Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba Kızlar. Eşimi 21.11.2014 tarihinde Ankara Özel Akay Hastanesi'ne götürdüm. Hocamız gerçekten ilgiliydi. Karından ultrason yapıldı. 5+4 günlük hamilesin dedi. Şimdilik küçük olduğu için sadece keseyi görebildi. Haftaya Cuma yeniden gel dedi yani 6+4 günlükken. Kesenin boyu 0.85cm Gebelik rahim içinde.
Eşimi garanti olsun diye aynı gün yani 21.11.2014 de Yenimahalle Devlet Hastanesi'nede götürdüm. Oradaki hocamızda gayet ilgiliydi ve ultrasonla bakıp Akay'daki hoca ile aynı şeyleri söyledi fakat o iki hafta sonra yeniden gel dedi. Ekstradan 7 tüp kan istedi. Özel Akay'da kan istememelerinin sebebi sanırım erken olmasıydı. Kalp atışlarını gördükten sonra bütün tetkikleri isteyeceklerini düşünüyorum. Cuma günü Akay'a gideceğiz. Gelişmeleri paylaşırım.

gecen hafta pazar 58,sali 69 cuma 136 bhcglerim

dun doktora gittim.kendimi hazirladigim gibi maalesef dusuk yapacagim.tutunamamis rahim agzina dogru akan parcayi gosterdi doktorum ultrasonda.2-3 gune regl le atacakmisim.nasipten otesi yok maalesef.2 senedir bebek hasretiyle yanip tutusuyorum.pkoluyum ama tedavilere hep cevap veren yumoslarim oldu.ilk kez gebe kaldim o da olmadi.isyan etmiyorum.biliyorumki birgun o duyguyu tatmak bize de nasip olacak

kızlar bende dün dayanamadım gittim doktora bebişimi gösterdi ultrason görüntüsü bile aldık. Kalbide atıyo ama henüz dinleyemeyiz dedi. Ayrıca ben 6+6 günlükken oda 6+2 günlükmüş

kızlar bende dün dayanamadım gittim doktora bebişimi gösterdi ultrason görüntüsü bile aldık. Kalbide atıyo ama henüz dinleyemeyiz dedi. Ayrıca ben 6+6 günlükken oda 6+2 günlükmüş
Çok sevindim Çağla'cım darısı tüm isteyenlerin başına :) Ben hala bekliyorum çok fena sırtım belim ve kasık ağrım var...Benim normalde sadece adetten 1 gün önce böyle olur hemen anlarım yrn hastalanıcam diye...Bu ay neden böyle oldu anlayamadım...sanki çok ağır iş yapmışım gibi

Kızlar benim 2 gün önceki değerim 104,19 çıkmıştı 2 gün sonra yani bugun testi farklı bi klinikte tekrarladım değerim 267,69 çıktı bu değer normal mi birde şimdi bu değere göre benim minik gerçekten çok minik daha dimi ) kaç hastalıktır ki daha doktora gitmedim de ..

Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla devam eder.. Senin durumunda inan hep aklımda galiba reglle birlikte atılacak. umarım öyle olmaz kendini sıcak tut ağrıların için belki faydası olur

Evet canım epey minik gibi inşallah sonuna kadar güzelce devam eder hamileliğin

Kizlar selam,
Nolur bir akil verin. Bugun bende hem idrarda hem de kanda hamile oldugumu ogrendim :)
Son adet tarihin 22-Ekim-2014. Beta HCG 292 cikti. Normal mi sizce? Doktor sonucu gormedi, hem alttan hemde karindan ultrasonla bakti. Rahim hamileikte oldugu gibi kalinlasmis dedi. Beta HCG sonucuna gore keseyi gorecegimi tarihi soyleyecegim dedi.
Sizce 292 normal midir? Sizin kac cikmisti?

Kizlar bisi sorucam size 17 kasim hcg 0.100 cikti. Bgn yaptirdim 1.32 cikti. Son reglm 4 kasimdi. Suan reglime 7 8 gun var tahminen. Hamile olabilir miyim fikirlerinize ihtiyacim var. (Intrrnette bu hafta gebeligin 3. Haftasi yaziyor tarihlerimi girdigim zaman)

canım Beta HCG kişiden kişiye değişio. geç döllendiyse düşük gözükebilir. benim sat 18 ekim ben 17 ekimde yaptırdım 305 çıkmıştı. bugünde keseyi gördük. bence telaşlanma herkesin değeri birbirinden farklı.

Selamlar;

Ben de 49,21 ile başladım ve şu an 3016 değerim. Doktor keseyi gördü fakat bebeği henüz göremedi. Geç yumurtlamış olman mümkün dedi. Çünkü geçen hafta başka bir doktor bakmıştı ve kese bile yoktu. Haftaya tekrar çağırdı. Her şey normal ise bebeği görebiliriz dedi. Hepimiz için hayırlısı.

Merhaca canım benim en son adet tarihim 7 Ekimdi.Kan testi için gittiğimde sanırım 5 gün geçmişti reglimi ve sonuç 1540 çıkmıştı.Herkese göre değişebilir umarım bebeğin seninledir.

Merhaca canım benim en son adet tarihim 7 Ekimdi.Kan testi için gittiğimde sanırım 5 gün geçmişti reglimi ve sonuç 1540 çıkmıştı.Herkese göre değişebilir umarım bebeğin seninledir.
Sagol canim :)
Bugun aradim doktoru endise edilecek birsey yok dedi. Pazartesi Sali keseyi gorebiliriz dedi. Bakalim 1 hafta bana nasil gececek :)

Cevap bekliyorm actigim konuyada dogru duzgun cevap alamadm ama ya

Normalde zamanında yaptırmıssın testını. Bi arkadasım 18 agustosta regl oldu. 15 eylulde beta yaptırdı. 4 haftaşık hamıle oldugunu ogrendı. Ama kısıden kısıye degısebılır degerler. Normalde suan 300- 500 arası seyretmelı sanırım. Ama sen yınede bır kac gun sonra tekrar yaptır. Yukselmesı lazım degerın hamıleysen. Insallah ölesındır

.BEnim Sat 25 ekim di. 23 Ekim de kan sonucum 99.7 çıktı. bugün de verdim sonucunu beklliyorum. ve korkuyorum. Uyku halinden baika hiç birlşey yok. NE bir bulantı ne bir baş dönmesi. Az birşey göğüs sızlaması kaldı o kadar

arkadaşlar 20 kasımda kan verdim 2.39 çıktı 23 kasımda tekrar verdim 2.389 çıktı yıne adetim sanırım çarşamba bu sonuçlara gore hamile değilim dimi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…