- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
Gec yumurtlsma yani 2 3 gun bekle tekrar yapGec dollenme nsl olyo.bugun 4. Gunum
Maşallah değerin güzel artmış. Rabbim hayırla kucağına almayı da nasip etsin. 2 gün sonra tekrarlarım ben decanım adetim düzensiz ondan tam kestiremiyorum ama tam adet olmam gereken gün yaptırdım 2 gün sonra yine yaptır tebrik ederim yükseldi canım benim dün 448.3 tü iyi dileklerin için tesekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım insallah evlatlarımızı kucağımıza
Hamileliğinin devam etme ihtimali var mı.Merhaba arkadaslar ben hala adet olmadım yani düşük yapmadım ne yapmam lazım doktor pazartesine kadar bekle dedi ama korkuyorum sanki neden düşmüyor ki
Sanmıyorum Canim alttan muayene oldum kese galan yok ve en son 11 Kasım'da adet oldum ve neredeyse 45 gun oldu doktorum kanaman cok olabilir eğer adet olmazsan müdahale yapmam lazım dedi ne demek istedi anlamadımHamileliğinin devam etme ihtimali var mı.
Amin insallah hepimize canım tekrarla ve beni alıntıla sonra hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahMaşallah değerin güzel artmış. Rabbim hayırla kucağına almayı da nasip etsin. 2 gün sonra tekrarlarım ben de
canım böyle çok örnekler var seni boş yerede ümitlendirmek istemem asla amaSanmıyorum Canim alttan muayene oldum kese galan yok ve en son 11 Kasım'da adet oldum ve neredeyse 45 gun oldu doktorum kanaman cok olabilir eğer adet olmazsan müdahale yapmam lazım dedi ne demek istedi anlamadım
Yok yaptırmadım ama ultrasonda kese görünmedi üstüne birde kıstım olmus
canım böyle çok örnekler var seni boş yerede ümitlendirmek istemem asla amaen son salı günü 358 demiştin değerine yeniden test yaptırdın mı ? ilk başlarda 2 katı yerine düzensiz artış olup sonra fark edilen çok örnekler var forumda
Arkadaşlar merhaba, Produktor early test'in yanılma payı nedir? Normal test değil erken test'den bahsediyorum. Bu testi kullanıp negatif sonuç alan ve sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı? Artık kafayı sıyıracağım kendimi dinlemekten
Yardım lütfen. Bu arada normalde dün regl olmam gerekiyordu. Çok gecikmiş sayılmaz.
Yok yaptırmadım ama ultrasonda kese görünmedi üstüne birde kıstım olmusdiş gebelikten de korkuyorum ilk kimyasal düşükte hemen düşük oldu ama baksana 2 haftayı gecti ve birde 45 gun sonra hamile kalınmaz ki olabilir mı ? Test yapmak istiyorum ama yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım
canım oncelıkle gecmıs olsun ıns dıs gebelık falan deıldır yap ıstersen test yada yenıden bır doktora gıt belkı daha farklı seyler duyarsın allahtan umıt kesılmez
Eğer adetin düzenliyse daha güvenilir oluyor bu testler. Mesela benim gibi geç döllenmeyse imkan yok anlayamazsın. Benim adetim geçtikten 4 gün sonra idrar testi negatif çıkmıştı. Yani normal zamanında yumurtlayan bir kadın doktora gitse 3-4 haftalık olması gereken bebek sadece 1 haftalıkmış. Kan değerim 49 du düşün artık. En kesini kan testi, diğerleri yanıltıcı olabiliyor bence.
Simdi doktorumla görüştüm pazartesine kadar bekle dedi test yaptir dedi diş gebelik olsa şimdiye kadar olurdu dedi Salı gunu başka bir doktora gittim o da aynısı dedi bekleyip göreceğiz dedi of yacanım oncelıkle gecmıs olsun ıns dıs gebelık falan deıldır yap ıstersen test yada yenıden bır doktora gıt belkı daha farklı seyler duyarsın allahtan umıt kesılmez
Simdi doktorumla görüştüm pazartesine kadar bekle dedi test yaptir dedi diş gebelik olsa şimdiye kadar olurdu dedi Salı gunu başka bir doktora gittim o da aynısı dedi bekleyip göreceğiz dedi of ya
Merhaba Canim bende o testlerden almıştım fakat onlara gerek bile kalmadı vücudumu ögrendim artık yumurtlama zamanımda kasıklarımda agri oluyor ve sonrasinda da akıntım oluyor bu ay bu şekilde takiple hamile kaldım ama kısmet değilmiş demek ki düşük olacakOvulasyon testi kullandım bu ay ve 10 Aralıkda çift çizgi gördüm normalde dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Belirtiler de yaşıyorum ama kendimi çok beklentiye sokmamak için yok değildir dedim hep çünkü çok üzülüyorum. Ağustos ayında düşük yaşadım. İlk hamileliğimdeki belirtileri yaşıyorum sık idrar gaz dolgunluk hissi. Olabilir mi acaba diye düşündüm. Ama bugün tek çizgi görünce boşlukta asılı kalmış gibiyim...
Merhaba Canim bende o testlerden almıştım fakat onlara gerek bile kalmadı vücudumu ögrendim artık yumurtlama zamanımda kasıklarımda agri oluyor ve sonrasinda da akıntım oluyor bu ay bu şekilde takiple hamile kaldım ama kısmet değilmiş demek ki düşük olacak
Ovulasyon testi kullandım bu ay ve 10 Aralıkda çift çizgi gördüm normalde dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Belirtiler de yaşıyorum ama kendimi çok beklentiye sokmamak için yok değildir dedim hep çünkü çok üzülüyorum. Ağustos ayında düşük yaşadım. İlk hamileliğimdeki belirtileri yaşıyorum sık idrar gaz dolgunluk hissi. Olabilir mi acaba diye düşündüm. Ama bugün tek çizgi görünce boşlukta asılı kalmış gibiyim...
Teşekkür ederim Canim benim allah herkesin dualarını kabul etsinanladım canım ıns hayırlı haberler alırsın stres yapma oda cok etkılıyor ınsanı kısmetınse rabbım verır sana allah yardımcın olsun
Teşhis var ama hala düşük olmadı onun korkusunu yasıyorum bende insanlar düşmesin diye dua ediyor bende düşsün diyeçok üzüldüm bunu yaşıyan biri olarak neler hissettiğini tahmin edebiliyorum. Düşük olacak demişsin onu anlamadım tehlike mi var yoksa kesin bir teşhis mi kondu canım.
Allah sana sabır versin.
Ben de kullanmıştım o testlerden, yumurtlama günümden önce gördüm çift çizgiyi. Sonuç ortada .... Geç yumurtlama. Bence insanlar makina değil ki herkeste aynı şey olsun. Evet, bir genelleme yapılabilir ama bu çizgiye uymayan bir sürü kadın var. Düşüğün için çok üzüldüm. Ben hamile olduğumu bebek henüz bir haftalıkken öğrendim ve çok ama çok pişmanım. Çünkü beklemek insanı kahrediyor. Değerim yükselecek mi kimyasal gebelik mi dış gebelik mi.... Bir sürü vesvese. Bence en temizi adetin 10 gün gecikir ve test yaparsın. Çünkü idrarda bebek 4 haftalık olmadan görünmüyor. Ve bu stres insanı o kadar geriyor ki. Bazen akışına bırakmak en iyisi. Umarım hamilesindir canım. Ben kan testi ile öğrendiğim halde aynı gün evdeki testte tek çizgi görmüştüm. Bana doktorumun dediği şu sen adet olacağın günlerde hamile kalmışsın. Her şey olabilir yani. Umarım iyi haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?