kesinlikle en kötüsü beklemek..bence korunurken yada korunmadan farketmiyor. Sonuçta yumurtayı dölleyen 1 tanecik sperm :) korunurken de pekala ihtimal olabiliyor. En fenası beklemek zorunda olmak
hcg testi bugün yaptırıyorsun ertesi gün sonuç veriyorlar iki gün işten izin alınca da olmuyor.ben bugün dayanamadım tekrar beta hcg test yaptırdım eğer düşük çıkarsa kesin boş gebeliktir yada sorun vardır ama yükselirse değer bu iyi birşey diye kan verdim :):):)
5.hafta da 2209 5+5 günlük 7834
bu iyi birşey sanırım bilemedim...
rukrukiye senin değerlerin süper bence kese kesinlikle görünür 1000-1500 üzerini karından görebiliyorlar .ben bugün dayanamadım tekrar beta hcg test yaptırdım eğer düşük çıkarsa kesin boş gebeliktir yada sorun vardır ama yükselirse değer bu iyi birşey diye kan verdim :):):)
ben bugün dayanamadım tekrar beta hcg test yaptırdım eğer düşük çıkarsa kesin boş gebeliktir yada sorun vardır ama yükselirse değer bu iyi birşey diye kan verdim :):):)
rukrukiye senin değerlerin süper bence kese kesinlikle görünür 1000-1500 üzerini karından görebiliyorlar .
sen neden ultrasondan baktırmadın? kalp atışı bile duyulur bence
benim geçen hafta baş ağrısı ve kasık ağrım vardı. üç gün akşam yemek yiyemeden yattım en son acile gittik. ilaç verebilmek için test yaptılar şüphem var deyince ... değerler düşük reglin gecikince kadın doğuma git dedi doktor ondan bekliyorum. ama çatladım. kimseye de söyleyemiyorum
canım,doktor karından bakmadı daha göremeyiz dedi 5 gün önce keseyi gördük sadece kalp atışı duyulmaz dedi 1 hafta sonra gel dedi ama o bir haftayı gelde bana sorrrrr ... ama hcg değerim arttığına göre boş gebelik falan değildir inşallah
keseyi gördüysen sorun yok bence
zaten ne yaparsan yap sağlıklıysa döllenme tutunuyor değilse kendiliğinden gidiyor. Hiç birşey yapamıyoruz biz
benim annem biliyorda eşimin ailesinden kimse bilmiyor . 10 haftalık olana kadar da söylemeyeyim.. burda okuduğuma göre dış gebelik varmış bilmiyordum şimdi ondan korktum ama..
Gebelik haftasi son regl tarihine gore hesaplaniyor. 11 ekimde regl olmussun. 11 kasimda bebegin 4 haftalik. Yani 1 aylik. Suan 7 haftalik olmali. Ve kalp atisini dinlemeye baslamalisin. Birde hcg 5000lerde olmali sanirim.
Fakat şöyle bir ayrıntı var. Yumurtlama ne zaman oldu ? Mesela benim SAT 8 Ekim ve 31-32 günde bir adet görüyorum. Buna göre yumurtlama tarihim 24-25 Ekim. Ve biraz da geç yumurtlama olduysa ay sonu gibi döllenme olmuş oluyor. Bu da bebeği 7 haftalık değil 4 haftalık yapar. Mesela değerim 493 iken kese görünmedi. Aradan 6 gün geçti ve doktorum değerim 3016 iken gördü keseyi. Ayrıca iyi ki 493 iken görmedik keseyi çünkü bu geç yumurtlama ya da döllenme olduğunu kanıtlıyor dedi. Bu yüzden bu kadar endişelenmek yersiz. Eğer durumun benim gibiyse gidişat gayet normal.
ya arkadaşlar doktor bana hç umutlu konuşmuyo ya geç dçllenme olabilir diyor ama dış gebelikte olabilir degerler düşük artıyo haftana göre diyor....yazıyorum lütfen yorum yazın..11ekim en son adet dönemimdi ama muhtemelen döllenme günüm ayın sonlarıydı hesaplamama göre...adetimin getiği 8.gün yani 20kasım 162 ...24 kasım 776...26 kasım 1488 çıktı değer..ama doktor 776da iken keseyi göremedi.yarın başka bir doktora gidecegim umarım 1500lerde kese gözükür.
bence değerlerin gayet güzel. önemli olan 2 günde bir iki katına çıkması ve senin çıkmış. geç döllenme olabilir birazcık sabır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?