Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Aynen öyle sonuçlar da ilerleme de gayet düzgün. Eğer düşük bir değerle erkenden kese görünseydi o zaman bebek gelişmiyor olacaktı. Umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza meleklerimizi.

Sizinki yumurtlama ya göre gebelık tahmını. Ama doktorlar SAT baslangıc gunu hamılelıgın 1. Gunu sayar. Ve 280 günlük dogum surecı baslar. Yumurtlama gunu tam olarak bılınemeyecegı ıcın herkes tarafından regl gunu kabul edılır tıpta. Doktorlar bu sekılde acıklıyor yanı.

Kesinlikle ama bu bebeğin gelişip gelişmediği ile ilgili kaygılar yaratıyor bazı arkadaşlarda. Yani 6 haftalık görünen bebek ile geç döllenme ile oluşan bebek arasında fark oluyor tabii görüntüde. 24 günde bir adet olan benim gibi 32 günde bir olan da. Benim de ilk bebeğim korkuyorum doğal olarak.

Canim senin degerlerin gayet guzel. Hic kafani bulandurup uzme . Bende Sali gununu sabirsizlikla bekliyorum keseyi gorebilecek miyiz diye

Canim senin degerlerin gayet guzel. Hic kafani bulandurup uzme . Bende Sali gununu sabirsizlikla bekliyorum keseyi gorebilecek miyiz diye

hadi inşallah yazarsın buraya güzel haberlerinizi aynı şekilde kendiminde bekliyorum heyecanla... bende salı yada çarşamba gideceğim

Evett dogruu baska yontemlerde bulunmalıı kesınlıklee

Dün Akşam kahve rengi akıntı geldi bugün doktora gittim düşük tehlikesi var dedi kalp atışını da duyamayiz daha çok küçük 1 hafta sonra tekrar gel dedi progestan ve proluton iğne verdi çok kötüyüm kızlar

Çok üzüldüm canım ama endişelenme rahat olmaya çalış. Kuzenim bütün hamileliğini kanama ve ağrılarla geçirdi. Şimdi kızı neredeyse 3 yaşında. Dinlen yorma kendini.

Merhaba kizlar..yaptigim idrar testlerinin silik cikmasinin ardindan bugun gidip kan tahlili yaptirdim.sonuc 103.8 en son 14.10 da adet gordum.her adetim de 4-7 gun arasinda atiyor.pek duzenli oldugunu soyleyemem o yuzden yumurtlama donemini de hesapliyamiyorum.nisan ayinda da 5 haftalikken dusuk yaptim.simdi bu deger normal mi degil mi bilmiyorum ve ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum

4-7 gün ileriye doğru mu atıyor ? Benimki de 2 gün ileriye atar hep bu yüzden yumurtlama gününü adetin 1. gününe 16 gün ekleyerek bulabiliyorum tabii o da tahminen. Senin yumurtlama günün de ay sonu gibi dururuyor en erken. Bu da bebeğini 3 haftalık falan yapar. Dolayısıyla değerin normal olur. Benim bebeğim SAT a göre 6 haftalık ama geç yumurtlamış olabilirsin dedi doktor. 4 hafta 3 günlük bir görüntüsü var. Keseyi gördü fakat bebeği henüz göremedi. Haftaya çağırdı tekrar. 2 gün sonra bir kez daha tekrarla kan testini bakalım artış nasıl. İnşallah bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

. Amin canim.insallah sende haftaya gorursun bebegini onumuzdeki hafta dr a gidicem.o da kan tahlili isticektir tekrar.bakalim ne kadar artis olacak?

QUOTE="syd-kbk, post: 37986239, member: 636939"]Dün Akşam kahve rengi akıntı geldi bugün doktora gittim düşük tehlikesi var dedi kalp atışını da duyamayiz daha çok küçük 1 hafta sonra tekrar gel dedi progestan ve proluton iğne verdi çok kötüyüm kızlar[/QUOTE]
Cok gecmis olsun canim. Yat dinlen bi ış yapma canim. Arkadasimin 7 haftalikken ayni senin gibi kahverengi akintisi oldu dusuk tehlikesi vardi suan gayet iyi 6 aylik oldu hamileligi guzel gidio. Sen canini sıkma canim. Hersey yolundadir inşallah.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.
Benim bat 26 kasım yani bugün. Ben 22 kasımda (adetime 4 gün kala)) dayanamayıp kan testi yaptırdım hcg değeri 32,98 çıktı.
Sizce hamilemiyim?

Çok üzüldüm canım ama endişelenme rahat olmaya çalış. Kuzenim bütün hamileliğini kanama ve ağrılarla geçirdi. Şimdi kızı neredeyse 3 yaşında. Dinlen yorma kendini.

bencede kesinlikle rahat olmaya çalışak lazım ama elde değil tabiki .. seni çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırsın

keseyi görmeden ve kalp atışlarını duymadan emin olamayacağız sanırım. ya insan sabredemiyor da:))

bir hafta sonra gel dedi bana doktor kalp atışları için ama ya boşsa ya bebek yoksa diye içim içimi yiyorr .. hem biz korunurken oldu hamilelik o yüzden boşmuş gbi hissediyorum ama en iyisini allah bilir tabiki

bir hafta sonra gel dedi bana doktor kalp atışları için ama ya boşsa ya bebek yoksa diye içim içimi yiyorr .. hem biz korunurken oldu hamilelik o yüzden boşmuş gbi hissediyorum ama en iyisini allah bilir tabiki
bence korunurken yada korunmadan farketmiyor. Sonuçta yumurtayı dölleyen 1 tanecik sperm :) korunurken de pekala ihtimal olabiliyor. En fenası beklemek zorunda olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…