Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ayy hele ki böyle birşeyi beklemek ya ... ananem olmayacak mi ki onların çocuğu demeye başlamış bile

ben bugün dayanamadım tekrar beta hcg test yaptırdım eğer düşük çıkarsa kesin boş gebeliktir yada sorun vardır ama yükselirse değer bu iyi birşey diye kan verdim :):):)

5.hafta da 2209 5+5 günlük 7834

bu iyi birşey sanırım bilemedim...

hcg testi bugün yaptırıyorsun ertesi gün sonuç veriyorlar iki gün işten izin alınca da olmuyor.

rukrukiye senin değerlerin süper bence kese kesinlikle görünür 1000-1500 üzerini karından görebiliyorlar .
sen neden ultrasondan baktırmadın? kalp atışı bile duyulur bence

senin değerlerin süper bence kese kesinlikle görünür 1000-1500 üzerini karından görebiliyorlar .

sana yazıcaktım rukrukiye yazmış gibi oldu ona yazdım

rukrukiye senin değerlerin süper bence kese kesinlikle görünür 1000-1500 üzerini karından görebiliyorlar .

canım,doktor karından bakmadı daha göremeyiz dedi 5 gün önce keseyi gördük sadece kalp atışı duyulmaz dedi 1 hafta sonra gel dedi ama o bir haftayı gelde bana sorrrrr ... ama hcg değerim arttığına göre boş gebelik falan değildir inşallah

benim geçen hafta baş ağrısı ve kasık ağrım vardı. üç gün akşam yemek yiyemeden yattım en son acile gittik. ilaç verebilmek için test yaptılar şüphem var deyince ... değerler düşük reglin gecikince kadın doğuma git dedi doktor ondan bekliyorum. ama çatladım. kimseye de söyleyemiyorum

bencede kimseye söyleme hatta 10 haftalık olana kadar kimseye söyleme annelere babalara bile. Bence yılbaşını bekleyelim herkese yeni yıl süprizi olsun kızlar ne dersiniz?

keseyi gördüysen sorun yok bence
zaten ne yaparsan yap sağlıklıysa döllenme tutunuyor değilse kendiliğinden gidiyor. Hiç birşey yapamıyoruz biz

benim annem biliyorda eşimin ailesinden kimse bilmiyor . 10 haftalık olana kadar da söylemeyeyim.. burda okuduğuma göre dış gebelik varmış bilmiyordum şimdi ondan korktum ama..

benim annem biliyorda eşimin ailesinden kimse bilmiyor . 10 haftalık olana kadar da söylemeyeyim.. burda okuduğuma göre dış gebelik varmış bilmiyordum şimdi ondan korktum ama..

kesinlikle bekle söyleme ben söyledim tüm aileye ama kalp atışlarını duymadık daha allahın izniyle bir hafta sonra duyulursa o zaman rahatlıcam .. şimdi diyorum ki acaba söylemesemiydik .. o yüzden sende biraz sabrettt bence

Gebelik haftasi son regl tarihine gore hesaplaniyor. 11 ekimde regl olmussun. 11 kasimda bebegin 4 haftalik. Yani 1 aylik. Suan 7 haftalik olmali. Ve kalp atisini dinlemeye baslamalisin. Birde hcg 5000lerde olmali sanirim.

ama işte benim beta daha şuan 1488 oldu.

inş.dediğin gibi olur.yarın başka bir doktora gidecegim bakalım o görebilecekmi kesyi.şuan beta 1488 oldu

ya arkadaşlar doktor bana hç umutlu konuşmuyo ya geç dçllenme olabilir diyor ama dış gebelikte olabilir degerler düşük artıyo haftana göre diyor....yazıyorum lütfen yorum yazın..11ekim en son adet dönemimdi ama muhtemelen döllenme günüm ayın sonlarıydı hesaplamama göre...adetimin getiği 8.gün yani 20kasım 162 ...24 kasım 776...26 kasım 1488 çıktı değer..ama doktor 776da iken keseyi göremedi.yarın başka bir doktora gidecegim umarım 1500lerde kese gözükür.

bence değerlerin gayet güzel. önemli olan 2 günde bir iki katına çıkması ve senin çıkmış. geç döllenme olabilir birazcık sabır :)

bence değerlerin gayet güzel. önemli olan 2 günde bir iki katına çıkması ve senin çıkmış. geç döllenme olabilir birazcık sabır :)

inş.canımya ama işte insan görmeden rahat edemiyor.yedim bitirdim yavrumu 1haftadır görünmüyo diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…