Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ya kızlar ben çok endişeleniyorum.Bende hamileyim 6+3 günlük doktorum keseyi gördü gayet normal dedi hatta bebeğin eşi plesantası bile oluşmuş dedi ama bebeği göremedik küçük olabilir dedi 10 gün sonra gel dedi 5 gün kaldı gitmeme. Böyle bişey yaşayan var mı ?

canım benim kızımda 6 haftalık küsürattaydı o zaman kalp atışına bakmaya gittiğimizde benim kuzum da görünmüyordu ama bak şimdi kollarımda koca kız oldu 8 aylık oldu yani

Benim adetimin geciktiği 2. günde 1160 çıktı beta testim. Doktor bu değerdeyken keseyi göremedi. 2 gün sonra tekrar çağırdı ve keseyi ancak o zaman görebildi. Normalde 1000 değerlerindeyken kese görülebiliyormuş. Tabii bana bunu söylediğinde korktum bir sıkıntı mı var diye ama çok şükür çarşamba günü ilk ultrason görüntümüzü aldık :)

gunaydin.kafam allak bullak.degerim bugun de 136,6 cikti.dis gebelikten korkuyorum.yarin doktora gidicem.
pazar 58,97
sali 67,59
cuma 136,66

Gebelik son adet tarihine göre hesaplandığı için eğer döllenme geç gerçekleştiyse olabiliyor endişelenme canım... :)Doktorlar bebeği görünce aslında kesin haftasını ölçüp tespit ediyorlar... Senin kan testinde B-HCG kaçtı nezaman yaptırmıştın?

En son geçen cumartesi yaptırdım 1691'di canım.Umarım bebeğim küçüktür ondan görememişizdir.

canım benim kızımda 6 haftalık küsürattaydı o zaman kalp atışına bakmaya gittiğimizde benim kuzum da görünmüyordu ama bak şimdi kollarımda koca kız oldu 8 aylık oldu yani

Ayy nasıl sevindim şimdi. Allah bağışlasın canım benim umarım benimde bebeğim sağlıklı mutlu doğar..

En son geçen cumartesi yaptırdım 1691'di canım.Umarım bebeğim küçüktür ondan görememişizdir.
Normalde 1500 üzeri vajinal ultrasonda 2000-3000 arası olduğunda da normal ultrasonda görünüyor...Ama bak daha önce anne olanların tecrübelerinden 8. haftada da görenler var. Sen sakin ol bebeğinde sana sıkı sıkı tutunur canım

Ayy çok güzel moral verdin canım teşekkür ederim inşallah görürüz artık ufaklığı
Sende mi hamilesin bu arada ne kadarlık ?

Ayy çok güzel moral verdin canım teşekkür ederim inşallah görürüz artık ufaklığı
Sende mi hamilesin bu arada ne kadarlık ?
Benimki yarın belli olucak SAT 1 kasım dün kanda baktırdık 8,62 çıktı yarın tekrar baktırıcaz...Ama çok tuhaftır ben onu içimde hissediyorum...umarım benimledir bebeğim

dun kanda baktırdım 2.39 çıktı ama adetimin tarihni yanlış hesaplamışım 24 kasım değil 26 kasımmış bu tarihe göre daha 5 gunum var sizce bu değer yukselirmi ??

Merhaba Benide yorumlayın ne olur daaha doktora gitmedim p.tesi randevum
Adetim 2 gun gecikti test yaptırdım 92 çıktı -3 gün sonra yani perşembe 295 çıktı karnımda baktı kese göremedi....Çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır. 1 sene bekledik bu bebeği Allahım sağlıklı bir şekilde bana bağışlar inşallah.

Benimki yarın belli olucak SAT 1 kasım dün kanda baktırdık 8,62 çıktı yarın tekrar baktırıcaz...Ama çok tuhaftır ben onu içimde hissediyorum...umarım benimledir bebeğim

Canım naptın seni merak ettim haber ver lütfen umarım bebeğin seninledir ..

Test yaptırdım ama 4,72 ... Değerim düşmüş ama daha reglime 1 hafta var anlamak için çok erken dedi doktor... Umarım bebeğim benimledir beni bırakmasın

Canım ya inşallah kimyasal gebelik falan değildir üzme kendini lütfen .. Benim ilk kimyasal gebelik olmuştu değerim düştüğünü söyleyince doktor evde sacımı başımı yolmuştum nasıl ağladığımı bi ben bilirim ama inşallah Allah o gözyaşlarıma bu meleğimi göndermiştir içimde kalbi atıyordur .. Kısacası belli olmaz bu işler hayırlısı olsun sen üzülme stres yapmamaya çalış inşallah güzel haber alırsın daha regline varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…