Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bana doktor dün sekizinci haftada gel kalp atışları için dedi. bazen yedinci haftada da duyuluyormuş da işten izin alma sıkıntısı olduğu için git gel olmasın diye biz sekizinci hafta gidecez....

Gözünaydın. kese ancak 1500 lerde görülebiliyor. maalesef cumartesi günü göremezsin. biraz sabret, biliyorum zor ama beklemekten başka çare yok :)) bu arada kendine çok dikkat et. ani hareketlerden kaçın mutlaka. tam tutunma dönemi şimdi. sağlıklı ve güzel haberlerini bekliyorum :)

Mrb arkadaşlar ben ilk defa bu sayfayi gördüm ben tüp bebek yaptırdım ve kan deyerim 5.26 sonuc beli deyil iki gün sonra tekrar tahlil yap dediler kan deyerin normalin biraz üstünde cikmiş birsey diyemeyiz dediler böyle olan varmiydi daha önce lütfen bilen yazsin cok merak ediyorum

Merabe kızlar ben adetimin gününde kan talilim 86.0 çıktı ama akşamı lekelenme oldu progestan kullandım ertesi gün az geldi akşamı merak ettik acilden kan tahlili yaptırdık 185 çıktı yükselmiş hatta bi günde iyi dimi kızlar bebişim tutunurmu

Mrb arkadaşlar ben ilk defa bu sayfayi gördüm ben tüp bebek yaptırdım ve kan deyerim 5.26 sonuc beli deyil iki gün sonra tekrar tahlil yap dediler kan deyerin normalin biraz üstünde cikmiş birsey diyemeyiz dediler böyle olan varmiydi daha önce lütfen bilen yazsin cok merak ediyorum

durumunu bilmiyorum ama 5 ve üzeri hamile olunuyor tam sınırda seninki ...artarsa gebelik.. hadi hayırlısı

kese için iki hafta sonra gelin dedi doktor 8 haftalık iken bakacak.

Ben 6 haftalıkken gördüm keseyi. Herkeste bir olmaz belki. Kalp atışlarını 7. hafta gördüm ve 8. haftada dinledim. Bildiğim kadarıyla beta hcg 1500 lerde iken kese görünüyor.

Ben 6 haftalıkken gördüm keseyi. Herkeste bir olmaz belki. Kalp atışlarını 7. hafta gördüm ve 8. haftada dinledim. Bildiğim kadarıyla beta hcg 1500 lerde iken kese görünüyor.
benim beta hcg 2400 lerdeydi. izin almak zor diye bi gidince hepsi olsun diye biraz beklicez....
yoksa ben üç güne giderdim. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…