Çok sevindim Çağla'cım darısı tüm isteyenlerin başına :) Ben hala bekliyorum çok fena sırtım belim ve kasık ağrım var...Benim normalde sadece adetten 1 gün önce böyle olur hemen anlarım yrn hastalanıcam diye...Bu ay neden böyle oldu anlayamadım...sanki çok ağır iş yapmışım gibikızlar bende dün dayanamadım gittim doktora bebişimi gösterdi ultrason görüntüsü bile aldık. Kalbide atıyo ama henüz dinleyemeyiz dedi. Ayrıca ben 6+6 günlükken oda 6+2 günlükmüş
Çok sevindim Çağla'cım darısı tüm isteyenlerin başına :) Ben hala bekliyorum çok fena sırtım belim ve kasık ağrım var...Benim normalde sadece adetten 1 gün önce böyle olur hemen anlarım yrn hastalanıcam diye...Bu ay neden böyle oldu anlayamadım...sanki çok ağır iş yapmışım gibi
Kızlar benim 2 gün önceki değerim 104,19 çıkmıştı 2 gün sonra yani bugun testi farklı bi klinikte tekrarladım değerim 267,69 çıktı bu değer normal mi birde şimdi bu değere göre benim minik gerçekten çok minik daha dimi) kaç hastalıktır ki daha doktora gitmedim de ..
canım Beta HCG kişiden kişiye değişio. geç döllendiyse düşük gözükebilir. benim sat 18 ekim ben 17 ekimde yaptırdım 305 çıkmıştı. bugünde keseyi gördük. bence telaşlanma herkesin değeri birbirinden farklı.Kizlar selam,
Nolur bir akil verin. Bugun bende hem idrarda hem de kanda hamile oldugumu ogrendim :)
Son adet tarihin 22-Ekim-2014. Beta HCG 292 cikti. Normal mi sizce? Doktor sonucu gormedi, hem alttan hemde karindan ultrasonla bakti. Rahim hamileikte oldugu gibi kalinlasmis dedi. Beta HCG sonucuna gore keseyi gorecegimi tarihi soyleyecegim dedi.
Sizce 292 normal midir? Sizin kac cikmisti?
Normalde 1500 üzeri vajinal ultrasonda 2000-3000 arası olduğunda da normal ultrasonda görünüyor...Ama bak daha önce anne olanların tecrübelerinden 8. haftada da görenler var. Sen sakin ol bebeğinde sana sıkı sıkı tutunur canım
Kizlar selam,
Nolur bir akil verin. Bugun bende hem idrarda hem de kanda hamile oldugumu ogrendim :)
Son adet tarihin 22-Ekim-2014. Beta HCG 292 cikti. Normal mi sizce? Doktor sonucu gormedi, hem alttan hemde karindan ultrasonla bakti. Rahim hamileikte oldugu gibi kalinlasmis dedi. Beta HCG sonucuna gore keseyi gorecegimi tarihi soyleyecegim dedi.
Sizce 292 normal midir? Sizin kac cikmisti?
Sagol canim :)Merhaca canım benim en son adet tarihim 7 Ekimdi.Kan testi için gittiğimde sanırım 5 gün geçmişti reglimi ve sonuç 1540 çıkmıştı.Herkese göre değişebilir umarım bebeğin seninledir.
Cevap bekliyorm actigim konuyada dogru duzgun cevap alamadm ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?