Adetimden tam bir hafta önce yani 4 Aralık'ta ki hcg değerim 8.82 çıkmıştı. 6 Aralık'ta 6.73 çıktı. Kimyasal sandım çok üzüldüm. 8 Aralık'ta 33.41 çıktı. Bugün ise yani 10 Aralık 103 çıktı. Yarın beklenen adet tarihim. Cumartesi kontrolüm var. Gelişmeleri yazıcam. Keseyi ne zaman görebilirim kızlar
Va
valla bende öyle oldu genelde öyledir belki bilemem. Testle takip ettim ovulasyonu o yüzden eminim
Evet kullandım ve kullanıyorumbu arada folik asit kullandınız demi
Adetimden tam bir hafta önce yani 4 Aralık'ta ki hcg değerim 8.82 çıkmıştı. 6 Aralık'ta 6.73 çıktı. Kimyasal sandım çok üzüldüm. 8 Aralık'ta 33.41 çıktı. Bugün ise yani 10 Aralık 103 çıktı. Yarın beklenen adet tarihim. Cumartesi kontrolüm var. Gelişmeleri yazıcam. Keseyi ne zaman görebilirim kızlar
tatlım lekelenmeler yerleşme için olan . korkmana gerek yok kırmızı olarak gelmediği sürece...Şimdi çok şükür lekelenmem yok kalmadı böyle olan varmı bebişim sağlıklımıdır lütfen cevap verin
hayırlı olsun tatlım gözün aydın....Gunaydin kizlar...adetimin 2. Gunu cikan kan sonucum 152 idi.4 gun sonra yaptirdigimin sonucunu bugun aldim 1373...
Cok tesekkur ederim....hayırlı olsun tatlım gözün aydın....
bin ve üzerinde doktorlar gebe kabul ediyor aramıza hos geldinnn
Gunaydin kizlar...adetimin 2. Gunu cikan kan sonucum 152 idi.4 gun sonra yaptirdigimin sonucunu bugun aldim 1373...
durumunu bilmiyorum ama 5 ve üzeri hamile olunuyor tam sınırda seninkiMrb arkadaşlar ben ilk defa bu sayfayi gördüm ben tüp bebek yaptırdım ve kan deyerim 5.26 sonuc beli deyil iki gün sonra tekrar tahlil yap dediler kan deyerin normalin biraz üstünde cikmiş birsey diyemeyiz dediler böyle olan varmiydi daha önce lütfen bilen yazsin cok merak ediyorum
Insallah canim.hepimizin icin bu donemler mutlu sakin sorunsuz gecer...Günaydın :) Hadi bakalım hayırlısı. Sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirmeni diliyorum canım. Keseyi görebilirsin belki. Güzel haberlerini bekliyorum.
kese için iki hafta sonra gelin dedi doktor 8 haftalık iken bakacak.
benim beta hcg 2400 lerdeydi. izin almak zor diye bi gidince hepsi olsun diye biraz beklicez....Ben 6 haftalıkken gördüm keseyi. Herkeste bir olmaz belki. Kalp atışlarını 7. hafta gördüm ve 8. haftada dinledim. Bildiğim kadarıyla beta hcg 1500 lerde iken kese görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?