düşük yapıcaksın dedi drakşam hafiften başlamıştı kanamam şimdide hafif hafif geliyor
Canım yazdıklarını gördüm sana destek olmak istedim.Ben son 1 yıl içinde 1 kimyasal, bi dış gebelik geçirdim.Çok zor günlerdi rabbim yaşatmasın kimeye..Şimdi tekrar hamileyim keseyi gördük çok şükür kalp atışlarını bekliyoruz.Sanırım senin de kimyasal olmuş üzülme iyi düşün en azından kürtaja gerek kalmadan adetle atıcaksın tekrar korunma sürecine girmene gerek kalmayacak .Allah bidaha verir inşallah iyi yönlerini düşündüşük yapıcaksın dedi drakşam hafiften başlamıştı kanamam şimdide hafif hafif geliyor
teşekkür ederim evet biyokimyasal gebelikmiş dr kromozamlarda bir sorun olabilir dedi napalım hayırlısı bundan sonra inşallah daha güzel olur desteğin için teşekkür ederim...Canım yazdıklarını gördüm sana destek olmak istedim.Ben son 1 yıl içinde 1 kimyasal, bi dış gebelik geçirdim.Çok zor günlerdi rabbim yaşatmasın kimeye..Şimdi tekrar hamileyim keseyi gördük çok şükür kalp atışlarını bekliyoruz.Sanırım senin de kimyasal olmuş üzülme iyi düşün en azından kürtaja gerek kalmadan adetle atıcaksın tekrar korunma sürecine girmene gerek kalmayacak .Allah bidaha verir inşallah iyi yönlerini düşün
Benim de ilk gebeliğimdi cnm biyokimyasal.O kadar yıkılmıştım ki dr. karşımda bişey yok normal adet olucaksın dedi.Bu neden olmuş olabilir şundan mı bundan mı diye bikaç soru sorunca .'Bu üstünde konuşmaya bile değemeyecek bi durum' demişti.Bi de kadın doktordu.Allah bilidği gibi yapsın o kadar kanıma dokunmuştu ki bu tavrı ben bayılcak haldeyken üzüntüden...teşekkür ederim evet biyokimyasal gebelikmiş dr kromozamlarda bir sorun olabilir dedi napalım hayırlısı bundan sonra inşallah daha güzel olur desteğin için teşekkür ederim...
1500 üzerine çıkınca cnmArkadaşlar Merhaba ben birsey danisacaktim. Beta hgc 1000 üzeri çıkınca kese görme ihtimalimiz var mı?
kızlar benim bat dündü ama hala gelen giden yok . dün kist ölçümü için gittiğimde rahimde kalınlaşma var beta testi yapalım dedi 0,13 çıktı . ben çok üzüldüm . ama doktorum senin bat tarihin olabilir ama bugün hamilelik olsa bile 3+0 daha senin döngün kısa . hele bir de geç döllenme varsa deyince yine umutlandım . 10 gün yine olmazsa gel tekrar test ver dedi . acaba mümkün mü böyle birşey ???
Tam olarak değerlerin kaç canımbenim degerimde bugun 68 cikti ilk yaptirdigim merkezde.dun farkli yerde yaptirmistim.dusuk cikmisti.yukselis maalesef cok cok az.saglikli bir gebelik yasamiyorum
Canım sonucun gayet iyi neden endiseleniyorsunselamlar herkese
4 gün önce değerim 124 tü şimdi ise 493. biraz endişelendim ama sizce bu sonuç nasıl?
Canım ben 14 unde test yaptirmistim sonucum 136 idi doktor 4 haftalik demişti seninki de 4 _5 haftalik falan diye düşünüyorum tabi kesin bi cevap değil benim sonuçlarıma göre yorumladımmerhaba kızlar beta hcg degerim 203 cıkmıstı doktor iki haftalık dedi doğrumudur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?