Merhaca canım benim en son adet tarihim 7 Ekimdi.Kan testi için gittiğimde sanırım 5 gün geçmişti reglimi ve sonuç 1540 çıkmıştı.Herkese göre değişebilir umarım bebeğin seninledir.
benimde ilk hcg 263tü iki gün sonra 780 oldu pazar günü. doktorumu bugün aradım şuan gelme iyi yükselmiş dedi perşembe gidicem sizce kese görünürmü
Normalde zamanında yaptırmıssın testını. Bi arkadasım 18 agustosta regl oldu. 15 eylulde beta yaptırdı. 4 haftaşık hamıle oldugunu ogrendı. Ama kısıden kısıye degısebılır degerler. Normalde suan 300- 500 arası seyretmelı sanırım. Ama sen yınede bır kac gun sonra tekrar yaptır. Yukselmesı lazım degerın hamıleysen. Insallah ölesındır
benimde ilk hcg 263tü iki gün sonra 780 oldu pazar günü. doktorumu bugün aradım şuan gelme iyi yükselmiş dedi perşembe gidicem sizce kese görünürmü
Geç yumurtlama olmuş olabilir benim gibi. Benim reglim geçtiğinde ki 4 gün geçince yaptırdım testi 49 çıktı. 2 günde bir tekrarladım testi. sonra 124 ondan 4 gün sonra 493 en son 3016 oldu. Yani bu kişiden kişiye ve de yumurtlama zamanına göre değişiyor. Son adet tarihim 8 ekim normalde 6 haftalık olması gerek ama bebek şu an 4,5 haftalık. Geç yumurtlamışım bu ay.
Gözünaydın :) Kesen görünür muhtemelen perşembe günü. 1500 civarı karından ultrasonda, 1000 olduğunda ise vajinal ultrasonda görünüyor.
canım bende 11 ekimde adet oldum en son geçen perşembe kan testi yaptırdım 162 çıktı bu partesi yaptırdım 4 gün sonra 767 çıktı doktor cok az ilerliyo gebelik haftana göre dedi..peki gebelik haftasını neye göre hesaplıyoruz bu arada kese hala gözükmedi benim 767 değerle kese gözükürmü.
Canım sakin ümitsizliğe düşme bende 7+3 günlük hamileyim aynı şeyler bende de oldu keseyi gorunce rahatladım hala da bulantim baş dönmem falan yok sadece göğüslerim şişti ve Karnım adet olacak gibi ağrıyor ama doktor çok normal dedi sen pozitif düşün bende hep değerlerim düşük çıktığı için dış gebelik diye düşündüm ama allaha şükür şimdi hersey normal5+4 hamileyim 7 gün sonra doktora gidicem.. sanki kalp atışını duyamıcakmışım gbi boşmuş gibi hissediyorum .. o kadar kötüyüm ki şuan .. neden böyle oldum anlamıyorum.. hiç bir hamilelik belirtim de yok..bunu önceden anlamanın bir yolu yokmu nolur bir fikir verin deliricem
Canım sakin ümitsizliğe düşme bende 7+3 günlük hamileyim aynı şeyler bende de oldu keseyi gorunce rahatladım hala da bulantim baş dönmem falan yok sadece göğüslerim şişti ve Karnım adet olacak gibi ağrıyor ama doktor çok normal dedi sen pozitif düşün bende hep değerlerim düşük çıktığı için dış gebelik diye düşündüm ama allaha şükür şimdi hersey normal
Hayır duymadım daha 4 hafta sonra gel hem kalp atışını duyarız hem de bebegın kendisini görürüz dedisen kalp atışlarını duydun muu
hadi inşallah hem duyar hem görürsün canım.. zaman geçmek bilmiyo valla bir an önce geçsede bi duysam sesiniHayır duymadım daha 4 hafta sonra gel hem kalp atışını duyarız hem de bebegın kendisini görürüz dedi
Öyle canim ama beklemek ten başka çarem iz yok inşallah allah kucagimiza almayi nasip ederhadi inşallah hem duyar hem görürsün canım.. zaman geçmek bilmiyo valla bir an önce geçsede bi duysam sesini
Senin sonuçların kaçsizce ben şimdi tekrar gebelik testi yaptırsam yarın ve 5 günde hcg değerim düştü mü çıktı mı baksam ordan bişeyler öğrenemezmiyim..
Gebelik haftasi son regl tarihine gore hesaplaniyor. 11 ekimde regl olmussun. 11 kasimda bebegin 4 haftalik. Yani 1 aylik. Suan 7 haftalik olmali. Ve kalp atisini dinlemeye baslamalisin. Birde hcg 5000lerde olmali sanirim.
Canım hemen hemen ayniyiz benim de son adet günüm 04.10.2014 ben ilk testi 10.11.2014 de yaptırdım 34.30 du 2 gün sonra doktora gittim sonuç 136 çıktı doktor geç döllenme olmuş bebek çok küçük kese gorunmuyor dedi ben korktum sonra 1 hafta sonra tekrar cagirdi gittim degerim 3740 çıktı keseyi gördü ve gayet güzel sonuçlar Endişelenecek birsey yok dediFakat şöyle bir ayrıntı var. Yumurtlama ne zaman oldu ? Mesela benim SAT 8 Ekim ve 31-32 günde bir adet görüyorum. Buna göre yumurtlama tarihim 24-25 Ekim. Ve biraz da geç yumurtlama olduysa ay sonu gibi döllenme olmuş oluyor. Bu da bebeği 7 haftalık değil 4 haftalık yapar. Mesela değerim 493 iken kese görünmedi. Aradan 6 gün geçti ve doktorum değerim 3016 iken gördü keseyi. Ayrıca iyi ki 493 iken görmedik keseyi çünkü bu geç yumurtlama ya da döllenme olduğunu kanıtlıyor dedi. Bu yüzden bu kadar endişelenmek yersiz. Eğer durumun benim gibiyse gidişat gayet normal.
Canım bence gayet güzel sonucun ama içini rahatlatmak için 1 kere daha kan ver saglık ocağında açıklamasını yaparlarben 4 gün önce yaptırdım reglimin geciktiği 6. gün falan 2209 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?