Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

evet canım biraz okudum yarın yaptırıcam bende nu aralar şehir dışına çıkmam gerekiyordu,
oyüzden arada kaldım sağolasın:)
ne demek canım sende sağol bende ogrendikten birgün sonra rahatsizlandim idrar yolu enf ama hamile olduğumu duyunca beta da yaptılar 31 sen 40 a çıkmıştı bir günde az artmış diye kendimi yedim psikolojik olarak yiyoruz kendimizi bi daha

Canım benim hicbir bilgim yokk

[QUOhaftalık TE="yabanci hayat, post: 38482132, member: 617839"]Canim degerler nette yaziyordu bende pek bilmiyorum ama son adet tarihine göre nette hesapliyorlar[/QUOTE]

5 haftalik cikti canim

sola batmalar oluo sağda sürekli bacağa da arada inen ince mi ince bi gerginlik hissi.test mest yapmıorum ama 5 gün aha bugun btti kaldı 4 gün kzlar ne diosunz böle belrtiler yaşayp hamile olan var mı?4 gün önce test yaptm silik çzgi vardı.snra çizgiler hhayalete dönüştü sadece gölgeleri var

Kızlar ağlamaktan mahvolmustum ben icinizi rahatlatır belki benim ayin 16 sinda 32.21 çıktı 18 inde 48.47 doktor basta böyle olur demiş ama ben çok ağladım bugün tekrar yaptırdım 109.2 çıktı :)

Kızlar ağlamaktan mahvolmustum ben icinizi rahatlatır belki benim ayin 16 sinda 32.21 çıktı 18 inde 48.47 doktor basta böyle olur demiş ama ben çok ağladım bugün tekrar yaptırdım 109.2 çıktı :)
Nursum merhaba. Yarın adet günüm. Bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Biz de gittik hemen kan testi yaptırdık 38,68 çıktı. Yükselir mi bilmiyorum. Senin durumunu merak ettim. Son durumun nedir acaba.tekrar doktora gittiniz mi. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Bir de ilk testini ne zaman yaptırmıştın adetten önce mi sonra mı

canım adetim düzensiz ondan tam kestiremiyorum ama tam adet olmam gereken gün yaptırdım 2 gün sonra yine yaptır tebrik ederim yükseldi canım benim dün 448.3 tü iyi dileklerin için tesekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım insallah evlatlarımızı kucağımıza

Merhaba arkadaslar ben hala adet olmadım yani düşük yapmadım ne yapmam lazım doktor pazartesine kadar bekle dedi ama korkuyorum sanki neden düşmüyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…