun olmamasına çok sevindim gözün aydın inşallah sizde çok sorunsuz ve rahat bir hamilelik geçirirsiniz. Evet çok Haklısınız tedirgin olmamak elde değil zamanda gecmek bilmiyor. doktorunuz sorun yok diyorsa Öyledir değerleriniz artmış ne güzel inşallah bende pazartesi günü 2 katı bir sonuç alırım

Basın sağolsun canım çok üzüldüm neden kaybettin anormal giden şey neydi ? Benim değerimde 136 doktor 6 haftalik olduğunu söyledi ama bende çok korkuyorum
Sagol canim bilmiyorum ama degerim git gite dustu sonrada iste maglum dusuk oldu yani en azindan adet iki uc gun gectikten sonra degerin 100 200 den daha fazla olmasini istiyo doktorlar

vallahi saatler geçmek bilmiyor yarın bir daha yaptırıp doktora öğle gitmek istiyorum dış gebelikten çok korkuyorum insallah değerim artar

Sagol canim bilmiyorum ama degerim git gite dustu sonrada iste maglum dusuk oldu yani en azindan adet iki uc gun gectikten sonra degerin 100 200 den daha fazla olmasini istiyo doktorlar
Anladım canım ama benim doktorum değerler normal dedi galiba hamile kaldigim gun 17.10.2014 (adetim in 15. Günü ama degerim perşembe günü yaptırdığım sonuçta 136 idi tekrar kan testi yaptırsam mi acaba

merhaba ben aranıza yeni katıldım. perşembe günü bronşit şüphesiyle dr ye gittim.antibiyotik vermeden önce beta hcg istedi ve 81,74 çıktı.adetime 9 gün vardı o zaman. dün tekrar baktırdım 105,31 çıktı ve adetime 7 gün vardı. sizce normal mi?

Canım 1.degerin geyet guzel ama 2.degerin biraz düşük sanırım çünki 48 saat te 2 katına çıkması lazım degerin tabi sen moralini bozma ama en yakın zamanda bi kadın doğuma görün

Canım 1.degerin geyet guzel ama 2.degerin biraz düşük sanırım çünki 48 saat te 2 katına çıkması lazım degerin tabi sen moralini bozma ama en yakın zamanda bi kadın doğuma görün

Bence de bozma moralini. Bence bir kez daha yaptır 2 gün bekleyip. Sonradan değeri birden artan arkadaşlar var. İnşallah normal bir gebeliktir. Ben de çok tedirginim. Salı günü tekrarlayacağım testi. 500 - 600 arası olması gerekiyor değerlerimin. Çok korkuyorum ben de.

Korkma canım dua et bence

Evet dua etmekten başka bir çare yok zaten. Allah hayırlısını versin hepimize...

artmama nedeni ne olabilir? şimdide kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor belimde çok ağrıyor ve sık sık tuvalete çıkıyorum.tam 48 saat olmadan baktırdığım için böyle çıkmış olabilir mi? sabah doktoruma gideceğim bakalım hayırlısı...

Evet olabilir kasık ağrısı ve bel ağrısı bende de var. Normal ağrılar bunlar . Umarım değerlerimiz artar. Ben de Salı günü yaptırıcam test. Haber ver bana yarın sonucunu lütfen merak ederim. Senin için dua edicem.

teşekkür edrim şimdi pembe akıntıyla karışık kan geldi galiba neden olabilir tam eminde değilim

düşük yapıcaksın dedi dr akşam hafiften başlamıştı kanamam şimdide hafif hafif geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…