Canım sonucun gayet iyi neden endiseleniyorsun
Canım arada 5 sayı var benim doktorum önemsemiyor o kadar ayrıntıları ama bilmiyorumNe biliyim 4 gün sonra 498 olmalıydı benimki 493 çıktı ya... Bu yüzden endişelendim biraz.
Canım arada 5 sayı var benim doktorum önemsemiyor o kadar ayrıntıları ama bilmiyorum
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumTeşekkür ederim canım beni gerçekten rahatlattın. Aslında sonuçta saat farkı falan var. Mesela 4 gün önce akşam yaptırdığım testi bugün sabah yaptırdım. Ama sanırım başka birinden bunu duymaya ihtiyacım vardı. Yarın doktora gidicem ben de. Umarım her şey yolundadır.
pazar 58,97Tam olarak değerlerin kaç canım
benim de 81,74 ve 105,31 di pazartesi dr ye gittim düşük yapacaksın dedi kimyasal gebelikmiş. ama benimde kanamam başlamadı daha ara ara lekelenmeler oluyor ama drnin dediği gibi yoğun bir kanama başlamadı ben de onu takıyorum kafaya..inşallah senin için hayırlısı olur...pazar 58,97
sali 69,3
[QUOTE="syd-kbk, post: 37855866, member: 636939"
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
benim de 81,74 ve 105,31 di pazartesi dr ye gittim düşük yapacaksın dedi kimyasal gebelikmiş. ama benimde kanamam başlamadı daha ara ara lekelenmeler oluyor ama drnin dediği gibi yoğun bir kanama başlamadı ben de onu takıyorum kafaya..inşallah senin için hayırlısı olur...
Yarın yazarım mutlaka canım. Destek için teşekkürler.
maalesef kanamam başladı ve çok sancım varİnşallah her şey yolunda gider ve doktor yanılır canım.
Yarın yazarım mutlaka canım. Destek için teşekkürler.
Merhaba ;
Bugün doktora gittim ve değer artışımın gayet güzel olduğunu söyledi. Pazartesi günü kese için çağırdı. İnşallah miniğimi görebilirim.
maalesef kanamam başladı ve çok sancım varhayırlısı böyleymiş demek.senin adına sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
sıkma canını canım hayırlısı böyleymiş. kürtaj olsan korunmak zorunda kalırdın şimdi korunmadan hemen hamile kalabilirsinmaalesef kanamam başladı ve çok sancım varhayırlısı böyleymiş demek.senin adına sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Mrb kizlar benim pazartesi degerim 305 carşamba 668 sızce artisi nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?