Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

düşük yapıcaksın dedi dr akşam hafiften başlamıştı kanamam şimdide hafif hafif geliyor

Çok üzüldüm gerçekten ama moralini hiç bozma. Çok insan tanıyorum arka arkaya düşükler yapıp şu an kucaklarında bebekleriyle olan.

düşük yapıcaksın dedi dr akşam hafiften başlamıştı kanamam şimdide hafif hafif geliyor
Canım yazdıklarını gördüm sana destek olmak istedim.Ben son 1 yıl içinde 1 kimyasal, bi dış gebelik geçirdim.Çok zor günlerdi rabbim yaşatmasın kimeye..Şimdi tekrar hamileyim keseyi gördük çok şükür kalp atışlarını bekliyoruz.Sanırım senin de kimyasal olmuş üzülme iyi düşün en azından kürtaja gerek kalmadan adetle atıcaksın tekrar korunma sürecine girmene gerek kalmayacak .Allah bidaha verir inşallah iyi yönlerini düşün

teşekkür ederim evet biyokimyasal gebelikmiş dr kromozamlarda bir sorun olabilir dedi napalım hayırlısı bundan sonra inşallah daha güzel olur desteğin için teşekkür ederim...

teşekkür ederim evet biyokimyasal gebelikmiş dr kromozamlarda bir sorun olabilir dedi napalım hayırlısı bundan sonra inşallah daha güzel olur desteğin için teşekkür ederim...
Benim de ilk gebeliğimdi cnm biyokimyasal.O kadar yıkılmıştım ki dr. karşımda bişey yok normal adet olucaksın dedi.Bu neden olmuş olabilir şundan mı bundan mı diye bikaç soru sorunca .'Bu üstünde konuşmaya bile değemeyecek bi durum' demişti.Bi de kadın doktordu.Allah bilidği gibi yapsın o kadar kanıma dokunmuştu ki bu tavrı ben bayılcak haldeyken üzüntüden...

Arkadaşlar Merhaba ben birsey danisacaktim. Beta hgc 1000 üzeri çıkınca kese görme ihtimalimiz var mı?

merhaba kızlar ben bugün doktora gittim 20 gün geçiktim dokktor rahimde ufak bir lekelenme var dedi ama baya şüphelendi beta hcg istedi negatif çıktı böle olan varmı yardım edin kızlar anlamadım

selam kızlar ben bugün doktora gittim 4+2 haftalık hamileyim kese görünmedi kan tahlili yapıldı değerim 305 sizce normalmi.

Kizlar adetime bir gun var beta 1.20 cikti yukselme olasligi varmi doktr negatf dedi baska bsey demedi

merhabalar yeni üyeyim benimde bu ay 3 gün sürfü adetim 4 gün bitti 3 gün beta hcg 4.64 çıktı ama benim bu ay hiç umudum yoktu,ama sürekli karnım kasıklarım ağrıyor adetime 10 gün kala doktora gittim testim 0.1 çıktı

kizlar dun 58.97 olan degeri, bugun farkli bir merkezde 53,04 cikti.kimyasal gebelik diyebilir miyiz?yarin dun yptirdigim yerde tekrarlayacagim testi

kızlar benim bat dündü ama hala gelen giden yok . dün kist ölçümü için gittiğimde rahimde kalınlaşma var beta testi yapalım dedi 0,13 çıktı . ben çok üzüldüm . ama doktorum senin bat tarihin olabilir ama bugün hamilelik olsa bile 3+0 daha senin döngün kısa . hele bir de geç döllenme varsa deyince yine umutlandım . 10 gün yine olmazsa gel tekrar test ver dedi . acaba mümkün mü böyle birşey ???

Selam kızlar,
Ben dün doktora gittim.Çok şükür doktor keseyi gördü bende gördüm. Hatta bebeğimin eşi (plesantası) da oluşmuş dedi. Sonra ekranı bana çevirdi ben iki ayrı nokta gördüm o sırada bişeyler yaptı makineden diğer nokta görüntüden çıktı bak eşi burda dedi gösterdi.Bende bi nokta daha vardı dedim baktık göremedik.10 gün sonra tekrar gel bakalım muhtemelen bebek çok küçük dedi. Durumu Yorumlayacak olan var mı ?

Olabilir canım o kadar çok mucize oluyor ki

merhaba kızlar beta hcg degerim 203 cıkmıstı doktor iki haftalık dedi doğrumudur ?

selamlar herkese

4 gün önce değerim 124 tü şimdi ise 493. biraz endişelendim ama sizce bu sonuç nasıl?

benim degerimde bugun 68 cikti ilk yaptirdigim merkezde.dun farkli yerde yaptirmistim.dusuk cikmisti.yukselis maalesef cok cok az.saglikli bir gebelik yasamiyorum

merhaba kızlar beta hcg degerim 203 cıkmıstı doktor iki haftalık dedi doğrumudur ?
Canım ben 14 unde test yaptirmistim sonucum 136 idi doktor 4 haftalik demişti seninki de 4 _5 haftalik falan diye düşünüyorum tabi kesin bi cevap değil benim sonuçlarıma göre yorumladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…