Canım hemen hemen ayniyiz benim de son adet günüm 04.10.2014 ben ilk testi 10.11.2014 de yaptırdım 34.30 du 2 gün sonra doktora gittim sonuç 136 çıktı doktor geç döllenme olmuş bebek çok küçük kese gorunmuyor dedi ben korktum sonra 1 hafta sonra tekrar cagirdi gittim degerim 3740 çıktı keseyi gördü ve gayet güzel sonuçlar Endişelenecek birsey yok dedi
Fakat şöyle bir ayrıntı var. Yumurtlama ne zaman oldu ? Mesela benim SAT 8 Ekim ve 31-32 günde bir adet görüyorum. Buna göre yumurtlama tarihim 24-25 Ekim. Ve biraz da geç yumurtlama olduysa ay sonu gibi döllenme olmuş oluyor. Bu da bebeği 7 haftalık değil 4 haftalık yapar. Mesela değerim 493 iken kese görünmedi. Aradan 6 gün geçti ve doktorum değerim 3016 iken gördü keseyi. Ayrıca iyi ki 493 iken görmedik keseyi çünkü bu geç yumurtlama ya da döllenme olduğunu kanıtlıyor dedi. Bu yüzden bu kadar endişelenmek yersiz. Eğer durumun benim gibiyse gidişat gayet normal.
Sizinki yumurtlama ya göre gebelık tahmını. Ama doktorlar SAT baslangıc gunu hamılelıgın 1. Gunu sayar. Ve 280 günlük dogum surecı baslar. Yumurtlama gunu tam olarak bılınemeyecegı ıcın herkes tarafından regl gunu kabul edılır tıpta. Doktorlar bu sekılde acıklıyor yanı.
Canim senin degerlerin gayet guzel. Hic kafani bulandurup uzme . Bende Sali gununu sabirsizlikla bekliyorum keseyi gorebilecek miyiz diyene çok ayrıntı var önce çift çizgiyi görmelisin hadi oldu hcg değerim nee? oda tamam sonra kese oluştumu oda oluştu o zaman hani kalp atışları dış mı boş mu nedir ne değildir derken ...... Allah kucağımıza almayı nasip eeder inşallah
Canim senin degerlerin gayet guzel. Hic kafani bulandurup uzme . Bende Sali gununu sabirsizlikla bekliyorum keseyi gorebilecek miyiz diye
Kesinlikle ama bu bebeğin gelişip gelişmediği ile ilgili kaygılar yaratıyor bazı arkadaşlarda. Yani 6 haftalık görünen bebek ile geç döllenme ile oluşan bebek arasında fark oluyor tabii görüntüde. 24 günde bir adet olan benim gibi 32 günde bir olan da. Benim de ilk bebeğim korkuyorum doğal olarak.
Dün Akşam kahve rengi akıntı geldi bugün doktora gittim düşük tehlikesi var dedi kalp atışını da duyamayiz daha çok küçük 1 hafta sonra tekrar gel dedi progestan ve proluton iğne verdi çok kötüyüm kızlar
Merhaba kizlar..yaptigim idrar testlerinin silik cikmasinin ardindan bugun gidip kan tahlili yaptirdim.sonuc 103.8 en son 14.10 da adet gordum.her adetim de 4-7 gun arasinda atiyor.pek duzenli oldugunu soyleyemem o yuzden yumurtlama donemini de hesapliyamiyorum.nisan ayinda da 5 haftalikken dusuk yaptim.simdi bu deger normal mi degil mi bilmiyorum ve ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum
. Amin canim.insallah sende haftaya gorursun bebegini onumuzdeki hafta dr a gidicem.o da kan tahlili isticektir tekrar.bakalim ne kadar artis olacak?4-7 gün ileriye doğru mu atıyor ? Benimki de 2 gün ileriye atar hep bu yüzden yumurtlama gününü adetin 1. gününe 16 gün ekleyerek bulabiliyorum tabii o da tahminen. Senin yumurtlama günün de ay sonu gibi dururuyor en erken. Bu da bebeğini 3 haftalık falan yapar. Dolayısıyla değerin normal olur. Benim bebeğim SAT a göre 6 haftalık ama geç yumurtlamış olabilirsin dedi doktor. 4 hafta 3 günlük bir görüntüsü var. Keseyi gördü fakat bebeği henüz göremedi. Haftaya çağırdı tekrar. 2 gün sonra bir kez daha tekrarla kan testini bakalım artış nasıl. İnşallah bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
benim de 13 çıktı doktor 1 haftalık hamilesin. reglin gecikince kadın doğuma git dedi. ama bende tam emin olamıyorum...
Çok üzüldüm canım ama endişelenme rahat olmaya çalış. Kuzenim bütün hamileliğini kanama ve ağrılarla geçirdi. Şimdi kızı neredeyse 3 yaşında. Dinlen yorma kendini.
keseyi görmeden ve kalp atışlarını duymadan emin olamayacağız sanırım. ya insan sabredemiyor da:))
bence korunurken yada korunmadan farketmiyor. Sonuçta yumurtayı dölleyen 1 tanecik sperm :) korunurken de pekala ihtimal olabiliyor. En fenası beklemek zorunda olmakbir hafta sonra gel dedi bana doktor kalp atışları için ama ya boşsa ya bebek yoksa diye içim içimi yiyorr .. hem biz korunurken oldu hamilelik o yüzden boşmuş gbi hissediyorum ama en iyisini allah bilir tabiki
bir hafta sonra gel dedi bana doktor kalp atışları için ama ya boşsa ya bebek yoksa diye içim içimi yiyorr .. hem biz korunurken oldu hamilelik o yüzden boşmuş gbi hissediyorum ama en iyisini allah bilir tabiki[/QUOTE
biz üç aydır istiyorduk. arkadaşlarımda biliyorlar istediğimizi soruyorlar yok desem olmuyor var desem olmuyor git gel yaşıyorum. ama evde idrar testi var gidince yapayım bi .. dayanamayacağım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?