Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

tatlım lekelenmeler yerleşme için olan . korkmana gerek yok kırmızı olarak gelmedigi sürece...
bebiş yerleşiyor rahat olmaya bak.
P
inşallah cnm ya allah razı olsun içimi ferahlattin rabbim herşeyi gönlünce versin cnm yok kave renkliydi çok şükür kırmızıya dönmedi kesildi sürekli yatıyorum hiç kalkmiyorum

P
inşallah cnm ya allah razı olsun içimi ferahlattin rabbim herşeyi gönlünce versin cnm yok kave renkliydi çok şükür kırmızıya dönmedi kesildi sürekli yatıyorum hiç kalkmiyorum
bebek bi yerleşirken bide çıkacakken yani doğum başladığında leke gelirmiş ... arkadaşım leke geldi diye korkuyo doktora gidiyor. doğum başladı diye hemen alıyorlar. hatta kestane almış yiyemediydi. bu sene kasımda bir yaşında kızı. doğum gününde dalga geçmiştik hani kestaneler diye....

Korkuyorum yinede canım Öyle olumsuz mesajlar okudum ki insan endişeleniyor :-(

Arkadaşlar adetin 8 gün gecikti beta testi yaptırdım <0.100 çıktı negatif dedi ama hala adet olmadım olabilirmi gebelik

Kizlar lutfen dusuncelerinizi soyleyin cok ihtiyacim var lutfen adetimi sali gunu bekliyorum. Yaklasik 4 gun var yani. Bu pazartesi beta hcg 2.00 cikti yani negatif. 10 gunu gecti acayip kasik batmalarim var bicak gibi. Ama 1-2 gundur cok nadir olmaya basladi bu batmalar. Test yaptirmadan once lahve lekelenmem oldu 1 kere. Bir de bu sali gunu 1 damla kirmizi kan geldi wcdeyken peceteye. Ve kanla birlikte cok kucuk yarim susam tanesi kadar et gibi birsey vardi. Aklima lekelenme olarak geldi ama birisi kirmizi kan tehlikeli falan yazmis. Acaba erken dusuk gibi birsey mi oldu diye suan cok korkuyorum. Agladim aglayacagim. Ve bugun idrar testi yapsam eger gebelik varsa cikar mi? Adetime 4 gun var ve pazartesi 2.00 cikmisti. Lutfen fikir verin yazdiklarima gercekten moralim cok bozuk

Canım bence sen ihmal etme bi dr görün.erken yaptırdıysan eğer kanda çıkmayabilşr.yumurtlamadan sonra kacıncı gün yaptırdın testi.

gecenlerde konusuyoduk senle gebelik belirtileri basliginda. Ayni gunlerde adet bekliyoduk hatta hatirliyor musun?
Evet evet hatırladım canım aynı gün kan testi yaptırmıştık benimkş de1.20 çıkmıştı valla brnim cesaretim yok artık ne idarar ne de kan testi yaptırmaya p.siyi bekliycem

Evet evet hatırladım canım aynı gün kan testi yaptırmıştık benimkş de1.20 çıkmıştı valla brnim cesaretim yok artık ne idarar ne de kan testi yaptırmaya p.siyi bekliycem
BEn az once o dusukle ilgili yazilanlari okuyunca kosa kosa gittim eczaneye test aldim. Yapmaya korkyyorum cok kotu oldum ya. Belki de bebisim vardi ve gitti

BEn az once o dusukle ilgili yazilanlari okuyunca kosa kosa gittim eczaneye test aldim. Yapmaya korkyyorum cok kotu oldum ya. Belki de bebisim vardi ve gitti
Öyle hemen kötü düşünme canım çok meraktaysan yap testini bence öyle düşük gibi bişey olsaydı kanaman devam ederdi dîye düşünüyorum.belki bebişin tutunurken içerde bi yerlere hasar vermiştir yap tesyi rahatlla

Kuzucum gercekten bu donemde bana destek oldun. Of cok fena duygusala baglamis durumdayim. 1 saat once falan gittim wcye. 1 saat daha bekleyip oyle yapayim testi dimi

Kuzucum gercekten bu donemde bana destek oldun. Of cok fena duygusala baglamis durumdayim. 1 saat once falan gittim wcye. 1 saat daha bekleyip oyle yapayim testi dimi
Ne demek canım burda hepimiz yardımlaşmayacaksak destek olmayacaksak ne anlamı var değilmi?evet hiç su içmeden bir iki saat bekleyip yapman gerekiyor.inşallah bebişin yoldadır annesini de bunyüzden telaş sarmıştır.gafi inşallah güzel haber ver bana sonra da dua et benim için:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…