Cok sagol. Pazartesi randevum var doktor keseyi görurz demsti. 1500 olurmuki degerm pazartesye kadar
canım benim kızımda 6 haftalık küsürattaydı o zaman kalp atışına bakmaya gittiğimizde benim kuzum da görünmüyordu ama bak şimdi kollarımda koca kız oldu 8 aylık oldu yaniYa kızlar ben çok endişeleniyorum.Bende hamileyim 6+3 günlük doktorum keseyi gördü gayet normal dedi hatta bebeğin eşi plesantası bile oluşmuş dedi ama bebeği göremedik küçük olabilir dedi 10 gün sonra gel dedi 5 gün kaldı gitmeme. Böyle bişey yaşayan var mı ?
canım hoş bir durum değil bu yükselme ama doktorun daha iyisini bilir .gunaydin.kafam allak bullak.degerim bugun de 136,6 cikti.dis gebelikten korkuyorum.yarin doktora gidicem.
pazar 58,97
sali 67,59
cuma 136,66
Gebelik son adet tarihine göre hesaplandığı için eğer döllenme geç gerçekleştiyse olabiliyor endişelenme canım... :)Doktorlar bebeği görünce aslında kesin haftasını ölçüp tespit ediyorlar... Senin kan testinde B-HCG kaçtı nezaman yaptırmıştın?Ya kızlar ben çok endişeleniyorum.Bende hamileyim 6+3 günlük doktorum keseyi gördü gayet normal dedi hatta bebeğin eşi plesantası bile oluşmuş dedi ama bebeği göremedik küçük olabilir dedi 10 gün sonra gel dedi 5 gün kaldı gitmeme. Böyle bişey yaşayan var mı ?
Gebelik son adet tarihine göre hesaplandığı için eğer döllenme geç gerçekleştiyse olabiliyor endişelenme canım... :)Doktorlar bebeği görünce aslında kesin haftasını ölçüp tespit ediyorlar... Senin kan testinde B-HCG kaçtı nezaman yaptırmıştın?
canım benim kızımda 6 haftalık küsürattaydı o zaman kalp atışına bakmaya gittiğimizde benim kuzum da görünmüyordu ama bak şimdi kollarımda koca kız oldu 8 aylık oldu yani
Normalde 1500 üzeri vajinal ultrasonda 2000-3000 arası olduğunda da normal ultrasonda görünüyor...Ama bak daha önce anne olanların tecrübelerinden 8. haftada da görenler var. Sen sakin ol bebeğinde sana sıkı sıkı tutunur canımEn son geçen cumartesi yaptırdım 1691'di canım.Umarım bebeğim küçüktür ondan görememişizdir.
Normalde 1500 üzeri vajinal ultrasonda 2000-3000 arası olduğunda da normal ultrasonda görünüyor...Ama bak daha önce anne olanların tecrübelerinden 8. haftada da görenler var. Sen sakin ol bebeğinde sana sıkı sıkı tutunur canım
Benimki yarın belli olucak SAT 1 kasım dün kanda baktırdık 8,62 çıktı yarın tekrar baktırıcaz...Ama çok tuhaftır ben onu içimde hissediyorum...umarım benimledir bebeğimAyy çok güzel moral verdin canım teşekkür ederim inşallah görürüz artık ufaklığı
Sende mi hamilesin bu arada ne kadarlık ?
Benimki yarın belli olucak SAT 1 kasım dün kanda baktırdık 8,62 çıktı yarın tekrar baktırıcaz...Ama çok tuhaftır ben onu içimde hissediyorum...umarım benimledir bebeğim
Test yaptırdım ama 4,72 ... Değerim düşmüş ama daha reglime 1 hafta var anlamak için çok erken dedi doktor... Umarım bebeğim benimledir beni bırakmasınCanım naptın seni merak ettim haber ver lütfen umarım bebeğin seninledir ..
Test yaptırdım ama 4,72 ... Değerim düşmüş ama daha reglime 1 hafta var anlamak için çok erken dedi doktor... Umarım bebeğim benimledir beni bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?